Actualitat Blackball i Snooker Octubre

Valora aquest article
(0 vots)

Catalonia Pool Festival 2016

Ja ho tenim aquí, del 2 al 8 d’octubre arriba el desitjat festival. En la sisena edició hi ha cinquanta jugadors catalans inscrits.

Si encara no ho has fet hi ets a temps pels pèls, aquí tens les instruccions: http://cataloniapoolfestival.com/intro-cat . Pels ja inscrits recordar-vos que us esperem diumenge de 12 a 14h per a omplir de nou el formulari d’inscripció confirmant les competicions que voleu jugar. Els catalans som un 30% dels inscrits, per darrera dels anglesos i per davant dels escocesos. També hi trobareu una desena de jugadors francesos de primer nivell i un grapat de jugadors d’altres països, destaca sobretot en Mark Woods provinent d’Austràlia. El festival s’ha fet gran i ja és conegut arreu, si podem mantenir una assistència de jugadors locals com la d’aquest any tindrem festival durant anys. En aquesta edició estrenem 7 taules Optima, a més de les 5 de l’any passat i 4 taules Sam, també disposarem de dues taules més en la zona de bar. Arribem fins les 18 taules enguany i més novetats ara que coneixem millor l’hotel. Si pots treu el cap avisant prèviament, el festival es celebra en un lloc privat, cal recordar-ho.

Si no pots venir ho pots seguir via live streaming a través del web del festival: www.cataloniapoolfestival.com i https://www.facebook.com/cataloniapoolfest

Superlliga 2016

Amb la jornada 8 ja disputada tenim la classificació fins la 7, la d’equips: http://www.marmitaco.cat/index.php?option=com_resultatequips2016 Individual: http://www.marmitaco.cat/index.php?option=com_resultatindi2016

La jornada 10 no es disputa fins el 19 d’octubre, son molts els jugadors que entre CPF i Mundial seran fora a primers d’octubre, podeu aprofitar per a disputar amistosos o avançar alguna jornada prop de Nadal, es poden avançar jornades sempre.

Mundial de Killarney:

Hola i adéu, tot tornant del CPF marxem cap a Irlanda, en el preciós entorn de Killarney es disputa el campionat del mon de Blackball. Catalunya hi serà present amb quatre equips, junior (- 23), sènior (+40), màster (+50) i l’equip A de sis jugadors, només ens falta L’equip de noies que finalment no s’ha pogut completar per manca de disponibilitat .

Tots quatre equips han fet una jornada de stage a www.blackballfarm.com i encaren la nova aventura amb moltes ganes i il·lusió, aquí podeu veure la feina que se’ls hi ha girat a cadascun d’ells: http://www.eba-pool.org/2016/09/world-championship-entries.html . Tota la informació de la temporada d’Abacat amb els resultats finals en totes les categories i divisions la podeu trobar al seu lloc web: www.abacat.cat , allí també podreu seguir les novetats i resultats d’Irlanda.

Si prefereixes que no t’expliquin batalletes i prefereixes viure-les ja et pots inscriure en la nova temporada d’Abacat enviant un correu a l’associació aquí: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , es vol començar la temporada just tornant del mundial.

Marmitaco, nova pàgina a facebook:

Per tal de reunir en una sola pàgina les informacions de Lliga Individual, Superlliga per equips, Catalonia Pool Festival, novetats i ofertes en productes billarístics i continguts freakies.

Només has de clicar m’agrada a la pàgina Marmitaco a fcbk i ja ets dins: https://www.facebook.com/Marmitaco-324695827874590/

Lliurament de trofeus Superlliga 2016:

Dijous 22 vam celebrar el lliurament de trofeus de la Superlliga 2015 just abans del CPF 16, on els dos primers equips van classificats. Aquí tens les fotos de l’esdeveniment: www.marmitaco.com

Tots els trofeus es coneixien d’avant mà menys els de jugador revelació, lliurats a la Raquel San Roman, Ismael Asensio, Pau Jover i Roger Roig. El trofeig al jugador més regular de la lliga ha passat a anomenar-se memorial Emili Sánchez “Barri”, en honor de qui fou un dels pioners d’aquesta modalitat, entusiasta del mateix i fins l’any passat, jugador i capità d’un equip de Superlliga.

També es va donar a conèixer el projecte Emili Sánchez “Barri” de suport al billar base, que amb el vistiplau i col·laboració dels seus fills vol donar un impuls als més joves practicants d’aquest esport. De forma coordinada amb Abacat que ja fa molt bona feina en favor dels juniors, pretén ajudar a desenvolupar iniciatives com fer classes de billar als més menuts o fins i tot ajudar a projectar a algun jove jugador amb possibilitats i pocs recursos. Tant sols hi hem posat la primera pedra i el projecte és obert a les idees, consells i col·laboracions de tothom. Continuar fent en definitiva, el què l’Emili va fer amb molts jugadors.

Snooker:

Comença la temporada de Lase, lliga ibèrica de snooker.

La millor competició de snooker de la temporada comença ara, arriba la desena edició d’aquesta competició on participen clubs i jugadors de tota la península. Obert a tothom i amb 60€ d’inscripció, 30€ si ets noia o menor i on tots els recursos reverteixen en el propi jugador en forma de premis, ajudes per a desplaçament i trofeus.

A Catalunya hi ha quatre locals confirmats de moment: CB Monforte i La Centena a Barcelona, Privat Pool a Vilafranca de Penedès i BlackballFarm a Carme. Cal contactar i consultar la disponibilitat a cada local, doncs son entitats privades. La competició en si consta de 7 jornades d’un enfrontament mensual a tres guanyades. També es disputen dos tornejos de KO directe durant la temporada, els punts aconseguits et permeten classificar-te per la següent fase o quedar eliminat. Set mesos de competició amb un partit i mig al mes, i si et classifiques un o dos caps de setmana al maig/juny. Tota la informació sobre Lase la trobaràs al seu lloc web http://lasesnooker.com/110-empieza-la-temporada-2016-2017 . Les inscripcions cal formalitzar-les abans del 15 d’octubre, al loro!

El grup de facebook de Lase: https://www.facebook.com/liga.lase.snooker

Bones i emocionants partides a tothom!