Edició 2011

Benvolgut billarista,
Aquest cap de setmana 21 i 22 de Maig celebrem la fase final de la Lliga Individual, tres cosetes:

1-Si has participat, encara que no t'hagis classificat entres en el sorteig d'un tac i una mega funda 3/4, 183 jugadors entren en aquest sorteig.

2-Si has jugat la Lliga Individual i també la Superlliga 2010 entres en el sorteig d'una taula de billar, 90 afortunats entren en aquest sorteig.

3-Si no has jugat res d'això vine igualment, disfrutaràs molt.

Res més, recorda que has d'ésser present a la sala per a recollir el premi si et toca, just després de la final de diumenge, adjunto el quadrant amb els horaris i el vincle per a seguir-ho desde casa per live streaming:

http://www.livestream.com/marmitacotv

Fins aviat i molta sort als que jugueu.

Introducció:

Ençetem la Lliga Individual en la seva sisena edició amb la mateixa ambició de la primera, oferir una competició domèstica a cada local, sovint amb una sola taula i poques oportunitats de fer competicions, alhora d’oferir als jugadors una competició i en especial una fase final modèl·lica i de la qual en guardin un bon record.
Aquest any a més dels locals habituals de la comarca la Lliga Individual arriba a altres contrades amb molta similitud al que teniem aquí fa sis anys, poques taules i moltes ganes de fer coses.
L’empenta i les ganes d’aquests companys són el que ha fet que la Lliga Individual arribi a noves poblacions aquest any, amb molt de plaer els hi farem lloc a la fase final i compartirem amb ells una competició cada cop menys humil, però molt digne.

Fase prèvia:

-Aquesta competició és oberta a tots els jugadors i jugadores que desitjin participar-hi i que acompleixin els requisits d’inscripció.
-Per a inscriure-us cal que us adreçeu al vostre local habitual, deixeu les vostres dades i feu efectiva l’inscripció de 12€, només us podeu apuntar a la Lliga Individual en un sol local, el que desitjeu.
-La data límit d’inscripció és prevista per el 15 de Març del 2011, en cas de tenir els grups ja tancats (15 jugadors) es pot començar a jugar abans d’aquesta data, els grups han d’ésser d’un mínim de 8 jugadors.
-El sistema de competició és el de lliga, o sigui tots contra tots, a una distància de dues partides guanyades, cal omplir una acta de partit cada cop que feu un enfrontament de lliga, aquest ha d’estar convenientment omplert i signat, i cal dipositar-lo dins del sobre dels partits jugats.
-Us agraïm que no apunteu res en el quadrant dels resultats de lliga, nosaltres en sóm els responsables i és bò que només una persona hi tingui accés.
-El nombre exacte de jugadors que es classifiquen a cada local no el coneixerem fins que no es tanquin els enfrontaments de cada local i es comprobi quants han jugat realment, probablement obtindran plaça els quatre primers classificats en els quadrants de quinze jugadors.
-Els enfrontaments es disputaran en els dies de joc preferent que assignarem per a cada local, això es fa per a facilitar que els jugadors es puguin trobar, en cas de no poder jugar en aquests dies, us facilitarem els telèfons dels vostres rivals per a contactar directement amb ells i trobar-vos quan us vagi bé, dins dels horaris i disposició de cada local.
-Les partides de Lliga Individual es paguen a mitjes entre els dos rivals.
-Disposeu de gairebé dos mesos per a disputar els vostres enfrontaments, fins al dia 27 de Abril de 2011, en aquesta data procedirem a la suma de punts per a veure quins són els jugadors classificats, tots aquells jugadors que no
arribin a disputar la meitat dels seus enfrontaments sumaran 0 punts en el recompte final i els seus resultats no es tindran en compte per a ningú. Tampoc tenen dret a repesca ni als sortejos posteriors a les finals.

Repesques:

-Un cop acabada la fase prèvia farem quatre campionats de repesca general i un de repesca femenina, d’aquesta manera tots els jugadors que han disputat la fase prèvia i no han assolit la classificació gaudiran de més oportunitats per a classificar-se. L’inscripció és gratuïta, (pagant partides), i tant sols la poden jugar aquells que han disputat la fase prèvia, pots jugar tantes repesques com et calguin fins a classificar-te, els quatre primers classificats de cada repesca obtenen plaça directe per la fase final.
Les dates i els llocs de les repesques són els següents:

-Dissabte 7 de Maig, 16h: Repesca general a l’Apb de Sant Quirze.
-Diumenge 8 de Maig, 16h: Repesca general a l’Apb de Sant Quirze.
-Dimecres11 de Maig, 21h: Repesca femenina al Chupingo de Sabadell
-Dissabte14 de Maig, 16h: Repesca general al Mobi, de Sabadell.
-Diumenge 15 de Maig, 16h: Repesca general al Mobi, de Sabadell.

-La fase final es disputarà els dies 21 i 22 de Maig de 2011 en el local del Consell de Joves de Sabadell, c/ dels Emprius, 11. Tots els jugadors i jugadores classificats rebreu una carta explicant-vos tots els detalls de l’event.

 

On et pots inscriure a la Lliga Individual 2011, locals comfirmats:

Sabadell:

-Granja Picanyol c/Picanyol, 30 SBD
-Kafka Passeig de la Plaça Major, 57 SBD
-Bar Mobi c/ Bonaigua, 18 SBD
-Consell de Joves c/ dels Emprius, 11 SBD
-Chupingo Ctra. de Barcelona, 643 SBD
-Plural c/ Marià Fortuny, 13 SBD
-La República Plaça Vallès, 11 SBD
-SCR El Ciervo c/ Viladomat, 26 SBD
-La Festa c/ Domènech i Montaner, 10 SBD
-Kenzo Ctra. De Terrassa, 210
-El Castell Passatge Pere Serra, 2

Terrassa:

-Bar Plaza c/Doctor Salvà, 135.

Barberà del Vallès:

-Bar Manchego c/ Poeta Maragall, 41.

Sant Quirze del Vallès:

-APB c/ Josep Cuatrecases i Arumí, 6

Manresa:

-Sciroco c/ Barreras, 14

Rubí:

-Bar Golden Pool c/ Juan Ramón Jiménez, 16

El Vendrell:

-La Lira Vendrellenca c/ Sant Jordi, 7

 

Un cop disputada la fase final, inmediatament després de l’última partida procedirem a l’entrega de trofeigs, amb els premis següents:
-Trofeig per al campió de cada local.
-Trofeigs per als quatre primers classificats de la fase final.
-Una beca esportiva de 50€ per als quart-finalistes.
-Els dos semifinalistes i els dos finalistes es classifiquen per la     competició Mondial des Clubs a celebrar a Puy de Fou, França, la inscripció val 1.000€ i inclou allotjament i dietes.
-El dos finalistes tenen el transport cobert d’aquest viatge. 
-Per al campió d’enguany, tot allò anteriorment explicat més un retrat d’en Jesús Led que servirà de cartell per a la següent edició.

A més, us oferirem un refrigeri mentre es disputi la final a tots i totes els que heu participat en la Lliga Individual d’aquest any, també sortejarem un tac i una funda entre tots els participants presents a la sala.
El super sorteig d’una taula de billar es farà també en aquest moment entre tots aquells que heu disputat la Superlliga 2010 i la Liga Individual 2011.
Tant sols resta desitjar-vos molta sort i sobretot que gaudiu de la vostre afició, per part nostre farem tot el possible per fer-vos sentir còmodes mentre duri la fase final, esperem que en conserveu un bon record, tal com hem aconseguit en els darrers anys.