Actualitat billar, especial Catalonia Pool Festival 2013

Valora aquest article
(1 vote)

Per més info consulta el lloc web: www.cataloniapoolfestival.com

Catalonia Pool Festival 2013:

No he volgut esverar el galliner fins després de les finals de Superlliga, conscient de que molts esperàveu aconseguir el passaport pel CPF en les finals, ara que les finals ja s’han jugat i ja sabem qui es classifica, us explico la situació en que es troba el festival. Amb molta satisfacció us puc dir que la tercera edició penjarà el cartell de complert mesos abans del seu inici, el bon nom que la competició ha anat adquirint fa que a hores d’ara quedin poques places vacants, en aquest article us explico què cal fer per a apuntar-vos i si ja ho teniu ben clar, no espereu a demà per a fer-ho.

El món del Blackball estarà pendent durant una setmana del que passa a Salou, on tindrem el privilegi d’acollir els millors especialistes del món, a banda dels 40 jugadors sud-africans que hi assistiran, són molts els jugadors de primera línia que han confirmat la seva assistència, me’n deixaré molts però alguns que us poden semblar familiars són: Ross Mciness, Pat O’kane, Paul Coldrick, Scott Gillespie, Jordan Shepherd, Jack Whelan, Yann Henrion, Phil Hoskins, Pat Holtz, Scott Ross, Craig Marsh, Andy Lucas, Jimmy Carney i molts més. Les noies també estareu entretingudes amb les Claire Dempster, Yvonne Ewing, Michaela Tabb o Amanda Watson. Encara ens falta la llista de Sudàfrica, Marroc i altres però fins i tot tindrem alguna jugadora de Islàndia, en definitiva hi haurà gent de més països que en un mundial de Blackball.

Hem establert un límit de 256 jugadors per tal de poder oferir un festival amb garanties sense deixar de banda la familiaritat que ha distingit les edicions precedents, ara mateix ja hem superat el llindar de les 200 places i això fa que sigui molt complicat apuntar-se a última hora, com heu pogut fer altres anys.

Què he de fer per a apuntar-me?

Molt senzill, primerament decidir si dormiràs sol o acompanyat i amb qui, si ja tens clar això ja pots fer la reserva de l’hotel des de diumenge 6 a dissabte 12 directament al lloc web de l’hotel Casablanca Playa, aquí ho tens: casablancaplayahotelsalou.com , és important fer la reserva directament aquí doncs si ho fas per booking.com per exemple et surt molt més car, si ja ho has fet a través d’una altre web ho pots anular i tornar a entrar-ho en aquesta web. El preu de l’hotel és de 231€ per persona sis nits en habitació doble, inclou l’esmorzar. L’Hotel no et cobrarà res fins el dia que arribis, però et demana les dades de la targeta, un cop reservat l’hotel has d’entrar al lloc web del festival www.cataloniapoolfestival.com i anar a l’apartat Registration, llavors selecciones “other countries” i efectivament ho trobes tot en anglès, estic segur que no tindràs problema en entendre tots els camps que cal omplir i si tens dubtes em truques, també et demana quines competicions vols jugar, posa les que creguis però això serà revisat quan arribis el dia 5 a Salou, pot ser que vulguis jugar parelles mixtes però no tinguis la teva parella encara, per això es revisarà abans de començar.

Fent aquests dos senzills passos en tres minuts davant d’un ordinador ja tens la plaça reservada, fàcil no? Doncs de tant fàcil com és et demanarem més endavant que facis un ingrés per l’import de les inscripcions, ens volem assegurar que ho tens clar i no volem que a última hora algú digui que no pot venir després d’haver refusat gent que volia atendre la competició.

Aclariment sobre les competicions:

En el mateix lloc web hi trobaràs un apartat que es diu Comps (competicions), en aquest apartat s’expliquen els premis totals de cada competició, hi ha varis canvis respecte a l’any passat, totes les noies allotjades a l’hotel (residents) no paguen les inscripcions dels dos Opens, els dos Opens també són una novetat respecte a l’any anterior.

També si tens de 40 a 45 anys pots jugar els sèniors, tot i que al lloc web posa que és per a majors de 45 els jugadors catalans ens hi podem apuntar, aquesta limitació està pensada pels bestiotes britànics de quaranta i pocs anys, però nosaltres ho podrem jugar tranquil·lament.

I penso que no em deixo res important, no cal que us digui que personalment aquesta edició del festival és un somni fet realitat, des del principi l’objectiu era fer quelcom atractiu per a copsar l’atenció dels millors especialistes i així poder-los tenir entre nosaltres durant uns dies, jugar amb ells, veure’ls jugar i conviure-hi, amb tot el que això suposa pels que comencen a jugar a casa nostre. Ara però el festival ha esdevingut un fenomen global i aquest any els catalans serem tan sols un 30% dels assistents, són molts els motius que ho han fet possible però un dels principals és el nostre tarannà, malgrat el nivell molt deficient d’anglès que tenim, ens hem entès sempre bé amb tothom i això es valora molt.

Gràcies a tots els que ens heu ajudat i fet confiança per a fer-lo créixer i si podeu no us perdeu el d’aquest any, podria ser el millor festival de tots els temps.

I un vídeo per anar fent boca, la meitat dels que hi surten ja estan registrats: