Lliga Individual 2012:

 

Ja et pots inscriure en qualsevol dels següents 27 locals de tot Catalunya, fins al dia 20 d’abril encara es poden inscriure nous locals si ho demanen i fins al 25 d’abril et pots apuntar en qualsevol dels locals que hi participen.
Els requisits per a fer grup són tenir un mínim de 8 jugadors, el preu de la inscripció és de 12€ i el format de competició és el de lliga, tots contra tots a dues partides guanyades.
A cada local es decideix uns dies de joc preferent per a fer més senzill trobar-nos.
Si t’agraden les emocions fortes et pots inscriure al tradicional grup de la mort que aquest any es disputa a l’Espanyol de Sabadell.

 • SABADELL: Granja Picanyol: c/ Picanyol, 30, Kafka: Passeig de la plaça major, 57, Plural: c/ Marià Fortuny, 13, Bar Mobi: c/ Bonaigua, 18, La República: Plaça Vallès, 11, El Ciervo: c/ Viladomat, 26, Consell de Joves de Sabadell: c/ dels Emprius, 11, Chupingo: Crta. de Barcelona, 643, El Castell: c/ Passatge Pere Serra, 2, Bar La Festa: c/ Domènec i Muntaner, 10, L’Espanyol: c/ Rocafort, 30, Billares Bar Diego: c/ Andes, 6
 • TERRASSA: 2 + 2: c/ Doctor Salvà, 135, Sangalí: Voluntaris Olímpics, 103 Trebol: c/ Doctor Salvà, 130.
 • SANT QUIRZE DEL VALLÈS: APB: c/ Josep Cuatrecases i Arumí, 6
 • BARBERÀ DEL VALLÈS: Bar Manchego: c/ Poeta Maragall, 41
 • BARCELONA: CB Monforte: Plaça del Teatre, (Rambla), 27
 • RUBÍ: Santa Fe: c/ Platí, 27, Golden: Juan Ramón Jiménez, 16
 • EL VENDRELL: Carrer de Nit: c/ Anoia, 18
 • TORREDEMBARRA: Kety: Ferran de Querol, 11
 • LA BISBAL DEL PENEDÈS: El Castell: Urb. Miralba, local 2
 • BRÀFIM: El Racó d’en Ciscu: Avinguda de Catalunya, 30
 • TORREFARRERA: 147 Club: c/ Ara Lleida, 147
 • SANT FRUITÓS DE BAGES: Vip’s Pool: c/ Montsant, 18
 • CARME: Bar Enric: Av. Catalunya, 11

Bases de concurs:

Amb tota la informació, dates i premis les pots trobar al lloc web www.marmitaco.cat o dins la carpeta del local on t’has inscrit, et recordem les dates d’inici, de límit de joc i de les repesques que són competicions gratuïtes adreçades a aquells que havent participat no han assolit la classificació. Tenim un mes per a jugar la fase prèvia, al loro!

 • 1 d’abril: S’obre el plaç d’inscripció en tots els locals.
 • 15 d’abril: Tots els locals tenen la carpeta, quadrant i actes, a jugar!
 • 25 d’abril: Data límit d’inscripció, els grups es tanquen.
 • 10 de maig: Últim dia de joc hàbil, a les 12 de la nit en punt.
 • 11 de maig: Recompte de punts a tots els locals.
 • 12 de maig: Dissabte 18h, primera repesca general a l’APB.
 • 13 de maig: Diumenge 17h segona repesca general a l’Espanyol.
 • 17 de maig: Dijous 21h repesca femenina a l’Espanyol.
 • 18 de maig: Divendres 21h tercera repesca general a l’APB.
 • 19 de maig: Dissabte 17h quarta repesca general al Mobi.
 • 21 de maig: Sorteig de la fase final al Kafka, 20h. El sorteig el pots consultar a partir de dimarts 22 aquí: www.marmitaco.cat.
 • Open d’escalfament: Dimarts 22 a les 21h exclusiu per a novells.
 • Open d’escalfament: Dimecres 23 a les 21h exclusiu per a promeses (Q-) i novells.
 • Open d’escalfament: Dijous 24 a les 21h exclusiu per a novells, promeses i experts (Q+).
 • Open d’escalfament: Divendres 25 a les 21h per a totes les categories de 5€ de inscripció i premis en metàl·lic, per a jugar qualsevol dels campionats només cal ser present a l’Espanyol abans de l’hora d’inici, t’apuntes i a jugar.
 • 26 i 27 de Maig: Fase final a l’Espanyol, c/ Rocafort, 30 SBD.

