El passat diumenge es va celebrar la fase final de la Superlliga 2010 amb victòria de l’equip Pool Runners del bar Kenzo de Sabadell, la final va enfrontar-los amb els Almogàvers de la S.C.R El Ciervo també de Sabadell. Ambdos equips es classifiquen pel Catalonia Pool Festival que es disputarà al Club Nàutic de Salou el proper mes de Octubre: www.cataloniapoolfestival.com

La Superlliga de billar anglès és una competició per equips on conviuen especialistes consagrats en aquest joc amb jugadors de nova fornada, això fa que cada equip sigui una petita escola de billar i el planter de jugadors augmenti any rera any.
Els Pool Runners van vèncer en els desempat als Free Damm Pool a semifinals i els Almogàvers als Enchuskeytors per un resultat de 3-1, tots quatre equips vàren jugar molt bé durant tota la fase final però petits detalls van decantar la balança cap als dos equips finalistes.

De forma sorprenent, fins i tot pels nostres propis jugadors, Catalunya ha debutat en un campionat del món amb victòria, aquesta es va produïr vers Sud-Àfrica en la final del campionat del món celebrat al Royal Swazi Sun de Swatziland, petit país que es troba dins el nord-est de Sud-Àfrica.
El camí dels cinc jugadors que representaven Catalunya va començar assolint les cinc primeres plaçes del rànquing general elaborat per l’Associació catalana del billar anglès (ABACAT) corresponent a la temporada 2007-08.

 

Fotos del Campionat del 1er. aniversari Noa 28-06-08

JA TENIM UNA TAULA DE SNOOKER AL BAR MOBI DE SABADELL!! c/ Bonaigua, 18 Sabadell.

Unable to read/write the source directory (/home/marmitac/public_html/images/galeries/ind_10_16/), please check if your source directory exists