Actualitat Gener

Valora aquest article
(1 vote)

Blackball

Jersey Pool Festival 2012

Han passat quatre anys des d’aquesta foto a Jersey i el festival no s’ha tornat a fer fins ara, torna aquest any per a celebrar el 25é aniversari i alguns dels aquí retratats no ens ho volem perdre, si tens ganes de venir avisa i t’expliquem com hem planejat viatjar, potser et podem ajudar tot i que també ho pots fer pel teu compte, això si afanya’t perquè falta menys d’un mes pel festival: www.jerseysportsfestivals.co.uk

 

 

Open al dos + dos de Terrassa

Encara queden 6 places per si vols inscriure’t a aquest Open amb 320€ en premis, inscripció de 10€ en el mateix local. El format es de 4 grups de 8 jugadors on passen els dos primers de cada grup, es jugarà en dilluns la fase prèvia i segons sorteig et pot tocar jugar dues rondes un d’aquests dilluns: 16, 23 o 30 de Gener o bé 6 de Febrer. Si passes dues rondes la fase final amb 8 jugadors es jugarà el dissabte 18 de Febrer a partir de les 12h del migdia amb els següents premis: 1er: 150€, 2on: 90€, 3er: 50€ i 4rt: 30€. Per a inscriure’t pots passar pel mateix local, c/Doctor Salvà, 135 o trucant si no ets de Terrassa al 638420478 (Dani) o al 639146596 (Marcos).

 

Open d’inauguració a l’Espanyol de Sabadell, GRATUÏT per a Novells

Nova secció de Blackball en aquest emblemàtic local de Sabadell, c/ Rocafort, 30 que ara torna a fer una aposta per aquesta modalitat, cal recordar que en el mateix local en la seva ubicació original va començar fa 26 anys a caminar aquest joc, on van arribar a tenir fins a 22 taules i un ambient irrepetible.

Diumenge 15 de Gener a partir de les 12h es disputarà aquest Open amb 200€ garantits pels 4 primers classificats: 1er: 100€, 2on: 50€, 3er: 30€ i 4rt: 20€. Les inscripcions són gratuïtes pels jugadors Novells, 5€ els Q-, 10€ els Q+ i de 15€ els M, el format de competició serà de KO directe o doble KO europeu en funció dels participants, vine a donar-li la benvinguda a aquest nou local que a partir de febrer també acollirà proves d’Abacat.

Per a inscriure’t ho pots fer al mateix local o si no ets de Sabadell via e-mail a través d'aquest lloc web.

Superlliga 2011

Resten cinc jornades de lliga abans d’arribar a les finals que aquest any es celebren el 25 i 26 de Febrer de 2012 al Consell de Joves de Sabadell. La classificació dels equips la pots consultar en el lloc web o bé pitjant aquí.

També és molt interessant fer un cop d’ull a la classificació individual i comprovar l’evolució de tots els jugadors, ja saps que pitjant damunt dels noms t’apareix l’informe de tot el que s’ha jugat amb rivals, resultats i estadístiques.

És molt important també que en les jornades que resten no s’ajornin partits, ja sabem quins dies juga el Barça o sigui que millor avançar els partits i si no pot ser jugar-los abans del següent, això és imprescindible per a tenir la classificació actualitzada el més aviat possible, pel bé de tots.

Convé recordar als capitans dels equips que tenen una noia que cal que jugui 9 partits com a mínim per a evitar la sanció de 4 punts, tot ho pots trobar ben explicat a les Bases de Concurs, descarrega’t-ho aquí si vols.

 

Cada dijous campionat a l’Apb

A les 21h es fa el sorteig i es comença al moment, 5€ d’inscripció, obert a tots els jugadors amb handicap per categories. C/ Josep Cuatrecases i Arumí, 6 de Sant Quirze del Vallès.

Cada divendres campionat al Mobi

A les 22h es fa el sorteig i es comença al moment, 5€ d’inscripció, obert a tots els jugadors amb handicap per categories. Carrer Bonaigua, 18 de Sabadell.

Snooker

Lase Gener

Quarta ronda d’enfrontaments Lase aquest mes, amb els següents enfrontaments a l’APB:

 

També podem començar els enfrontaments de l’Open d’hivern, el quadrant el pots trobar al mateix APB i ja saps que per a qualsevol dubte sobre la lliga i competicions Lase tot ho trobaràs al següent blog.

 

Felicitats a en Tom Ford, campió del PTC de Sheffield el desembre passat, a veure si en Barry Hearn el deixa venir a Jersey o al CPF vinent, ens va prometre que tornarà quan pugui, aquest cop no es deixarà el seu tac.

Bones partides, bons frames i millors breaks, fins aviat.