Aquí podeu descarregar tant la Classificació provisional com la classificació final

-Inici de competició 12 de Març de 2008.

-Dimarts 11 de Març trobareu la carpeta a tots els locals.

Bé nois i noies, comença la quarta edició de la Superlliga per equips, la competició que gràcies a vosaltres ha esdevingut la més gran i millor del nostre microcosmos.
Aquest any hi haurà alguns petits canvis respecte a temporades anteriors, la primera de totes és el nou patrocinador de la competició, després de tenir el suport de Jordi R.C. durant dues temporades obrim una nova etapa amb un nou patrocinador.
Jam Servei Tècnic és l’empresa que ens ajudarà a assolir les fites plantejades i gràcies a ells podrem seguir tenint el super-premi del viatje a Jersey per a tot l’equip guanyador, tal com hem fet fins ara.
També hem previst realitzar alguns canvis en la qualificació dels jugadors, l’evolució d’alguns jugadors, l’involució d’altres i l’arribada de jugadors nous fa urgent una revisió del sistema utilitzat fins ara. Ja sabeu que heu de fer per a contactar amb nosaltres per tal d’atendre els dubtes que tingueu sobre la nova temporada.
Al final d’aquest dossier trobareu les diferents combinacions possibles d’aquest any alhora de confeccionar els equips i les actes de partit.