Aqui teniu el quadrant de la fase final amb els horaris

En primer lloc agraïr-vos el fet d’haver participat en aquesta edició de la Superlliga, gràcies a la vostre confiança hem esdevingut la competició de referència per equips fins i tot nord enllà...

Introducció:

En primer lloc agraïr-vos el fet d’haver participat en aquesta edició de la Superlliga, gràcies a la vostre confiança hem esdevingut la competició de referència per equips fins i tot nord enllà.
Gràcies doncs, en primer lloc als 223 jugadors i jugadores que amb la vostre  presència heu donat contingut a la competició, especialment a aquells que us desplaçeu desde lluny, estic segur que heu après moltes coses sobre el món del billar i aquest dimòni de modalitat, haureu fet amics o si més no coneguts, hauràs triomfat en la classificació individual per dalt o per baix o la teva nòvia t’ha deixat per un jugador rival, doncs no et preocupis perque a les finals ens trobarem tots i ens ho passarem pipa.

Després cal agraïr la confiança del nostre patrocinador, JAM servei tècnic per l’afecte i la complicitat que des d’un principi ha mostrat per l’iniciativa.
Gràcies també a tots els capitans pel seu esforç sovint invisible per tal de  coordinar els equips, així com als responsables dels locals per la seva implicació i disposició.
I com no gràcies al Consell de Joves de Sabadell per fer-nos sentir com a casa.
Molt especialment estic agraït a  aquells que d’una forma o altre doneu un cop de mà en la fase final, és imposible nombrar-vos a tots sense deixar-me algú i per això no ho faré, ells i elles ja ho saben i només puc dir que no tinc adjectius suficients per fer-los un compliment, gràcies per aquest somni.

organitzadors del Catalonia Festival of Pool.