 

No et perdis la competició individual de més prestigi del nord d’Àfrica, si també vas jugar la Superlliga entres en el sorteig d’un tac valorat en 500€, participa-hi.

Campionat de parelles lliures a l’Espanyol:

Dissabte 28 de abril a les 16h, inscripció de 10€ x parella, handicap en la confecció de la parella, M només pot jugar amb un Novell i Q+ pot jugar amb Q- o Novell. Inscripcions + 30€ de pot per a les 3 primeres parelles, distància de 4 partides guanyades.

Superlliga 2011:

Després d’una fase final on l’emoció va estar a les semis, ambdues decidides al desempat la victòria va ser per als Golden Pool APB vers els Double Bubble, ambdós equips han classificat a gairebé tots els seus jugadors pel proper Catalonia Pool Festival 2013, el quadrant final, el resum i les fotos les podeu trobar al lloc web. Aquí et deixo el vincle del vídeo on pots veure la part final de semis i la final sencera amb els comentaris dels experts: http://www.livestream.com/marmitacotv/video?clipId=pla_85492650-850d-4ea8-a1b0-b738f50d0258&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb

Superlliga 2012:

 

Volem començar el primer dimecres de juny la nova edició, en un parell de setmanes trobareu publicades al web els canvis de categoria. Tan sols hi haurà un parell de retocs respecte a l’edició anterior. Una nova oportunitat pels equips que no aconsegueixen tenir cap noia és tenir un menor de 18 anys a l’equip, que haurà de disputar la meitat dels partits menys un igual que les noies.
L’altre canvi és de nom dels Q+ i Q-, que passen a anomenar-se experts i promeses respectivament.
Així ara tindrem jugadors novells, promeses, experts i mestres.
Si teniu intenció de fer equip cal que us comenceu a moure aviat doncs hem de tenir tot a punt abans de les finals de la Lliga Individual.

Els dimecres al Plural:

Si vens a jugar a billar birres a 1€, fantàstica iniciativa d’aquest clàssic local de Sabadell per a les tardes i vespres de dimecres, per a fer unes partidetes o uns killers, unes birres i per descomptat uns riures.

Catalonia Pool Festival:

La següent edició del festival serà el 2013, la proximitat amb el campionat del món ens ha fet prendre aquesta decisió, de cap manera volem fer triar a ningú entre ambdues competicions, aviat us donarem les dates que volem repetir anualment durant molts anys, aquest any de descans ens ajudarà a preparar millor el que volem que sigui el millor festival de sempre.

Snooker

Lase, última ronda a l’abril:

Arriba la darrera ronda de Lase abans dels play offs, de moment a l’APB ja tenim a nou jugadors classificats de forma provisional, caldrà veure com van els enfrontaments d’aquest mes en la zona C per si algun jugador més pot entrar-hi. En el Play off els jugadors classificats a l’APB competiran amb els provinents de Aesa Alcobendas i 147 club de Pontevedra.
La data serà el 19 de maig al CB Monforte, el rànking provisional el pots consultar aquí.

David PÉREZ LÓPEZ - Marcos MARTÍNEZ LEON
Joan MARMINYÀ - Eloy ALONSO
Joan GASQUES - Lluís CUBERO
Aram BERNAUS - Manuel VÍLCHEZ
Joaquim REYES - Josep Maria VIDAL
César MARMOL - Josep RAMOS
Ferran BASELGA - Andreu JAM
Marc BROS - Jordi PÉREZ
Salvador MARÍA - Fco. MARTÍNEZ CAÑAS
Xavier AGUILAR - Juan DE HARO

Classes de snooker al Monforte:

En una iniciativa molt necessària per aquest joc els companys del Monforte han contactat amb en Ben Woollaston, el 54 en el rànking mundial per a donar classes del 14 al 18 de maig, gairebé totes les hores estan ja plenes però si t’interessa pots trobar més informació en el mateix blog del Monforte.

