Actualitat Abril 2011

Valora aquest article
(0 vots)

-Billar Anglès: Lliga Individual 2011:

Encara et pots apuntar a la Lliga Individual fins divendres dia 8 d’abril en un dels grups que no estan complerts com Kafka, Plural, Consell, Mobi, Chupingo, La Festa, Ciervo i La República a Sabadell, Bar Plaza a Terrassa, Vip's a Sant Fruitós, Sciroco a Manresa, Bar Enric a Carme i APB a Sant Quirze. Queden poques places i ja no es poden fer grups nous, afanyat... si vols guanyar una taula de billar x 12€.

 

-Els que ja esteu inscrits:

Teniu fins el dia 4 de Maig per a jugar els enfrontaments, aquest dia tots els grups es tancaran i es farà el recompte de punts, recordeu que cal haver jugat la meitat com a mínim dels partits per a tenir dret a repesques i als sorteigs de després de les finals, recomanem a tots els jugadors acabar els seus enfrontaments per a no desvirtuar la classificació.

-Repesques i fase final:

Hem canviat les dates de les repesques per tal de donar-vos més dies per a jugar, són les següents:
-Dissabte 7 de Maig, 16h: Repesca general a l’Apb de Sant Quirze.
-Diumenge 8 de Maig, 16h: Repesca general a l’Apb de Sant Quirze.
-Dimecres11 de Maig, 21h: Repesca femenina al Chupingo de Sabadell
-Dissabte14 de Maig, 16h: Repesca general al Mobi, de Sabadell.
-Diumenge 15 de Maig, 16h: Repesca general al Mobi, de Sabadell.

-Fase Final:

21 i 22 de Maig al Consell de Joves de Sabadell, estem treballant de valent per a poder emetre les primeres finals de la nostre història per TV.

-Catalonia Pool Festival 2011:

Falten set mesos per el festival i a mig món la gent es prepara per la festeta d’aquest Octubre, aquesta setmana veurà la llum la pàgina web amb tota la informació del festival, de moment només està disponible en anglès però aviat la podreu consultar en català, castellà i francès. En els següents mesos vàries  revistes especialitzades com Snookered magazine, Cue Club International i Cuesports.tv ens dedicaran reportatges, i totes les pàgines web de blackball posaran el nostre vincle. Afortunadament la European Blackball Association ha avançat les dates de l’Europeu al Setembre per allunyar les dates respecte al festival, això farà que tinguem a tots els millors especialistes del món a Salou una setmaneta, t’ho penses perdre? www.cataloniapoolfestival.com

-Parelles Lliures al Mobi: Durant l’Abril dues proves més, aquí ho tens:

-Dissabte 16 d’Abril 16h al bar Mobi, c/Bonaigua, 18.
-Dissabte 30 d’Abril 16h al bar Mobi, c/Bonaigua, 18.
Recorda que no cal tenir parella per a participar-hi, pots anar-hi sense parella i trobar-la allà mateix, són campionats molt entretinguts, 10€ de inscripció per parella.

-Campionats individuals al Mobi:

 

Cada divendres a partir de les 22h, obert a totes les categories amb handicap, 5€ de inscripció. Bon billar i molt bon rotllo, són campionats festius on s’acostuma a riure molt.

-Superlliga 2011:

Amb l’únic canvi de dos novells per equip enlloc de tres s’estan preparant un munt d’equips per la nova edició 2011, just després de les finals de la Lliga Individual començarem la Superlliga, ja tens equip?

Snooker:

-Lase, últims enfrontaments: Aquest mes d’Abril es disputa la sisena i darrera ronda de enfrontaments, que són aquests:

 

-Lase, Torneo de Otoño:

Amb varis jugadors a quarts de final, aquest mes també s’acaba el plaç per a jugar aquesta competició que també dona punts per al rànquing Lase, mireu d’avançar al màxim els enfrontaments que amb la setmana santa anem justos de temps.

-Billar Americà:

Ja tenim una nova joguina a l’Apb, un nou peus d’americà que va molt bé, sempre és un plaer estrenar una taula de billar i ben segur que aquesta la disfrutarem molt, surts tu o surto jo?

Espero que no us aborriu, a l’Abril tacades mil, fins aviat.