¡¡¡ COMENÇA LA SUPERLLIGA !!!!

Valora aquest article
(0 vots)

-Inici de competició 12 de Març de 2008.

-Dimarts 11 de Març trobareu la carpeta a tots els locals.

Bé nois i noies, comença la quarta edició de la Superlliga per equips, la competició que gràcies a vosaltres ha esdevingut la més gran i millor del nostre microcosmos.
Aquest any hi haurà alguns petits canvis respecte a temporades anteriors, la primera de totes és el nou patrocinador de la competició, després de tenir el suport de Jordi R.C. durant dues temporades obrim una nova etapa amb un nou patrocinador.
Jam Servei Tècnic és l’empresa que ens ajudarà a assolir les fites plantejades i gràcies a ells podrem seguir tenint el super-premi del viatje a Jersey per a tot l’equip guanyador, tal com hem fet fins ara.
També hem previst realitzar alguns canvis en la qualificació dels jugadors, l’evolució d’alguns jugadors, l’involució d’altres i l’arribada de jugadors nous fa urgent una revisió del sistema utilitzat fins ara. Ja sabeu que heu de fer per a contactar amb nosaltres per tal d’atendre els dubtes que tingueu sobre la nova temporada.
Al final d’aquest dossier trobareu les diferents combinacions possibles d’aquest any alhora de confeccionar els equips i les actes de partit.

Els locals d’aquest any:

A fi d’ajudar a tothom a situar-se, doncs aquest any hi ha bastants canvis amb els locals, aquí teniu una relació dels locals on es pot jugar la Superlliga aquest any, a més de la capacitat d’equips que tenen. D’aquí a uns dies podrem fer una relació més acurada.

Kafka: Tres equips segurs, se’n pot fer un altre.
Carioca: Dos equips segurs, se’n poden fer varis més.
Mobi: Dos equips segurs, se’n poden fer més.
Pool 27: Dos equips segurs, se’n poden fer més.
Bar Plaza: Un equip segur, possibilitat d’un segón.
Consell de Joves: Tres equips segurs, n’hi cap un altre.
El Ciervo: Dos equips segurs, se’n poden fer més.
Plural: Dos equips segurs, complert.
La República: Un equip segur, segon possible.

Els locals nous: Bar El Taxi: Un equip segur, segon possible.Aqua, Via Massagué, 15: Capacitat per a dos equips. Formentera, Av. 11 de Setembre, 70-76: Capacitat per a dos equips. Bar Asturias, C/ Alpes nº 8: Capacitat per a dos equips.

No deixis passar l’oportunitat de participar en el millor event de l’any.

Noves normatives Superlliga 2008

Pel que respecta a normes generals, tot continua gairebé igual que l’any passat, tant sols hem introduït un parell de variacions:
-En cap cas els capitans poden pactar l’ordre dels enfrontaments, aquest ha d’ésser aleatori i mai “a la carta”.
-Tot i que ja existia, convé recordar que una alineació indeguda implica la pèrdua dels punts de partit, per exemple un equip que jugui un partit amb tres qualificats alts.

La qualificació dels jugadors ha variat una mica respecte a l’any passat,  l’evolució llògica dels que participeu a la lliga així ho demanava.
En la reunió de capitans de la setmana passada vàrem abordar aquesta problemàtica i es va crear una nova categoria per a poder ser més precisos amb la qualificació, a partir d’ara hi haurà qualificats alts i baixos.
Trobareu la nova qualificació dels jugadors a la pàgina web, hem aprofitat el rànquing individual de l’any passat per a anotar-hi els canvis al costat, aquest el podeu consultar a la nostre web: www.marmitaco.cat.
Les incompatibilitats de jugadors només es produeixen en uns pocs equips, aquells equips on la majoria de jugadors són novells no cal que pateixin, les pautes noves són les següents:
En las confecció de l’equip:
-Un sol jugador Mestre per equip.
-Tres novells com a mínim per equip.
-Un equip pot tenir fins a cinc jugadors qualificats si no té cap jugador Mestre, sumant Q+ i Q-.
Combinacions possibles a l’hora de jugar:
-4 novells
-3 novells i 1 Mestre
-3 novells i 1 Q+
-3 novells i 1 Q-
-2 novells i 2 Q+
-2 novells i 2 Q-
-2 novells, 1 Mestre i 1 Q+
-2 novells, 1 Mestre i 1 Q-

-2 novells, 1 Q+ i 1 Q-
-1 novell, 1 Q-, 1 Q+ i 1 Mestre
-1 novell, 1 Q- i 2 Q+
-1 novell, 2 Q- i 1Q+
-1 novell, 3 Q-

Qualificació Jugadors 08