Això és gairebé tot, bones partides i bons breaks, a l’abril tacades mil

Arriben les finals de Superlliga aquest cap de setmana, a partir de demà dimarts cada dia farem un campionat al Consell a les 21h, ho tens tot explicat en l'arxiu adjunt. Ens falta saber quins dos equips es classifiquen pel proper Catalonia Pool Festival, entretant ja tenim les classificacions finals de la lliga enllestits:

Descarregueu aqui el quadrant

Descarregueu aquí el Dossier de la Fase Final

Molta sort a tots els equips, guanyant o perdent esperem que en guardeu un bon record, fins aviat

 

Al Consell de Joves de Sabadell, c/ dels Emprius, 11 es vàren celebrar durant el passat 25 i 26 de Febrer les finals de la Superlliga de Blackball, aquesta competició es celebra a la comarca desde fa 8 anys i és l’esdeveniment més important en nombre de participants de tot l’estat, de fet aquest any han augmentat el nombre d’equips fins a 28 i el nombre de jugadors fins a 220.

A més dels jugadors de Sabadell i Terrassa que són majoria, també hi participen jugadors de Manresa, Lleida, Girona, El Vendrell, Barcelona, Sant Quirze i d’un munt de localitats catalanes, una vintena de locals de la comarca acullen aquests equips en una competició que va començar el Maig de 2011.

Els Golden APB de Sant Quirze van aconseguir el títol en la final vers els Double Bubble del bar Mobi de Ca n’Oriach, la final es va decidir per la via ràpida (3-0) a diferència de les dues semifinals disputades amb els Free Damm Pool de Sant Quirze i Sangalí A de Terrassa, totes dues semifinals decidides al desempat.

Els dos equips finalistes han assolit la classificació pel proper Catalonia Pool Festival que es celebrarà a Salou, amb l’assistència dels millors jugadors del món provinents de varis continents.

Durant la competició van anar quedant pel camí equips que havien fet una molt bona fase prèvia en la lliga, com els Santa Fe de Rubí amb un Sergio Mas pletòric liderant als seus pupils, els Pool Runners que aquest any no han guanyat i això ja és noticia, els Vamos Pahí de Manresa que debutaven en fase final i clàssics de la competició com els sabadellencs Panathikafkos o els Yes I do que van derrotar als vigents campions i vàren perdre amb els que ho serien. També van destacar equips com La República, APB Blackball i El Ciervo que segueixen tenint una evolució molt bona i ho demostren.

Individualment van destacar jugadors com Raul Arjona, Toni Moragues, Ainhoa Pérez, Vicente Aguirre, Ferran Etxebarria, Roberto Leal, David Ureña, Roman Temporal, Eloy Alonso, Julio Serrano, David Acevedo i Ana Martín que amb 12 anys ha estat la jugadora més jove en participar en una fase final.

Sens dubte qui recordarà sempre més aquesta fase final és en Christian González dels Golden APB, qui després de decantar pel seu equip vàries rondes va entrar la negra definitiva de campionat el dia que feia 18 anys.

Capítol apart mereix l’actuació d’en Jordi Serrano, el Dr. Superlliga aquest cop s’ha superat de nou al guanyar per quarta ocasió la competició en la que ha jugat cinc finals, amb quatre equips diferents. Aquest cop ha guanyat jugant malament tot el campionat segons ell mateix reconeix, deunidó.

Desde l’organització es va agraïr la participació de tots els jugadors i jugadores i molt especialment d’aquells que han contribuït a fer un cop més, les millors finals de la nostre micro-història, podeu trobar un fragment de les semifinals, la final sencera amb comentaristes inclosos i els agraïments aquí.

