Actualitat billar gener/febrer 2015

Valora aquest article
(1 vote)

Comença la temporada oficial d’Abacat

El calendari el teniu en arxiu adjunt, tota la informació sobre Abacat la podeu trobar en el seu lloc web www.abacat.cat . La primera prova és aquest diumenge 25 en que engega segona divisió al Sute de Sant Joan de Vilatorrada, aquesta data marca l’inici de temporada que aquest any s’incrementa amb dues categories més, la de Masters o majors de 50 anys que fins ara estava fusionada amb sèniors (+40 anys) i a partir d’aquest any competiran per separat. L’altre nova categoria no és nova però estava inactiva darrerament és la categoria junior, per a menors de 23 anys. Podeu consultar els projectes esportius d’aquestes categories al lloc web, també les de Divisió d’Honor, Primera divisió, Noies i sèniors. L’objectiu de la temporada és el d’enviar 5 equips al Nations Cup d’Escòcia el proper novembre, probablement en el mateix lloc on es va celebrar el Mundial.

Abacat va néixer l’any 2007 i en aquest temps 65 jugadors i jugadores diferents han competit en Mundials i Europeus projectats per l’associació, que aplega la majoria de sales de Blackball de Catalunya i jugadors de les quatre províncies, tot plegat és gestionat per jugadors que aporten la seva feina, temps i diners de forma altruista per a avançar en els reptes que es plantegen a cada nova temporada. Si et vols apuntar per jugar, donar un cop de ma o necessites informació ho pots fer a través del correu següent: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Superlliga per equips

Resten sis jornades per a acabar amb la fase prèvia de la lliga, aquí tens la classificació dels equips fins la jornada 20, actualitzat a dia d’avui http://www.marmitaco.cat/index.php?option=com_resultatequips2014

I la individual també liderada per un jugador del Bona, com els dos grups d’equips: http://www.marmitaco.cat/index.php?option=com_resultatindi2014 .

La fase final de la Superlliga es disputarà el cap de setmana del 21 i 22 de març, un cop acabada la fase prèvia us farem arribar el dossier de la fase final, durant la setmana prèvia farem els clàssics campionats d’escalfament de dimarts 17 a divendres 20.

Tots els divendres campionat al NSQ

les 21’30 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers.. NSQ Carrer Miquel Crusafont i Pairó, 10 Sant Quirze del Vallès.

Cada diumenge campionat al Mil21

Hem canviat de dia el open que fèiem els dijous, a partir d’aquest diumenge a les 17h amb un mínim de 8 jugadors, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ d’inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors, 40€ afegits amb 12 i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. Mil21, Ctra. De Molins de Rei, 212 Sabadell.

Ranking Individual al Mil21

Obert a tots els jugadors, els partits es disputen en dilluns i els premis son prou sucosos. La inscripció és de 10€ per jugador, els premis els pots veure en el mateix cartell. Per apuntar-te cal que passis pel mateix local, ctra de Molins de Rei, 212 o bé trucant al Benet 626797502. L’inici de la competició està previst el dia 9 de febrer.

Inaugurat el Rentrée de Manresa

Una nova sala amb sis taules de Blackball i un snooker de 12 peus, molt de nivell començant pels cambrers i acabant pel local on tots els detalls s’han cuidat amb molta cura i atenció, molta sort i per molts anys. Carrer Camps i Fabrés, 10 Manresa.

Snooker

Nou forfait per a entrenar a snooker

Al NSQ Sant Quirze a partir de febrer oferim la possibilitat d’entrenar individualment per 3€ hora, fins ara si volies entrenar tot sol s’aplicava la quota de 6€ hora entre setmana, a partir d’ara si vols fer line-ups o exercicis individuals pots optar per agafar aquest forfait de 10h per 30€, els pots utilitzar en qualsevol horari de dilluns a divendres durant dos mesos, sense cap compromís. També es pot aplicar al Blackball, més informació en el mateix local, Carrer Miquel Crusafont i Pairó, 10 Sant Quirze del Vallès.

Primeres centenes catalanes

La casualitat ha fet que en pocs dies dos jugadors assolissin un break de més de 100 punts, un en competició i l’altre entrenant. En David Pérez va fer un break de 103 al NSQ disputant amb en Jordi Pérez la ronda de gener de Lase, o sigui en competició oficial, en arxiu adjunt teniu l’àudio extret de l’emissió d’Eurosport on es va fer pública la notícia.

L’altre centena la va fer entrenant, no en competició, l’Aram Bernaus des de la Blackball Farm uns dies abans, aquest break va ser de 118 punts i va ser enregistrat, aquí el tens:

Semblava impossible, però al final va caure, bones partides i breaks a tothom.