Actualitat Octubre

Valora aquest article
(0 vots)

CPF 2011, falten dotze dies pel Festival:

Gairebé tot a punt per l’inici de la segona edició, l’hotel ja està gairebé ple i encara falten molts jugadors per registrar, si vols venir i t’has mogut menys que don PimPon en un llit de velcro espero que hi arribis a temps, aquí tens un resum dels passos a seguir si pots venir tots els dies:

1-Reserva l’hotel trucant aquí, 977380107 o aquí: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

2-Omple el formulari d’inscripció indicant què vols jugar des de el lloc web, t’ho poso fàcil: http://www.cataloniapoolfestival.com/2011/en/registration/other-countries
Si fas això ja ets jugador resident al www.cataloniapoolfestival.com , difruta-ho:

COMPETICIONS
INSCRIPCIONS
(residents)
INSCRIPCIONS
(no residents)
PREMIS GARANTITS
DIUMENGE 16
22h Festa de benvinguda amb DJ Lena, primeres partides.
DILLUNS 17
12h Flyers
16h Campionat junior
19h Equips de Tres
10€
20€
10€ p.p
20€
40€
20€ p.p
Tot en premis
400€
2.400€
DIMARTS 18
12h Flyers
16h: Open Individual
10€
30€
20€
60€
Tot en premis
7.000€
DIMECRES 19
12h Flyers
19h: Individual Femení
22h: Flyer amb Handicap
15€
20€
20€
30€
40€
20€
Tot en premis
1.600€
Tot en premis
DIJOUS 20
12h Flyers
16h: Individual Senior
19h: Parelles Mixtes
22h: Carbasses 1a part
10€
20€
10€ p.p
Gratuït
20€
40€
20€ p.p
No poden jugar
Tot en premis
1.600€
1.000€
1.000€
DIVENDRES 21
12h Flyers
10€
20€
Tot en premis
16h: Carbasses 2a part (exclusiu pels jugadors que no han assolit cap premi durant el CPF)
18h: Finals d’Equips de Tres, Femení i de l’Open singles
22h: Lliurament de trofeus
24h: Festa de comiat, Sus’n’Sus en viu i disco amb DJ Pat O’Kane.

Si no pots venir tota la setmana,

però no t’ho vols perdre el que has de fer és enviar un mail a qui t’envia aquest indicant què vols jugar. Et donarem un compte per a ingressar l’import d’inscripció i ja ho tens, cal fer-ho abans de l’inici del festival doncs un cop començat no es podrà inscriure ningú, els quadrants es sortejaran amb molta antelació perquè tothom es pugui combinar millor el temps. El preu de les inscripcions és el doble en el cas dels no residents, (- de 4 nits de pernoctació) ho pots comprovar en el llistat de competicions anterior. Pels flyers no cal incriure-us prèviament.

Si vols venir tota la setmana al CPF o uns dies i tens PABS d’Abacat

Comprova-ho aquí: http://www.abacat.cat/docs/temp1011/SALDOS_PABS.pdf , ho pots aprofitar per a pagar l’hotel, les inscripcions del programa i fins i tot 20€ en dietes diàries si tens prous pabs, envia un correu i ho demanes a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
Encara que tinguis Pabs, has de reservar l’hotel i omplir el formulari igualment, els companys d’Abacat ja s’encarregaran de pagar el que convingui, aprofita-ho!

Ens falten noies pel Catalonia:

Les noies apart del campionat femení (1.600€ en premis) amb unes 25 noies de moment que es juga el dimecres, també podeu jugar les parelles mixtes, hi ha varis jugadors de talla mundial que no tenen parella, vols jugar amb en Lambert de parella? Doncs vine al Catalonia i hi jugues.
Les parelles es juguen el dijous a les 19h (1.000€ en premis), si no pots venir tots els dies pot ser una gran experiència, envia’ns un mail i et busquem parella.

 

Superlliga 2011:

Amb el sistema de transmissió d’actes ja operatiu, només ens cal que els capitans no es despistin i aquesta setmana ja tindrem les primeres classificacions i estadístiques. Un parell d’equips encara no tenen una noia i hem ajornat la possible sanció fins la jornada 15, llavors si no la tenen encara els hi restarem 4 punts doncs no tindran temps a jugar les 9 jornades que per normativa ha de disputar.durant la temporada.
-Nou tf del capità del Santa Fe al grup B: Sergio 637814325

Cada dijous campionat a l’Apb:

A les 21h es fa el sorteig i es comença al moment, 5€ d’inscripció, obert a tots els jugadors amb handicap per categories. C/ Josep Cuatrecases i Arumí, 6 de Sant Quirze del Vallès.
-Cada divendres campionat al Mobi: A les 22h es fa el sorteig i es comença al moment, 5€ d’inscripció, obert a tots els jugadors amb handicap per categories. Carrer Bonaigua, 18 de Sabadell.

Mondial des Clubs a França:

Aquesta competició havia de marcar un abans i un després en les competicions europeas de Blackball, malauradament ha estat cancel·lada pels seus organitzadors amb una breu nota fa un parell de dies. El fet de tenir pocs inscrits ha resultat determinant, així com les lluites de calendari entre les dues organitzacions a França, finalment ens hem quedat sense i no sembla que estiguin animats a repetir l’aposta, una llàstima que ens obligarà a trobar una alternativa pels semifinalistes i finalistes de la Lliga Individual 2011.


Bon viatge amic

Encara consternats per la pèrdua d’en Miguel, haurem de deixar passar una mica de temps per a poder fer-li alguna cosa entre tots els seus companys, de moment però el Catalonia Pool Festival 2011 va dedicat a ell, que volia venir a gaudir-lo.

Inauguració del Dos + Dos a Terrassa:

El popular bar Plaza de Terrassa ha canviat de propietaris un cop la Maria Veguillas s’ha jubilat, els nous propietaris són en Dani González i parella, que l’han deixat molt bonic en un no res, així que aquest dijous de 19 a 21h s’inaugura la renovada seu dels Sistematick’s, ja ho saps.
c/ Doctor Salvà, 135 Terrassa

Snooker:

 

Inici de temporada Lase:

Finalment la competició de referència al Sud d’Europa té aquest any 142 jugadors, d’aquests 20 jugarem a l’Apb en les dues taules de snooker que ara ja tenim, divendres dia 7 la segona ja serà operativa.
També durant els mesos d’Octubre i Novembre es disputa el primer dels dos campionats a KO directe de la temporada, el de Tardor. Tota la informació de la competició la trobaràs aquí: http://snooker147blog.com/

Bones partides, bons breaks i fins aviat!