Just abans de la final es va descobrir el darrer retrat d’en Jesús Led de l’actual campió de la Lliga Individual Lluís Cubero, altre cop tenim el privilegi de gaudir d’una obra d’art de primer nivell que no només va retratar de forma exuberant al campió de la Lliga Individual sino que també i de forma premonitòria, als campions de la Superlliga d’enguany.

Blackball

Jersey Pool Festival 2012

Han passat quatre anys des d’aquesta foto a Jersey i el festival no s’ha tornat a fer fins ara, torna aquest any per a celebrar el 25é aniversari i alguns dels aquí retratats no ens ho volem perdre, si tens ganes de venir avisa i t’expliquem com hem planejat viatjar, potser et podem ajudar tot i que també ho pots fer pel teu compte, això si afanya’t perquè falta menys d’un mes pel festival: www.jerseysportsfestivals.co.uk

 

 

Open al dos + dos de Terrassa

Encara queden 6 places per si vols inscriure’t a aquest Open amb 320€ en premis, inscripció de 10€ en el mateix local. El format es de 4 grups de 8 jugadors on passen els dos primers de cada grup, es jugarà en dilluns la fase prèvia i segons sorteig et pot tocar jugar dues rondes un d’aquests dilluns: 16, 23 o 30 de Gener o bé 6 de Febrer. Si passes dues rondes la fase final amb 8 jugadors es jugarà el dissabte 18 de Febrer a partir de les 12h del migdia amb els següents premis: 1er: 150€, 2on: 90€, 3er: 50€ i 4rt: 30€. Per a inscriure’t pots passar pel mateix local, c/Doctor Salvà, 135 o trucant si no ets de Terrassa al 638420478 (Dani) o al 639146596 (Marcos).

 

Open d’inauguració a l’Espanyol de Sabadell, GRATUÏT per a Novells

Nova secció de Blackball en aquest emblemàtic local de Sabadell, c/ Rocafort, 30 que ara torna a fer una aposta per aquesta modalitat, cal recordar que en el mateix local en la seva ubicació original va començar fa 26 anys a caminar aquest joc, on van arribar a tenir fins a 22 taules i un ambient irrepetible.

Diumenge 15 de Gener a partir de les 12h es disputarà aquest Open amb 200€ garantits pels 4 primers classificats: 1er: 100€, 2on: 50€, 3er: 30€ i 4rt: 20€. Les inscripcions són gratuïtes pels jugadors Novells, 5€ els Q-, 10€ els Q+ i de 15€ els M, el format de competició serà de KO directe o doble KO europeu en funció dels participants, vine a donar-li la benvinguda a aquest nou local que a partir de febrer també acollirà proves d’Abacat.

Per a inscriure’t ho pots fer al mateix local o si no ets de Sabadell via e-mail a través d'aquest lloc web.

Superlliga 2011

Resten cinc jornades de lliga abans d’arribar a les finals que aquest any es celebren el 25 i 26 de Febrer de 2012 al Consell de Joves de Sabadell. La classificació dels equips la pots consultar en el lloc web o bé pitjant aquí.

També és molt interessant fer un cop d’ull a la classificació individual i comprovar l’evolució de tots els jugadors, ja saps que pitjant damunt dels noms t’apareix l’informe de tot el que s’ha jugat amb rivals, resultats i estadístiques.

És molt important també que en les jornades que resten no s’ajornin partits, ja sabem quins dies juga el Barça o sigui que millor avançar els partits i si no pot ser jugar-los abans del següent, això és imprescindible per a tenir la classificació actualitzada el més aviat possible, pel bé de tots.

Convé recordar als capitans dels equips que tenen una noia que cal que jugui 9 partits com a mínim per a evitar la sanció de 4 punts, tot ho pots trobar ben explicat a les Bases de Concurs, descarrega’t-ho aquí si vols.

 

Cada dijous campionat a l’Apb

A les 21h es fa el sorteig i es comença al moment, 5€ d’inscripció, obert a tots els jugadors amb handicap per categories. C/ Josep Cuatrecases i Arumí, 6 de Sant Quirze del Vallès.

