Actualitat Març

Valora aquest article
(1 vote)

-Billar anglès: Lliga Individual 2011:

Aquest any tenim 18 locals comfirmats per la Lliga  Individual, a més d’altres locals pendents de comfirmació que encara hi són a temps. Tots els que heu jugat la Superlliga 2010 i repetiu amb la Individual entreu en el sorteig d’aquesta taula de billar, ens hem begut l’enteniment i algú ho disfrutarà molt.
Ja et pots inscriure en qualsevol dels locals i començar a jugar, disposeu de dos mesos per a disputar els enfrontaments. Tota la informació de la Lliga Individual la trobaràs a les bases de concurs que tenim penjades a la web, premis en metàl·lic pels quart-finalistes, els quatre primers classificats pel Mondial des Clubs de França, el mític retrat pel campió, varis sortejos entre els participants i potser la primera vegada que unes finals es retransmeten integrament per TV. No siguis lluç i apunta’t que poden ser els 12€ més ben invertits de la teva vida, ja ho veuen.

-Parelles lliures al Mobi:

Aquest mes tenim dues probes al Mobi, la primera el dissabte 5 de Març a les 16h, i el
diumenge 20 de Març a les 16h.
No cal que tinguis parella per a jugar, tan sols presentat ¼ d’hora abans al Mobi (c/ Bonaigua, 18 SBD) i trobes la teva parella allà.
L’inscripció és de 10€ per parella i tot es reparteix en premis, al final de les 10 probes els 3 primers jugadors (individualment, que per això són lliures) es reparteixen 300€,  una competicó molt interessant oberta a tots els jugadors i jugadores del nostre microcosmos. Aquest dissabte dia 5 podeu venir disfressats si voleu, pot ser molt divertit. Nou tf. del Mobi és el 935373418.

 

-Superlliga 2010:

Victòria dels Pool Runners vers els Almogàvers en la final de la sisena edició de la Superlliga, un munt de jugadors ja estan classificats pel Catalonia Pool Festival 2011 de Salou. A semifinals hi van arribar els Enchuskeytors i els Free Damm Pool que altre cop es van quedar a les portes d’assolir el premi, amb l’equip que tenen de ben segur que ho aconseguiran. A la imatge en Sergi Garcia, capità de l’equip i qui va entrar la darrera negra de la competició, aquí en multiconferència explicant com s’ho va fer per a controlar els evidents nervis que va passar, tot això i molt més ho tindreu al DVD que ja estem preparant.

La prèvia de la premsa, el resum posterior, el tall de TV3, el del CCTV, el resum de les finals i la galeria de fotos les podeu trobar al lloc web: www.marmitaco.cat

 

-Catalonia Pool Festival 2011:

Recordeu les dates del 16 al 22 de Octubre, aquest mes ja es podrà reservar l’Hotel i gairebé tota la informació sobre el festival la tindreu al lloc web: www.cataloniapoolfestival.com .Us puc avançar que els premis augmenten aquest any fins als 15.000€ garantits, només l’Open té 7.000€ en premis fins al 64 jugador, 3.000€ pel primer que garanteixen la presència dels millors especialistes del món en una setmana de billar, festa, port aventura pels petits i moltes coses que no es poden publicar pels grans, a diari rebem solicituts  d’informació i pot ser que haguem de penjar el cartell de complet mesos abans del festival, ja saps què has de fer.
En aquesta borrosa imatge presa per l’Aram Bernaus, (cònsul d’Abacat a London) podeu veure a l’esquerra del Messi en Ross McIness i la Mickaella Tabb que estan desitjant que arribi Octubre,  el Ross el tindrem per aquí abans per a preparar el festival i comprobar la qualitat de la cervesa de Salou, en saben molt aquesta gent i no volen sorpreses d’última hora.

 

-Open de Carme:

Dissabte 19 de Març a les 11h, com cada any es celebra l’Open de Carme amb 1.200€ en premis i inscripció de 10€, per a apuntar-vos cal trucar a en Ivan López al tf: 630649858, si vols reservar taula per a fer una calçotada aquí tens el telèfon del Racó de Carme: 678937873. Val la pena aprofitar el dia per o bé esmorzar o bé dinar una bona calçotada i així els teus rivals et deixen passar ronda fàcilment, a canvi de no parlar-hi.

 

-Snooker:

Lase: Enfrontaments de 5a ronda Lase mes de Març, aquí els teniu:

 

Lase, campeonato Invierno: Recordeu que cal jugar la ronda de 8ens abans del dia 15 de Març, trobareu el quadrant clickant aquí: http://snooker147blog.com/
En el mateix blog trobareu tota la informació de Lase com rànquings, classificacions, etc.

-Lliga Catalana per equips de snooker: Ja s’han disputat dues jornades de la Lliga Catalana per equips, el nostre company David Pérez està fent una feina fantàstica organitzant aquesta competició, el calendari, actes de partit, bases de concurs i classificacions els podeu trobar al lloc web: www.marmitaco.com , en l’apartat snooker, Lliga Catalana.

Em sembla que ja en teniu prou, si us aburriu no es culpa meva, apa siau.