Actualitat billar Setembre 2014

Valora aquest article
(0 vots)

Catalonia Pool Festival 2014

Queda un mes pel festival i ja podrem renovar les fotos, aquesta tot i estar moguda i mal enfocada m’agrada molt, sintetitza què és el festival, gent de llocs diversos amb una passió en comú passant-ho molt bé.

Si esperaves a última hora t’he de dir que això era ahir, probablement en una setmana no hi haurà places disponibles, agraïm molt la confiança dels que esteu ja inscrits perquè aquest any ens hi jugàvem molt, la pròpia continuïtat del festival i hem aprovat amb nota, així que els que no podeu venir no patiu, en farem més. Les dates son de diumenge a dissabte 5 al 11 de Octubre, per a reservar només cal entrar a la pàgina web de l’hotel, anar a l’apartat d’ofertes i fer la reserva de l’hotel aquí.

Al reservar l’hotel no et cobren encara l’estada però si una paga i senyal de 50€ que pots utilitzar per les inscripcions un cop arribis, llavors només et queda omplir el formulari d’inscripció al lloc web del festival i ja ets dins, aquí tens la pàgina , el preu de l’allotjament durant sis nits és d’uns 236€ per persona en habitació doble amb esmorzar, al lloc web del festival trobaràs el preu de les inscripcions i tota la informació, també pots seguir les novetats en el grup de facebook del festival.

Superlliga 2014

Tornem de vacances i el dia 17 es disputa la jornada 6, cal que tots els equips hagin disputat les jornades 4 i 5 abans, tots els capitans ja tenen el seu password i confiem que el dia 17 ja podrem tenir una primera classificació d’equips i individual. Juguem la competició més de 200 jugadors i jugadores però encara hi ha equips justos d’efectius, si vols jugar hi ets a temps doncs acabem de començar i fàcilment et pots acoblar , tant si ets novell com un mestre hi ha equips que necessiten d’uns o d’altres. Tenim penjat al web un llistat de jugadors provisional on pots veure qui juga a cada equip.

Campionat per parelles al Mil21

Lliga per parelles que començarà el 22 de Setembre, limitat a 16 parelles amb handicap per categories. Mestre només pot jugar amb novell, Expert pot jugar amb novell o promesa, també poden jugar dos novells, dos promeses o novell i promesa junts. Es disputarà en format round robin en dos grups de 8 parelles durant 7 setmanes, jugant un partit per setmana, després es farà un play off per classificació (1A vs 8B, 2A vs 7B, etc). 800€ en premis per les 4 primeres parelles, inscripció gratuïta, per apuntar-te cal passar pel Mil 21 directament, Ctra. de Molins de Rei, 212 SBD.

III Open Girls al Vic Pool

El 28 de Setembre al Vic Pool, Avinguda de la Generalitat 58, 10€ d’inscripció i uns premis fabulosos, l’entranyable David Ureña i el Vic Pool fan un bon esforç per a tenir un Open dels que fan afició.
Els telèfons per a apuntar-te són el del Vic Pool 938894375 i David 627663088.

Lliurament de trofeus Superlliga 2013

Dilluns 29 de setembre al NSQ Sant Quirze a les 21h. Amb els trofeus pels tres primers classificats de cada grup, semifinalistes i finalistes i també pels primers classificats individualment: Millors noia, novell i absolut. A més farem els clàssics sortejos de tac i funda entre tots els que vàreu participar, descobrirem als jugadors revelació de l’any passat i tindrem un convidat de molt nivell amb qui podreu fer unes boles. Un cop acabat l’acte cap a les 22h farem un campionat d’inscripció gratuïta a dues partides guanyades i tac pel primer, donarem molts ànims als dos equips que uns dies després gaudiran del Catalonia Pool Festival 2014, no t’ho perdis!

Inaugurat el Refugi del Pool a Rubí

Dos experimentats billaristes com en César Mármol i en Josep Antoni Vázquez han engegat aquest projecte amb una cuina excepcional, també fan brasa i puc donar fe de que els entrecots son boníssims. Quatre taules noves de trinca que van molt bé, properament es faran vàries probes d’Abacat i també faran campionats els dissabtes per la tarda, l’adreça és c/ Ample, 8 Nau 3, Polígon Industrial Can Alzamora, Rubí.

Cada dijous campionat al Mil21

A les 21 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors, 40€ afegits amb 12 i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. Mil21, Ctra. De Molins de Rei, 212 Sabadell

Tots els divendres campionat al NSQ

A les 21’30 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. NSQ Carrer Miquel Crusafont i Pairó, 10 Sant Quirze del Vallès.

Snooker

Snooker Trials al NSQ

Exclusiu per a jugadors novells i promeses, campionat classificatori per la temporada de snooker Lase que comença a l’octubre. Per a apuntar-te cal que passis pel NSQ abans del 14 d’aquest mes i paguis 20€ d’inscripció, el mateix dia 14 farem un sorteig per a definir els grups de tres jugadors i els partits es disputaran abans del 27 de setembre com a data límit, el primer de cada grup classifica directament per a jugar la temporada Lase.

Lase 2014/2015

Amb la taula del NSQ totalment renovada; Pissarres renivellades, panyo i bandes noves amb Strachan 6811 i boles noves Aramith començarem la nova temporada de snooker, per als jugadors experts i mestres no tenim cap classificatori, cal que us apunteu directament al NSQ o al local que us sembli millor abans del 27 de setembre i feu efectius els 60€ d’inscripció. Una molt bona notícia i novetat a Lase aquest any és que les noies i els menors de 18 anys paguen la meitat de fitxa, això son 30€, confiem que això ajudi a fer el pas a moltes jugadores i als campions de demà. Tota la informació sobre Lase la pots trobar al seu lloc web.

Billar americà

XI 100% femení a Pineda de Mar

Els propers 20 i 21 de setembre a la sala Versus de Pineda de Mar, el nom ja ho diu tot i sembla que hi haurà més de 40 jugadores de tot Europa competint-hi, molt recomanable ja sigui per a jugar-lo com per a deixar-te caure, espectacle garantit. La inscripció és de 60€, tot va a premis i el format és de doble KO, per a més informació hi ha un grup de facebook.

Molt bones partides a totes i tots, el setembre comença amb força, gaudeix-lo.

Pep Gassó, break 91 punts:

Klass Desot,break de 88:

Jordi Torres, break de 124:

Tim Barton, break de 104

Fran Domingues, b. de 106

Daan Leyssen, l’únic que el va guanyar!

Bons breaks a tots, fins aviat!