Cada divendres campionat al Mobi

A les 22h es fa el sorteig i es comença al moment, 5€ d’inscripció, obert a tots els jugadors amb handicap per categories. Carrer Bonaigua, 18 de Sabadell.

Snooker

Lase Gener

Quarta ronda d’enfrontaments Lase aquest mes, amb els següents enfrontaments a l’APB:

 

També podem començar els enfrontaments de l’Open d’hivern, el quadrant el pots trobar al mateix APB i ja saps que per a qualsevol dubte sobre la lliga i competicions Lase tot ho trobaràs al següent blog.

 

Felicitats a en Tom Ford, campió del PTC de Sheffield el desembre passat, a veure si en Barry Hearn el deixa venir a Jersey o al CPF vinent, ens va prometre que tornarà quan pugui, aquest cop no es deixarà el seu tac.

Bones partides, bons frames i millors breaks, fins aviat.

Blackball


Catalonia Pool Festival 2011

La segona edició del festival va reunir 70 jugadors catalans i 80 més d’una dotzena de països, començant pels Sud-Africans (17) que van travessar mig món per a venir a Salou però també del Marroc, Irlanda, Irlanda del Nord, Alemanya, França, Escòcia, Anglaterra, Portugal i Argentina. Sembla que tothom s’ho va passar molt bé i la tercera edició del festival està garantida, aquí teniu el resum esportiu del festival:

Competició
Open Singles
Femení
Parelles Mixtes
Equips de 3
Junior
Senior
Carbasses
Campió/-ns
Ronan McArthy
Shona Lucas
Andy/Shona Lucas
Schoenlank/Abdou/S. Lucas
Joshua Connolly
Ross McInes
Achraf Faraj
Sots-campió/-ns
François Catalan
Yvonne Ewing
R. McInes/Y. Ewing
E. Calderón/G. Garcia/A. King
Luke Godfrey
Alan Dugdale
Karl Craig

 

Cal comentar el paper de la Shona Lucas que va guanyar senzillament tot el que va jugar, dels companys Quique Calderón i Gustau Garcia que van disputar la final de trios i d’en David Ureña que va perdre a semis del singles en la partida bona. També vàrem tenir la Michaella Tabb arbitrant la final de noies amb el got de sangria al costat i moltes més anècdotes que segur que ja us han arribat, una gran setmana de billar amb molta festeta també. Fes un cop d’ull a l’edició de Novembre de Snookered Magazine per a més detalls, pàgines 28 i 29: http://flipflashpages.uniflip.com/2/54143/117048/pub/

 

Superlliga 2011:

Aquesta setmana es disputa la jornada 18, per a aquells que esteu fora recordeu que cal jugar abans de la jornada següent, aquí tens la classificació per equips i la classificació individual .

En l’individual pots trobar tots els partits que ha jugat cada jugador, els seus rivals, equip, puntuacions, estadístiques, etc. En la d’equips pots consultar totes les actes de partits jugats per a preparar millor l’estratègia dels partits.

Important: Resten 9 partits per a acabar la fase regular de la lliga, recordeu que tots els equips han de tenir una noia jugant i que com a mínim ha de disputar 9 partits, ara hi sou a temps de incorporar-la si no la teniu, la setmana vinent serà massa tard i rebreu una penalització de 4 punts, fil a l’agulla!

Campionat de la Marató:

Per setè any consecutiu i amb molt de gust tornem a col·laborar amb la Marató de TV3 que aquest any recull fons per a la regeneració d’òrgans i teixits. Enguany farem un campionat de speed pool en taula d’americà de 9 peus a l’Apb, diumenge 11 de Desembre a partir de les 16h fins les 23h, pagant 5€ d’inscripció pots jugar tants cops com vulguis i et doni temps, un tac d’americà per el que faci un millor temps i una funda pel segon. L’any passat vàrem riure molt jugant a speed pool i aquest any també ens ho passarem molt bé, totes les inscripcions van per la Marató, vine i gaudeix d’una divertida tarda on el menys important és qui guanyi, tots hi sortim guanyant amb la Marató, anima’t!

