Actualitat Juny 2011

Valora aquest article
(0 vots)

Billar anglès:

Comença la Superlliga 2011: Volem engegar la competició el 22 de Juny, cal que els capitans vagin preparant les seves llistes el més aviat millor per a tenir-ho apunt el dia 15, si us falta algun jugador ja el trobareu durant l’estiu, per a començar ens cal saber el nombre d’equips, on juguen i com es diuen. Teniu el llistat dels jugadors que canvien de categoria respecte a l’anterior edició al lloc web, tot segueix igual que l’any passat en la confecció dels equips llevat del nombre de novells, que passa de tres a dos.

 

En cas de no tenir equip o que us falti algún jugador per a completar-lo, envieu un correu o manifesteu-vos via facebook, mail, telèfon o amb senyals de fum, jugarà tot aquell que vulgui jugar o sigui que tranquils, però aviseu aviat. Dijous 2 de Juny estaré a l’Apb fins tard per a resoldre dubtes i ajudar als jugadors i equips que calgui.

Campionat de Festa Major de Ca n’Oriach

Al bar Mobi dies 11 i 12 de Juny, obert a tothom amb hándicap per categories, 10€ inscripció, premis pels 4 primers classificats: 1er = 160€, 2on = 80€, 3er = 50€, 4rt = 30€. Es juga dissabte fins a quarts de final i diumenge tarda s’acaben les semis, final i pica-pica, cal estar inscrit prèviament passant pel Mobi, c/ Bonaigua, 18 de Sabadell o bé trucant al telèfon 935373418.

 

Parelles Lliures al Mobi

Queden tres probes per acabar aquesta ronda, recorda que no necessites tenir parella per a presentar-te i la pots trobar allà mateix, premis per prova i al final de rànquing, 10€ d’inscripció per parella i aquí tens les dates que resten:
-Dissabte 25 de Juny, 16h.
-Dissabte 2 de Juliol, 16h.
-Dissabte 9 de Juliol, 16h.

 

Fase final de la Lliga Individual 2011

Després d’un cap de setmana intens el resum és molt fàcil de fer; Lluís Cubero s’ho va endur tot, el campionat i la taula per sorteig que va regalar al seu amic José Luis Gil en un gran detall. El sotscampió va ser un motivat Quim Reyes i el super-equip classificat pel Mondial des Clubs el completen en David Ureña i en Roman Temporal. 
Evidentment que es van veure moltes més coses, el resum el podeu trobar al lloc web així com els articles previs i posteriors als diaris, les magnífiques fotos de l’Helena Escobairó dels dos dies que podeu remenar, triar i agafar i una petita joia audiovisual de resum que ens ha fet Natural Report pitjant aquí

Grand National de Rennes

Aquesta recuperada competició per equips i individual es torna a celebrar a Rennes després d’un parèntesi de 3 anys. Els campions de la Superlliga 2009 no van poder anar a Isle of Man i ara viatjaran a Rennes, els Playschool de la Helena Martí, Pilar Fontanet, Jordi Serrano, Pol Pratcorona i el nostre corresponsal a London Aram Bernaus que disfrutaran d’un cap de setmana llarg de billar i turisme, defenent els colors del Catalonia Pool Festival 2011.
Si algú es vol inscriure aquí teniu el lloc web per a més info.
Hem triat la ruta en avió Reus-Paris Beauvois i allà lloguem un vehicle, també s’hi pot anar en cotxe però és fa molt pesat el viatge, sobretot de tornada.

Catalonia Pool Festival 2011

Ara ja gairebé a diari rebem formularis de inscripció pel festival, aquest mes han reservat allotjament un munt de Legends i la campiona del món 2006 Amanda Watson entre d’altres, també tindrem una demostració i podrem jugar a Street Snooker, una barreja entre futbol i snooker que ja ha debutat a les illes amb força interès per part dels futbo-snookeros.


Recordeu que per a apuntar-vos al festival només cal fer la reserva de l’Hotel Casablanca Playa de Salou (32€ x nit x persona en habitació doble) via web, mail o telefònica i omplir el formulari de inscripció des d’aquí: www.cataloniapoolfestival.com Els que ja teniu clar que veniu aneu decidint amb qui dormiu i feu les reserves, a dia d’avui no puc garantir que la gent s’hi pugui apuntar per a jugar un sol dia, dependrà del nombre d’allotjats doncs amb 16 taules potser no hi cabrà tothom.
De fet hi ha companys que s’estan plantejant fer 8.000 km per a venir al festival, fins aquí puc llegir de moment, recorda que les dates són del 16 al 22 d’Octubre 2011.

Snooker

Fase Super 8 Lase a Marcilla (Navarra).

El proper cap de setmana 11 i 12 de Juny es celebra la primera fase final de Lase, aquesta associació va nèixer amb els criteris de la desapareguda Aesa de obrir aquest joc a com més llocs millor. Aquesta temporada han participat 125 jugadors de 10 clubs i l’any vinent hi ha 5 clubs més comfirmats per a entrar-hi. A la gran final super 8 hi arriben 4 jugadors provinents de les finals prèvies celebrades a Madrid i quatre més de les de Barcelona, aquí es van classificar en David Pérez, Lluís Cubero, Francisco Domingues i Andrew Olivero de Gibraltar a qui molts ja coneixeu.
S’hauran d’enfrontar amb els classificats a Madrid Mark Pollit i Lee Peniall residents a Alacant, en Francisco Movilla d’Ourense i l’amfitrió navarrès Fco. Javier Cambra.
A Marcilla s’ho han pres molt seriosament i porten les taules al poliesportiu, sembla que seran unes finals espectaculars i només falta que un dels nostres tingui bon joc i una mica de sort per a celebrar-ho. Tot ho trobaràs aquí

Snooker trials a l’Apb

Un any més aprofitem els mesos d’estiu per a promocionar nous talents del snooker, si ets un jugador novell o Q- i et fa gràcia competir a snooker amb jugadors poc rodats com tu, podent classificar-te per a jugar amb els ganàpies jugant Lase apunta’t als trials de l’Apb, 20€ d’inscripció en format round robin, grups de tres per sorteig, el primer de cada grup classifica per Lase 11/12 ( = a 60€ d’inscripció). 
Pregunta per en Xavi Valls entre setmana a l’Apb a partir de les 19h per a inscriure’t.

Joan Gasques a l’Europeu de Sofia (Bulgaria)

El vigent campió oficial d’Espanya de snooker competirà desde el 7 de Juny fins que el tac aguanti en l’europeu de Sofia. Tindrà feina a entendre el búlgar però segur que ens podrà explicar alguna anècdota  divertida d’aquesta nova aventura, el podrem seguir desde: http://www.ebsa.tv/

Molta sort a en Gasques!


Si has arribat a llegir això ets un autèntic malalt del billar, vés a jugar i no et preguntis ... porque?