Actualitat Billar Setembre 2013

Valora aquest article
(0 vots)

Superlliga Vallesana

El 18 de setembre es reprèn la competició en la jornada 7, les jornades 5 i 6 han d’estar ja jugades aquell dia, abans d’això tots els 30 capitans ja tindreu el password de l’equip i podrem començar a veure classificacions, a partir de la jornada 7 cal que es trametin les actes el mateix dia de partit o l’endemà com a molt tard, disculpeu que em faci pesat però algun any ho aconseguirem. Varis equips busquen reforços i si algú té ganes de jugar encara hi és a temps, el llistat provisional de jugadors el podeu consultar aquí.

Inici de temporada d’Abacat

L’associació catalana de Blackball és a punt de començar la nova temporada, des del 2006 i de forma ininterrompuda és l’encarregada de classificar pels esdeveniments oficials europeus i mundials, més de 80 jugadors i jugadores han assolit la fita de classificar-se a través de les divisions: Segona, Primera i Divisió d’Honor i les categories: Noies, Sènior i Junior. Aquesta feina la fan uns quants jugadors que de forma voluntària es presten per a tasques determinades i es responsabilitzen de dur-les a terme. L’associació és oberta a tots els jugadors i locals de Catalunya i reverteix tot el que genera en enviar el màxim possible de jugadors a competir en els esdeveniments oficials de cada any.

Actualment l’associació es troba en una cruïlla doncs la junta anterior va plegar a final de temporada passada per tal de trobar un relleu, aquest relleu s’està configurant amb jugadors que ja s’estan organitzant, però si vols col·laborar-hi només cal que ho diguis i segur que et donen feina, envia un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , no cal dir que si vols rebre informació o confirmar que hi participaràs aquesta temporada envies un correu a la mateixa adreça i t’avisaran abans de l’inici de la competició, si t’agrada aquest joc i vols competir amb els millors ja saps on has d’anar, allà ens trobarem.www.abacat.cat

Festa major de Sabadell, Abacat a les barraques

A més de fer competicions, loteria i merchandising per a recaptar diners Abacat també té presència a les barraques de festa major de Sabadell, del 6 al 9 de setembre els billaristes tenen un bon lloc on anar de festeta a la barraca que molt fàcilment reconeixereu, els beneficis que genera també es destinen a tot el col·lectiu, vine a passar-ho bé. (barraques entre c/ Creueta i c/ Sant Josep SBD).

Lliurament de trofeus Superlliga 2011/12

Ja vam anunciar que aquesta entrega es faria just abans del CPF 2013, on molts dels que recolliran trofeus aniran classificats. Això serà el proper dijous 26 de setembre al NSQ Sant Quirze, c/Miquel Crusafont, 10 Sant Quirze del Vallès. Aquest dia lliurarem els trofeus dels tres primers classificats de cada grup de lliga, a més dels semifinalistes i finalistes de la fase final, també al primers jugadors de la classificació individual, primera noia i primer novell de cadascuna de les dues edicions. A més tindrem un detall amb els jugadors revelació de cada temporada, farem sortejos de tacs, fundes i boles entre tots els que heu participat i moltes sorpreses, una actuació musical i unes boles d’exhibició a càrrec d’un company molt estimat. També ens agradaria que els que heu estat pares recentment o esteu en procés de ser-ho ens porteu les vostres joietes per a presentar-les en societat, passarem una bona estona.

Catalonia Pool Festival 2013

Encara falta un mes pel festival i aquest any serem gairebé 200 els que hi participarem, d’aquests només uns 50 de catalans.

Aquí teniu una llista dels jugadors ja registrats on hi falta gent però no en tinc cap de més actualitzada, hi ha molts companys que m’han dit que vindrien però no s’han registrat encara, de moment hi són a temps.

Tots els que veniu cal que arribeu el diumenge 6 el més d’hora possible, tothom ha de passar pel registre per a assegurar a quines competicions vol participar, després farem els parlaments de benvinguda i la primera festeta de la setmana.

Dilluns dia 7 al migdia engegarem amb el primer open i més tard amb els equips de 3 jugadors, aquest any serà complicat apuntar-se a una sola competició tal com hem fet altres anys, vàries competicions comencen un dia i es van jugant durant els dies següents, si us voleu apuntar però cal que ens ho feu saber enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Val a dir que és un orgull veure com companys de joc vinguts de més de 13 països venen a casa nostre a gaudir d’una setmana de billar, això era impensable fa uns anys i gràcies a la bona feina feta tot el mon del Blackball mirarà a Salou durant aquests dies, us recomanem que si no podeu participar-hi com a mínim veniu a veure jugar als monstres, tot i que també ho podreu fer via live streaming a través del lloc web del festival: www.cataloniapoolfestival.com

Snooker

Comença una nova temporada de Lase

Després d’un petit relleu en l’organització Lase continua endavant, el format és el mateix de les darreres temporades, 60€ de inscripció, un enfrontament mensual a tres partides guanyades des del proper octubre fins a l’abril vinent i dos campionats a KO directe a 2 partides guanyades. Tot això suma punts i genera un rànquing on els primers classificats passen al play off de zona.

Ben aviat podreu consultar tota la informació sobre Lase en una pàgina web que encara estan preparant, si et vols apuntar hi ha varis clubs amb taula de snooker a Catalunya que esperem que participin, nosaltres ho farem al NSQ de Sant Quirze i cal estar apuntat abans del 26 de Setembre, data límit de inscripció.

Vídeos gentilesa de www.blackballfarm.com:

A veure si adivines quin d’aquests màquines vindrà el mes vinent a Salou

Bons breaks a tothom, fins aviat.