 

Campionat de Nadal al Mobi

Diumenge 18 de Desembre a partir de les 10h, tres paneres pels tres primers classificats, només la del primer val 170€, amb el seu pernil i tot. Per a participar cal que t’inscriguis prèviament al mateix Bar Mobi o trucant si no ets de Sabadell al 935373418. El sistema de competició és un open a KO directe, amb handicap per categoria i la inscripció és de 10€, passarem una bona estona i tres afortunats s’enduran una panera a casa, no es pot demanar més per menys.

Lliurament de trofeus de la Superlliga 2010:

Divendres 23 de desembre, a partir de les 18:30h a La República, Plaça Vallès, 11 Sabadell.
Per fi hem pogut trobar unes dates tranquil·les per a poder ubicar aquest acte, des de les 18:30 fins les 20:30h podeu provar sort jugant contra dos jugadors de nivell per parelles amb regalitu si els guanyeu, a les 20:30h farem l’entrega de trofeus pròpiament, pels 3 primers equips classificats de cada grup i pels semifinalistes i finalistes de la fase final, també pels primers classificats individuals: Noia, noi i novell i també per les revelacions de la temporada.
Presentarem el cartell de la temporada  2011, el DVD de les finals que us agradarà molt i potser tindrem alguna estrella convidada a l’acte.
Tot plegat amb el DJ Ribs posant música i amb el ja tradicional sorteig d’un tac i funda per entre tots els que vàreu participar, hi haurà sorpreses que no us puc explicar encara, per això són sorpreses.

Torneig de presentació al 2+2 de Terrassa:

Durant aquest mes en el que era el Bar Plaza de Terrassa, ara 2+2 i seu dels Sistematicks, Open a KO directe amb importants premis, el campionat consta d’una fase prèvia a jugar entre setmana i d’una fase final a disputar en cap de setmana, més de 300€ en premis a repartir entre els 4 primers, 10€ d’inscripció en el mateix local,
c/Doctor Salvà, 135 o bé trucant al Dani 638420478 o Marcos 639146596.

Jersey Pool Festival:

Després d’un parèntesi de 3 anys, torna un festival mític on ja vàrem viatjar en les darreres edicions, del 5 al 9 de febrer de 2012 es celebra a l’Hotel Mayfair de St Helier, moltes cares conegudes hi seran i alguns companys d’aquí han mostrat interès en anar-hi, cal anar de pressa si no voleu pagar els bitllets molt cars. Si vols anar-hi avisa i potser podem coordinar millor el viatge, per a més informació aquí tens el lloc web:
www.jerseysportsfestivals.co.uk/pool/

Taules en venda:

Per renovació de models, varis models i preus en taules de Blackball en perfecte estat a partir de 900€, també però podem oferir taules de billar americà i snooker noves, fins i tot amb muntatge inclòs.

 

Snooker, enfrontaments Lase desembre:

Compte nois que a final de mes els torrons pesen molt, més val jugar-ho aviat i recordeu que aquest mes hem d’enviar els resultats el dia 30 com a molt tard, aquí els tens:

RONDA 3 - DESEMBRE 2011

Joan MARMINYÀ
David PÉREZ LÓPEZ
Marc BROS
Manuel VÍLCHEZ
Joan GASQUES
Salvador MARÍA
Josep María VIDAL
Josep RAMOS
Fco. MARTÍNEZ CAÑAS
Andreu JAM
Aram BERNAUS
Joaquím REYES
Lluís CUBERO
Xavier AGUILAR
Eloy ALONSO
César MARMOL
Ferran BASELGA
Jordi PÉREZ
Marcos MARTÍNEZ LEON
Juan DE HARO

La final del campionat de Tardor de Lase entre en Lluís Cubero i en Joan Gasques es jugarà el dia 14 d’aquest mes a les 22h, ja ho saps.

Bones festes, bones tacades i bons breaks, fins aviat.