Actualitat billarística Abril '10

Valora aquest article
(0 vots)

I així fou com malgrat el maleït canvi de divisa, la crisi galopant i els atacs de Mordor jugadors provinents
de França, Anglaterra, Escòcia, Gibraltar, Portugal i Catalunya es van trobar i van fer un autèntic Festival.

Billar anglès:

-Catalonia Pool Festival: També es va jugar a billar no et pensis, 14.700 partides en una setmana frenètica, aquest és el podi d’honor de la primera edició del Catalonia:
Campions                       Sots-campions
Individual femení        Yvonne Ewing        Diane Colville
Open Individual           Cristophe Lambert        Román Temporal
Individual Senior        Ross McIness        Pat O’Kane
Individual Junior        Jean Sierra            Juan de Haro
Parelles mixtes: Yvonne Ewing-Ross McIness/ Vanesa Montero-Lluís Cubero.
Parelles: David Ureña- Roman Temporal / Tom Ford- Carl Fitzsimon.
Equips de tres: Aram Bernaus, Paul Harly i Raul Méndez / Anna Campo, Paul Coldrick i Francisco Domingues.
Resta dir que recollim les fotos, videos, comentaris i reliquies vàries que vas acumular durant el festival per a posar-ho a la web. Tot i no estar decidit encara, si es fa una segona edició del Festival ha d’ésser millorada, tú pots ajudar molt dient el que t’ha agradat i el que no (a part d’en Craig).
Per a mi el millor del festival amb diferència ha estat la gent que hi ha anat ;-)


-Lliga Individual 2010: Fins aquest divendres dia 9 d’Abril tens temps de disputar els teus enfrontaments de fase prèvia, aquells que no hagin disputat la meitat dels enfrontaments divendres no sumen punts i tampoc tenen dret a repesca. Les repesques aporten quatre plaçes de classificació cadascuna, únicament les poden disputar aquells que havent jugat la fase prèvia no han aconseguit classificar-se, no es paga cap inscripció, només partides i per apuntar-te només cal que hi siguis, aquí tens les dates i els llocs on es disputen:


-Diumenge 11 d’Abril 16h, repesca general al Mobi, c/ Bonaigua, 18 SBD.
-Dimarts 13 d’Abril 20’30h, repesca general al Mobi, c/ Bonaigua, 18 SBD.
-Dimecres 14 d’Abril 21h, repesca femenina al Mobi.
-Dijous 15 d’Abril 20’30h, repesca general al Consell de Joves de SBD.
-Divendres 16 d’Abril 20’30h, repesca general al Consell de Joves de SBD.


A partir del dilluns dia 12 d’Abril ja tindrem les 10 taules rodant al Consell de Joves per les probes d’Abacat i les finals de Lliga Individual.
Les finals d’aquest any es disputen el cap de setmana del 24 i 25 d’Abril, fes-te un nus al tac.

-Superlliga per equips 2010: Tan bon punt els equips estiguin confeccionats començarem la competició, la setmana vinent trobareu els formularis a punt a tots els locals, estem treballant en els canvis de categoria dels jugadors i aquesta mateixa setmana els trobaràs al lloc web de marmitaco.
Aquest any recuperem els entrenaments dels equips que ho desitjin, ja us explicarem com, recorda que cal tenir una noia per equip com a mínim, si el teu equip és de noies no és imprescindible tenir un noi, deixem-ho aquí.

-Parelles lliures al Mobi: Amb handicap de categoria, premis per prova i per ranquing final individual, ja ho vam probar l’any passat i va anar molt bé, d’aquí a uns dies tindrem les dates, passa-hi i t’ho expliquem.

-Marmi-Anunci: Taules de billar en venda: Varis models i preus, n’hi ha dues noves en venda a un preu molt especial, cal ser ràpid.

-Snooker:
L’ajuntament ens fa treure la taula del Mobi, sembla ser que no hi té cabuda segons la normativa vigent, ja sé què estàs pensant però aquí a Sabadell la normativa és molt estricte i no hi pot haver excepció de cap tipus, faltaria més.
Així doncs i mentre no estrenem ubicació per la taula de snooker, cal acabar amb totes les competicions en dansa abans de meitat de Maig, aquestes són:
-Open Ciutat de Sabadell: empantanegat a quarts, ho liquidem ràpid i potser puc trobar entrades del back-stage de Sheffield pel guanyador, som-hi?
-Consolation Cup: Empantanegadíssim a quatrecentaus de final, aquesta setmana li donarem ritme, final a primers de Maig i dos tacs de snooker pels finalistes tal com vam establir.
-Enfrontaments Aesa Abril: El més fàcil d’explicar:

http://www.snookeraesa.es/web/images/competiciones0910/aesa_iii_liga_0910_mobi.pdf


Si arribes a llegir això ets un billarista pacient, o tens poca feina i ganes de llegir, doncs deixa’m que et convidi a l’entrega de trofeigs dels campionats de snooker esmentats, que farem al mateix Mobi amb algun assistent sorpresa el proper mes de Maig, volem acomiadar l’emplaçament de la taula que tantes tardes de frustració ens ha donat de la millor manera possible, o sigui jugant uns últims frames i fent una... sangría?

I si vols et pots fer admirador al facebook del grup anomenat:
A SABADELL CAP PIS DE PROTECCIÓ OFICIAL SENSE TAULA DE SNOOKER
Canviarem el món i si no podem ens farem un tip de riure.

I res més, tan sols agraïr al facebook aquestes dolçes imatges del Catalonia



Apa adéu!