Actualitat Gener

Valora aquest article
(3 vots)

-Prohibit fumar: Pels que hem lluitat desde fa anys per a canviar la consideració del billar és una molt bona notícia que finalment s’hagi prohibit fumar a tot arreu, alguns encara no ho veuen gaire clar però ja ho veuran, per fi poden entrar nens a jugar a qualsevol local i això ens acosta més als països punters en billar, ja era hora!

-Superlliga 2010: Tan sols ens queden dues jornades per a acabar la lliga regular, el quadrant de la fase final (5 i 6 de febrer), ja està gairebé configurat i és igual al de l’any passat, ja podeu començar a fer travesses.
Ha anat d’un pèl que no ens vé a veure en Dani Sánchez a les finals, tot un campió del món de tres bandes que estarà competint a Bélgica en les mateixes dates, l’hi ha fet molta il·lusió la invitació i ben segur que aviat el podrem tenir en unes finals o fins i tot al Catalonia, on la llista de Vips no deixa de crèixer cada setmana.
Com ja sabeu aquest any els dos primers equips classifiquen pel Catalonia i això farà que les semifinals es converteixin en finals, us recomanem que entreneu amb timing de un minut per jugada doncs amb tota seguretat s’aplicarà a les semifinals, o abans.

-Parelles lliures al Mobi: Començem una nova tanda de 10 campionats per parelles, com ja saps aquesta és una competició oberta a tothom, les parelles queden limitades per la categoria d’ambdos jugadors: Mestre només pot jugar amb Novell, Q+ pot jugar amb Q- i dos Q- poden jugar junts, si no tens parella la pots trobar allà mateix venint una mica abans i si et canses de la teva parella la canvies i ja està doncs que per això són parelles lliures, l’inscripció és de 10€ per parella i els premis són per cada prova i també pels tres primers classificats al final del rànquing, que es reparteixen 300€. Durant aquest mes en tenim dues, amb les dates següents:

-Parelles lliures al Mobi, c/Bonaigua, 18 SBD 937242349, cal trucar o ser-hi abans.
-Dissabte dia 15 de gener a les 16h.
-Dissabte dia 29 de gener a les 16h.


-Lliga Individual 2011: La competició individual de més prestigi del nostre  microcosmos i que tot jugador somia guanyar és a punt de començar, aquest any la fase prèvia s’obre a tots aquells locals que desitgin participar-hi de tot Catalunya, si algú en té ganes que ho digui. En Jesús Led ja té enllestit el quadre del campió vigent i tan bon punt tinguem els cartells fets ja es pot començar la competició, a primers de febrer fins l’Abril que farem la fase final.

 

 

Catalonia Pool Festival 2011:
Ja pots agafar l’agenda i apuntar-te aquestes dates, del 16 al 22 de Octubre del 2011 es celebra la segona edició del festival a Salou.
A hores d’ara no et puc explicar massa detalls però només dir-te que amb l’experiència de l’any passat tot anirà molt millor, organització, condicions, millors premis, molta festa i moltes sorpreses que ben segur agraïreu molt, seguirem informant a través de la pàgina: www.cataloniapoolfestival.com i del grup de fbk.

 

Aquí es jugarà el segon Catalonia, si no us agrada em podeu tirar a la piscina.

-Marató 2010: Un any més hem posat entre tots el nostre granet de sorra amb la Marató, a la foto els atletes amb els millors temps de la competició de speed pool que va guanyar en Raúl Méndez (1:01), seguit d’en Gustau Garcia (1:04), tercer un sorprenentment ràpid Joaquím Vallès (1:15:77) i quart a no res del tercer la jove promesa del billar català Christian González Báez (1:15:97), a tots ells i als que es van decidir a col·laborar us agraeixo de tot cor que sigueu com sou, diu molt de vosaltres. Gràcies a totes elles i ells hem ingressat 150€ al compte de la Marató, potser l’any vinent podrem ajudar una mica més.

-Snooker:

-Lase ronda de gener a l’APB Sant Quirze: aquí teniu els enfrontaments:

RONDA 3 - GENER 2011
Francisco CONTRERAS CASADO Lluis CUBERO RUANO
Marcos MARTINEZ LEÓN Joan MARMINYÀ ESPIN
Jonathan GONZÁLEZ Glez. Joan GASQUES RUIZ
César MARMOL AGUILERA Jordi PASARELL CUCURELLA
Manuel VÍLCHEZ Josep María VIDAL TORELLÓ
Joaquím REYES SEMPERE Eloy ALONSO
David PÉREZ LÓPEZ Xavier DUCH PALAU
Gustau GARCIA GARCIA Sergi ROMERO
Vanesa MONTERO VEGUILLAS Jaume SABATÉ
Pol PRATCORONA Vicente GÓMEZ
Dolors LÓPEZ

Vicens ESCOBAIRÓ ANTOLÍN

Tan sols recordar-vos que cal jugar el més aviat possible per a no arribar a fi de mes amb els pixats al ventre. També tenim a mitjes la competició de tardor que cal enllestir abans d’acabar gener. Per a més informació sobre Lase podeu consultar el blog:
snooker147blog.com

Gràcies per llegir el mail fins al final, bon any nou i bones partides, fins aviat.