Actualitat Setembre

Valora aquest article
(0 vots)

Superlliga 2011:

Ara que els més afortunats ja heu tornat de vacances heu de recordar les jornades 5 i 6, que cal jugar abans del 14 de Setembre si no ho heu fet encara, estem pendents d’un mail de confirmació de jugadors que alguns capitans encara no ens han enviat per a poder activar els passwords i poder entrar les actes, espero que ho podrem fer ben aviat.

Segueixen faltant noies en alguns equips, si ets noia o saps d’alguna noia que busqui equip no tardis en comunicar-ho, el dia 14 és la data límit per a inscriure-les, els partits mínims que ha de disputar per tal de no sancionar a l’equip amb 4 punts menys és de 9, tres més que l’any passat i tres menys que el següent, en que assolirem la normalitat dels 12 partits mínims per a tothom. Les bases de concurs de la Superlliga 2011 les teniu publicades al lloc web.

Catalonia Pool Festival 2011:

Tal com us he anat anunciant els darrers mesos l’hotel del Catalonia s’està omplint, ja saps que per a participar-hi només cal fer un truc a l’hotel i després registrar-te desde el lloc web, ho tens tot explicat aquí, i també pots fer un cop d’ull al web mateix: www.cataloniapoolfestival.com.

L’Hotel no et cobra res fins que no hi arribes, però si ja ho tens clar doncs no tardis a fer la reserva, falta encara molta gent per registrar-se de varis països i volem tenir una estimació de quants serem ben aviat, potser haurem de buscar un segon hotel. Si ja saps que no pots venir tota la setmana però vols venir un o dos dies cal que ens enviïs un mail dient què vols jugar aquí: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .Aquí també ens falten noies per a poder fer més parelles mixtes i l’individual femení, si ets noia i no et vol perdre el millor festival que s’ha vist mai no t’ho pensis dos cops i avisa’ns perquè pots venir a jugar un dia o dos i podràs triar la teva parella, hi ha més nois catalans que noies inscrits, i si et fa més gràcia jugar amb un guiri, pots triar i remenar.

Recorda que pots aprofitar els PAB’s de Abacat per a aquesta competició i pagar l’hotel o les inscripcions amb ells, per a saber si tens pabs per a gastar ho pots consultar aquí.

Open Individual al Mobi:

Diumenge dia 25 de Setembre a les 12h, 200€ garantits en premis pels 4 primers, inscripció de 10€ i handicap per categories, amb més de vint jugadors els premis augmenten proporcionalment, la idea es fer-ne un cada mes si us agrada, per a apuntar-vos cal passar abans pel Mobi o bé trucar al 935373418.
Si truques i al final la resaquilla t’impedeix llevar-te no et deixarem inscriure més per telèfon, sigues bona persona i surt el divendres.

Cada dijous campionat a l’Apb:

A les 21h es fa el sorteig i es comença al moment, 5€ d’inscripció, obert a tots els jugadors amb handicap per categories. C/ Josep Cuatrecases i Arumí, 6 de Sant Quirze del Vallès.

Cada divendres campionat al Mobi:

A les 22h es fa el sorteig i es comença, 5€ d’inscripció, obert a tots els jugadors amb handicap per categories. Carrer Bonaigua, 18 de Sabadell.

Campionat d’Europa a Tullow:

Aquest any toca europeu a Irlanda, els jugadors classificats a través dels ranquings d’Abacat, associació catalana de Blackball www.abacat.cat competiran del 17 al 23 de Setembre en les categories femenina, Men A, junior i senior, tota la informació sobre aquesta competició la pots trobar a la mateixa web d’Abacat i a la de l’associació europea www.ebapool.com.

La temporada d’Abacat 2011-12 comença el dia 1 d’octubre amb la celebració d’un campionat de copa obert a totes i tots els jugadors, això serà al Vip’s Pool de Sant Fruitós de Bages i per a participar-hi cal enviar un correu a aquesta adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , pots utilitzar aquest mateix correu per a demanar informació sobre la temporada que ara comença.

Snooker:

Snooker trials a l’APB:

Competició exclusiva per a jugadors Novells i Q-, el format és de round robin en grups de tres jugadors, 20€ de inscripció i el primer de cada grup es classifica per a jugar Lase 2011-12 estalviant-se els 60€ que val la inscripció.

El format està pensat per a aquells jugadors que tenen interès en jugar a snooker i volen competir amb rivals del seu mateix nivell, cada any hem aconseguit gràcies als trials que varis jugadors perdéssin la por a aquesta modalitat, encara que siguis jugador de blackball jugar a snooker una mica sempre ajuda en varis aspectes del teu joc.

Per a inscriure’t cal avisar a en Xavi Valls de l’Apb en persona o bé trucant-lo al 627530367, cal jugar durant setembre i et pots inscriure als trials fins el dia 15 de setembre, es jugaran durat menys de dues setmanes abans del dia 27, data límit per a inscriure nous jugadors, si t’agrada aquest joc ja ho saps, una bona manera de començar o de seguir aprenent.

Lase, Lliga Amateur de Snooker Europeu:

Comença una nova temporada de Lase, ara europea doncs aquest any a més dels companys de Gibraltar que ja van jugar l’any passat també hi entren jugadors de Portugal que faran aquesta competició encara més gran i millor.

Si no et classifiques a través dels snooker trials i ja ho tens clar cal que t’inscriguis a l’APB abans del 27 de Setembre (data límit), cal omplir un formulari i satisfer els 60€ d’inscripció, el dia 1 d’octubre ja pots començar a jugar, en arxiu adjunt t’envio un petit resum de les bases de concurs de Lase.

 

Recorda que hem prorrogat la data i et pots inscriure fins el 15 de Setembre.
Fins aviat