2K, la competi que esperaves

Valora aquest article
(3 vots)

Quin és l’objectiu?

L’objectiu de la competició és donar un petit impuls tant als locals com als jugadors de Blackball després d’una etapa en què les cancel.lacions i ajornaments degut al la Covid han estat la norma.

La competició és oberta a tots els clubs i locals existents a Catalunya i a tots els jugadors. La idea és que se celebrin campionats classificatoris a tots els llocs on el nostre joc hi té presència i tinguin interèsen fer-ne, adaptats a les circumstàncies i possibilitats de cada lloc.

En què consisteix?

En un seguit de classificatoris OBERTS a tots els jugadors que anirem anunciant en el facebook de marmitaco junt amb la persona de contacte per a apuntar-vos, prioritzarem la classificació mitjançant aquests campionats com a forma d’assolir la fase final, però no serà l’única manera de fer-ho. Tanmateix volem que els jugadors es guanyin la seva plaça damunt la taula.

Fase Final

Se celebrarà els dies 22 i 23 de gener de 2022, hi arriben tots els jugadors que han aconseguit plaça per a disputar-la, amb un límit de 64 jugadors.

Els premis

2.000€ GARANTITS per a la fase final, amb el següent desglòs:

  • Campió = 1.000€
  • Sots-campió: 300€
  • Semifinalistes: 150€
  • Quarts de final; 50€
  • Vuitens de final: 25€

En cas de sobrepassar els 40 jugadors a la fase final els premis s’incrementen a partir del segon lloc, els premis finals un cop sabrem el nombre definitiu de places es publicaran abans de la fase final.

Com ho he de fer per a classificar-me?

En primer lloc jugant classificatoris que atorgaran plaça de forma directa, es faran en formats adaptats a cada zona intentant arribar a tot arreu. Si un cop tancats els classificatoris no has aconseguit plaça i n’has jugat un mínim de dos podràs aconseguir-la pagant 50€ fins al límit disponible de 64 jugadors del quadrant final. Si només has jugat un classificatori o cap pots aconseguir plaça pagant 100€, un cop superats els 40 classificats (premis garantits) tots els diners d’inscripcions s’afegeixen als premis. Finalment els dos jugadors que disputin més classificatoris i no aconsegueixin plaça rebran una invitació de l’organització.