Actualitat setembre

Valora aquest article
(1 vote)

-Billar anglès:
Cada divendres campionat al Mobi: A partir de les 22h, cal ser-hi o bé trucar abans per a inscriure’t al 937242349, ja fa temps que es fan però la novetat és que ara hi poden participar jugadors de qualsevol categoria, 5€ de inscripció i handicap per categories, Bar Mobi, c/Bonaigua, 18 SBD.

APB Sant Quirze: Ja tenim una nova sala al Vallès, amb sis taules de pool i una de snooker, un molt bon lloc on entrenar amb servei de restauració i uns preus molt bons, també tens la possibilitat de fer-te soci i gaudir d’unes condicions úniques, pregunta-ho allà mateix. Aviat començarem a fer cursos d’iniciació, si t’interessa cal que omplis un formulari.
APB: c/ Josep Cuatrecases i Arumí, 6. Sant Quirze del Vallès.

Parelles lliures al Mobi: Competició molt divertida per parelles on pots divorciar-te quan vulguis, fins i tot pots anar-hi sense parella i trobar-hi la teva mitja taronja, premis per campionat i per rànquing, 10€ inscripció x parella.
Handicap per categories, t’envio la classificació en correu adjunt.
-Dissabte 18 de setembre, 16h.
-Dissabte 25 de setembre, 16h.

Superlliga 2010: Després d’unes merescudes vacances torna la Superlliga, cal recordar als capitans que a partir d’ara ja funciona la transmissió telemàtica de resultats, cada capità rebrà abans del dia 15 un SMS amb el seu sobrenom (nickname) i paraula clau (password) propi per al seu equip, cal que us apunteu en un lloc segur aquestes dades que són imprescindibles per a poder accedir al perfil de l’equip. El mateix dia 15 ja podreu introduïr els resultats de la jornada 9, el sistema és molt senzill i en mig minut ja ho teniu fet, si us sembla bé més d’un jugador per equip pot tenir les claus d’accés, és important però que ningú d’un altre equip les conegui.
RECORDEU que és imprescindible que ambdos capitans enviin el resultat del partit, sino ho fan el resultat no és vàlid i no es sumen punts. El primer capità que entra passa els resultats (mig minut) i el segon capità valida el resultat si és correcte (15 segons) pitjant el botó validar i en cas de no ser correcte pitjant el botó comunicar incidència s’envia un correu on heu d’explicar quin resultat no és correcte.
Tot això és més fàcil de fer que d’explicar, ja veureu com el sistema és molt senzill d’utilitzar, és important també passar el resultat el mateix dia i així ja te’n pots oblidar, com a molt tard el pots passar 6 dies després del partit, abans de la següent jornada.
-Classificació de la Superlliga, fins jornada 8 d’ambdós grups, pitjant aquí:
http://www.marmitaco.cat/web2/index.php/superlliga/edicio10
-Una noia per equip: Encara hi ha quatre equips que no tenen cap noia, la data límit per a completar els equips és el dia 15 de setembre, si finalment es completen la lliga tindrà gairebé quaranta mimades noies competint, felicitats a totes elles i als seus companys d’equip, això ja mola més.

 

-Snooker:
-Paul Hunter Open: Gràcies a les gestions d’en Francisco Domingues que ja hi ha estat els dos darrers anys anem a jugar el Paul Hunter.
Del 9 al 13 d’Octubre estarem a Leeds on serem atropellats altre cop pels jugadors locals, és probable que trobem algún professional, ja farem fotos. Visitarem l’acadèmia de Sheffield, farem unes sessions de coaching amb en Kuldesh Johal (nº 91 mundial), visitarem una macrobotiga de tacs i farem unes pintes.
Els set magnífics (foto) serem en David Pérez, Aram Bernaus, Joan Gasques, Lluís Cubero, Paco Rodríguez, Francisco Domingues i un servidor.
Si et vols afegir avisa i t’ajudem a fer les gestions, si ho vols seguir troba-ho aquí: www.englishsnooker.com i www.northernsnookercentre.co.uk

-Aesa: Després de tres anys de competicions de snooker amb Aesa, el seu creador, impulsor, i alma mater d’aquest esport ha decidit plegar per motius personals. Al company Arturo Pérez li hem d’agraïr l’esforç, la tenacitat i el sacrifici que ha fet, junt amb molts altres companys fins a assolir la xifra de 148 jugadors durant la temporada passada a tot l’estat. Afortunadament seguirem gaudint de les seves transmissions per Eurosport i ben segur que seguirà col·laborant en tot allò que pugui, des del seu club Eddie Felson.

I ara què farem?: Doncs seguirem jugant a snooker, i arribaran noves propostes que caldrà valorar, de moment i també desde Madrid arriba un nou circuit anomenat Anse, amb pàgina web en construcció, que sembla ser un Juan Palomo del club de snooker Westbury. Informaré igualment de qualsevol novetat que ens expliquin, quan ho facin.
Junt amb altres clubs de tot l’estat estem intentant trobar una fòrmula que dongui continuitat a Aesa doncs creiem que és l’organització més seriosa que ha existit, ben aviat us ho podré explicar amb més detall.

-Snooker trials a l’APB: Tal com vam fer l’any passat, competició classificatoria pel rànquing de l’Apb, exclusiva per a jugadors Novells i Q-, ja us podeu inscriu-re a l’Apb (Xavi Valls), volem seguir descobrint els talents de demà, inscripció de 20€, grups de tres en lligueta, el primer classificat de cada grup ja té la inscripció pagada pel campionat social i segons i tercers passen a un campionat de consolació. Apunteu-vos ja!
-Te’n recordes d’en Craig MacGillvray? Va venir al Catalonia i era tot un personatge, es veu que l’home passava un mal moment quan va venir, va perdre la feina dos mesos abans i uns mesos després va veure la llum com a jugador de snooker, mira’t això: