Actualitat Snooker i Americà Setembre

Valora aquest article
(0 vots)

Comença una nova temporada de Lase

 

En arxius adjunts tens tota la informació sobre la temporada de Lase, cal que t’inscriguis abans del 26 de setembre doncs la primera ronda es la d’octubre, després d’aquesta data ningú es pot apuntar fins la temporada següent.
Aquesta competició continua la feina iniciada per Aesa i es prepara per la seva sisena temporada, De moment a Catalunya hi ha dos clubs que hi participen, són el C.B. Monforte de Barcelona i l’Apb de Sant Quirze del Vallès. La competició és oberta a qualsevol local que vulgui entrar-hi i que tingui una taula de snooker de 12 peus i un mínim de 7 jugadors, esperem que altres locals amb taula de snooker s’animin a participar, aquest any hi entren clubs nous i esperem poder superar la participació de l’any passat on 143 jugadors també de Gibraltar i Portugal van jugar la temporada de Lase.
Tota la informació sobre Lase la pots trobar a http://snooker147blog.com/.

David Pérez a l’APB

 

Una molt bona notícia pels que us agrada el snooker, especialment els que comenceu i els que voleu aclarir conceptes, el jugador català amb millor currículum d’aquest joc, en David Pérez estarà durant unes hores cada mes a la vostra disposició per fer totes aquelles preguntes que us ronden pel cap sobre aquest joc tan mal parit. Aquesta és una activitat gratuïta i sense cap guió establert on només cal que passis per l’Apb i t’apuntis per tal que t’avisem, també cada mes publicarem a la pissarra el dia i hora en que es faran aquestes sessions. Es tracta de donar un cop de mà als que comencen i gràcies a l’esforç d’en David molts jugadors en podeu sortir beneficiats, només cal que ho aprofitis i que estiguis al cas.

Billar americà

 

El recent nou campió d’Espanya Masterpool de bola 8 en Raul Hebles farà unes classes personalitzades amb guió d’introducció als fonaments del billar americà en taula de 9 peus, amb una duració de 4 hores i obert a tots els jugadors interessats.

En grups de 4 jugadors es farà una repassada des dels principis més bàsics amb especial atenció a la optimització del rendiment i la concentració a l’hora de competir i entrenar, el preu és de 25€ x jugador i és del tot recomanable per a jugadors de qualsevol modalitat, molts dels principis es poden aplicar a tots els jocs. Jo m’hi apunto de cap, si t’interessa envia’ns un mail a la següent adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , els grups es faran segons el nivell i en hores convingudes, ja tenim una llista de jugadors interessats però estem esperant a tenir-ne més per a poder dividir-los de la millor manera, val la pena aprofitar la oportunitat doncs ara en Raul té la disposició horària però potser més endavant sigui més difícil.

Un inici de temporada per no avorrir-te amb propostes en tres modalitats diferents i moltes més que hi ha pel món, jugar a billar és fantàstic però la gent amb qui fas camí és el millor de tot, fins aviat.