Actualitat Desembre

Valora aquest article
(1 vote)

 

-Billar anglès: 19 de Desembre Marató 2010: Un any més i ja en fa sis donem suport a la Marató de TV3 que aquest any recull fons per a investigar les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, és una jornada de solidaritat però també hi haurà premis pels tres més ràpids per gentilesa de Marmitaco i Apb Sant Quirze:

-Campionat de Speed Pool de la Marató: Diumenge 19 de desembre a l’Apb, horaris segons categoria de la següent manera: Novells a partir de les 15h, Q- a partir de les 17h, Q+ a partir de les 19h i Mestres a partir 21h, el campionat acaba a les 23h en punt. 5€ x jugador de inscripció i pots jugar tants cops com vulguis o et doni temps, tot el que es recapti va per a la Marató. Premis pels tres primers temps, primer un tac Cristophe Lambert valorat en 140€, segon una funda 2 porres i 2 fletxes i tercer lot de productes.
No cal que t’inscriguis prèviament, també pots no jugar si ho prefereixes però vine a treure el cap i si vols col·labora amb la Marató.

Superlliga 2010: Arribats a la jornada 19 queden poques jornades de lliga i ja es va definint el quadrant i les classificacions finals que teniu al lloc web www.marmitaco.com , és un bon moment per a repassar els partits jugats de cada jugador. Ja és tard per a fitxar Mestres o Q+ i completar els equips, només queden 7 jornades i el mínim per a un Q+ és de 8 partits jugats, esteu a temps encara de incorporar un Q- (mínim de 4 partits) o bé un jugador Novell, que no cal que jugui cap partit prèviament per a disputar les finals.
-Recorda que aquest mes tenim un pont i no es juga el dimecres dia 8, cal recuperar aquesta jornada durant desembre i el millor és fer-ho ben aviat, aprofiteu per a parlar-ne aquest dimecres i proposeu la data a l’altre equip.
Insistim en la importància de passar els resultats el més aviat possible, aquest sistema és un gran benefici per a tots i encara no heu vist tot el potencial que té, actualment estem al 30% del seu rendiment però de mica en mica anireu veient els avantatges com informes, estadístiques, etc. Gràcies per enviar-ho la mateixa nit del partit.
-La fase final d’aquesta edició es disputarà els dies 5 i 6 de febrer de 2011.

-Campionat de Nadal al Mobi:
Dissabte dia 18 de desembre a partir de les 16h, limitat a jugadors Novells i Q-, inscripció de 10€ x jugador, sensacional panera pel primer, panera i lot de productes pels segon i tercer classificats, sorteig de regals pels participants.

-Catalonia Pool Festival 2011:
Amb tota seguretat aquest mes coneixerem les dates del proper Catalonia, serà a l’Octubre i tothom hi vol venir, amb l’experiència de l’any passat ben segur que tot anirà molt millor en aquesta nova edició.

-Comença la temporada d’Abacat:
El 12 de desembre a l’Apb ja teniu les primeres proves oficials de la temporada de segona categoria, sènior i júnior, per a veure el calendari sencer, informar-te o inscriure’t cal que t’adrecis al lloc web: www.abacat.cat , també pots enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la si no saps a quines categories o divisions pots jugar. Si no tens clar si jugar aquest any, mira’t aquesta foto i digues que no t’agrada:

 

-El meu mundial: A dia d’avui segur que algú ja t’ha explicat com va anar el mundial, tots vàrem disfrutar i en vàrem aprendre molt, l’equip A no va arribar a semis però torna amb la “honrilla” d’haver vençut a la campiona Scotland i la subcampiona Sud-Àfrica, les noies van fer un gran paper també malgrat la seva juventut i poca experiència, els sèniors encara estan flipant ara i els júniors van rebre una cura d’humilitat que els hi anirà molt bé en els molts mundials que els esperen. Vull agrair l’esforç que han fet durant la temporada tots els jugadors que han participat, els delegats de categories i tots els que han prestat el seu temps i empenta en el projecte d’Abacat, molt especialment també als nostres mànagers Joan Gasques, Ester Pujol i Anna correcaminos Campo per la seva imprescindible tasca.
I com no als meus herois que van donar una autèntica lliçó de entrega, generositat i sacrifici tot multiplicant-se i fent de tot per tal que nosaltres perseguíssim boletes sense preocupar-nos de res més, amb gent com l’Aram Bernaus i en Ruben García aprop et sents un privilegiat i per això us volia dir simplement gràcies.

-Botigues: Disposem de dues botiguetes al Mobi i l’Apb amb tacs, fundes, maletins, guixos, sabatilles, guants i moltes més coses per a regalar o regalar-te aquestes festes.

-Snooker:
-Primers enfrontaments de Lase: Amb els partits de Novembre hem començat a jugar Lase a l’Apb, http://snooker147blog.com/lase/clubes/apb-sant-quirze/ , ja hem començat també a jugar alguns enfrontaments del campionat de KO directe de tardor, tota la informació i el quadrant  els pots trobar a: http://snooker147blog.com/2010/11/23/lase-1011-cuadrantes-torneo-de-otono/ .

-Primera Lliga catalana de snooker: Alguns petits canvis d’última hora han retardat l’inici de competició, sis equips han confirmat a dia d’avui la seva participació, trobareu la informació quan estigui a punt a l’apartat snooker del lloc web: www.marmitaco.cat .
Per a més detalls contacteu amb en David Pérez al seu correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .