Actualitat Billar Juny 2013

Valora aquest article
(0 vots)

Superlliga Vallesana:

Volíem començar la lliga durant el mes de Juny, però a dia d’avui tenim 24 equips ja fets i molts jugadors solts per tot arreu, deixem una setmana més de temps fins el divendres 21 de juny per a tancar la inscripció d’equips, esperem poder formar més equips deixant uns dies més. La Superlliga començarà amb tota seguretat el dimecres 3 de Juliol.

Els jugadors que canvien de categoria respecte a l’any passat ja estan publicats al lloc web, consulta-ho aquí.

Les bases de concurs no canvien en res important, tant sols unes petites correccions que comunicarem als capitans quan sabrem qui són, podeu fer un cop d’ull a les bases de l’any passat per a saber com funciona tot, a dia d’avui han confirmat els següents equips: Pool Rubí, Kafka 7´2, The Stags, Consell de Mestre, Pool Dogs 1921, Touching Balls, Crazy Balls, Free Damm Pool, Chupingo, Co. