Actualitat Setembre

Valora aquest article
(0 vots)

Blackball

Superlliga 2012

Ja som 232 els que juguem la Superlliga 2012 i encara ens falten jugadors per a completar equips a l’Apb i al Mobi, si algú busca equip que ho digui i ja pot jugar. Aquells equips que teniu un partit pendent de les jornades 5 i 6 el podeu jugar abans de la jornada 8 o sigui del dia 19 de setembre.
Tots els capitans heu rebut ja un correu amb el vostre nickname i codi, en 10 minuts ja podeu passar les actes de les primeres jornades, estem tots gelosos per veure la classificació per equips i la individual. També us recordem que el codi el podeu compartir amb altres membres de l’equip, així si un dia no juga el capità qualsevol altre company es pot encarregar d’entrar l’acta des de un mòbil amb internet, és important entrar l’acta el mateix dia de partit pel bé de la competició i de tots els que la juguem, gràcies per endavant.

A partir d’octubre, campionats cada dissabte:

Feia temps que li donàvem voltes al com, al quan i al on i finalment ja ho tenim aquí i no us avorrireu gens a partir del primer dissabte d’octubre, farem campionats a locals amb dues, tres, quatre, cinc i sis taules. En funció del nombre de taules es limitarà la participació, per exemple en locals amb dues taules el límit serà de 16 jugadors i en els de sis taules de 64, els premis, les inscripcions i els horaris seran variables. Farem campionats Oberts (a tothom) i Tancats per a noies, juniors, sèniors, novells, promeses, experts i mestres, amb handicap i sense.

Per a apuntar-te als campionats hi ha dues formes, una més segura que és passant pel local on es celebra fins un dia abans i pagant la inscripció, l’altre serà mitjançant un SMS al telèfon que indicarem per a cada campionat, en cas d’assolir el límit d’inscrits et comunicarem que ja està ple o et posarem en llista d’espera.

A cada un d’aquests campionats els premis seran les inscripcions més un pot variable que s’afegirà i anunciarà prèviament, els premis són sempre garantits.
En campionats de fins a 32 jugadors els premis seran pels 4 primers i amb més de 32 jugadors pels 8 primers. Si vols estar al cas ho trobaràs anunciat al lloc web i també via facebook t’enviarem una actualització sovint.
La finalitat d’aquests campionats és mantenir un bon ritme de competició durant la temporada, en som molts que ens apuntem a un bombardeig però en sou molts més que us costa decidir-vos, nosaltres anirem fent i quan tu vulguis ja sabràs on trobar-nos, espero que us agradi la idea.

Comença la temporada d’Abacat:

De fet ja s’ha jugat una prova de segona categoria però no passa res si te l’has perdut, en totes les categories i divisions es descarten els pitjors resultats. Abacat és la organització oficial que classifica per a els Mundials i Europeus des de ja fa 6 anys, és obert a tots els jugadors i sales catalanes i té tres divisions: Honor, Primera i Segona i tres categories: Junior, Sènior i Noies. Tota la informació la pots trobar al lloc web www.abacat.cat (prement “continuar de todos modos”, lol) i per a qualsevol dubte pots enviar un correu a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
Especialment els que fa més anys que juguem valorem moltíssim la feina d’Abacat on justament són els jugadors els que prenen les decisions, si t’agrada aquest joc, si en vols seguir aprenent, si vols viatjar i/o competir amb jugadors d’altres països, si et vols classificar i/o et sents orgullós pel fet de contribuir a que altres et representin, llavors faràs molt bé de mirar-te carinyosament la proposta d’Abacat i si vols donar-hi un cop de ma segur que també hi seràs benvingut.

Cada divendres campionat a l’Apb Sant Quirze:

A partir de les 22h, cal ser-hi 10 minuts abans per a apuntar-te, Obert a tots els jugadors amb handicap per categories, 5€ de inscripció i inscripcions + 30€ en premis pels 4 primers.

Campionat d’inauguració de la sala B de B a Terrassa:

Nova sala a les Fonts, carretera de Rubí 375, amb 5 taules de Blackball i molt d’espai tant a dins la sala com a fora per a aparcar. Servei de restauració i menú al migdia cada dia.
La sala és just al davant de l’entrada del túnel de Vallvidrera.
El campionat de inauguració serà el dissabte 6 de Octubre a les 12h, el format de competició en aquest cas serà dels d’abans, OPEN a 10€ de inscripció i sense handicap a 4 partides guanyades, els premis seran les inscripcions +150€ afegits pels 4 primers amb menys de 32 jugadors o pels 8 primers a partir de 33 jugadors, límit de 64 inscrits. Anima’t i vine a donar la benvinguda a aquesta nova sala on passarem molt bones estones de billar.

Súper campionat Femení al Vic Pool:

Diumenge 30 de Setembre, al loro noies que van molt forts a Vic, amb l’esforç d’en David Ureña i en Fèlix Rabionet entre d’altres es farà un open femení amb uns premis fabulosos, 400€ per la campiona, 200€ la segona, 100€ la tercera i trofeig per a totes tres i 75€ la quarta, 30€ de 5ena a 8ena. També 50€ al primer 7 i negra, també faran cocktails i paella i no se quantes coses més, a Vic quan s’hi posen la fan ben grossa.

A més han confirmat la seva presència jugadores d’avui i d’altres que fa temps que no agafen el tac, inclús llegendes del billar femení i noies des de Gibraltar, França i potser també de Sant Vicenç dels Horts vindran a Vic a jugar un campionat amb 3 àrbitres i un munt d’expectació, la inscripció és de 10€ i per a apuntar-te cal passar pel mateix Vic Pool al Passeig de la Generalitat, 58 o bé trucant al mateix local 938894275 o en David 627663088. El sorteig es farà divendres 28 a les 22h i el podreu consultar al lloc web del Vic Pool www.vicpool.es

Publicitat:

Si us sembla que m’estic enrotllant m’ho dieu, saps què passa que ve de gust explicar-vos coses perquè en passen i de molt maques, però és clar si només un 15% de vosaltres obriu el meu mail, d’aquests només un 10% us baixeu l’arxiu adjunt i d’aquests un 5% arribeu al final de la tercera plana, doncs només quedem tu i jo aquí i així en confiança podem fer una mica de conya, no?
Et pensaves que ja ho teníem i no és així, guaita què fan ara:

Inauguració d’El Sute a Sant Joan de Vilatorrada:

Partint d’una sala històrica com ha estat el Soterrani de Sant Joan durant molts anys en Sergi Garcia junt amb en Ruben Garcia i altres jugadors emblemàtics del Bages han impulsat aquesta nova sala amb una reforma de dalt a baix (mai millor dit). Sis taules Sam noves de trinca que podràs estrenar el segon cap de setmana d’octubre en un campionat d’inauguració que promet emocions molt fortes, et tindrem informat i també els pots trobar al facebook i al lloc web: www.elsute.com

Amic lector, reconec així entre nosaltres que havia subestimat la teva capacitat d’aguantar rotllos billarístics, així doncs no et preocupis que d’aquí un parell de dies en rebràs un altre amb tot allò que no cabia en aquest, l’actualitat de snooker i billar americà, entretant et deixo un vídeo tutorial d’exercicis, passa-ho molt bé.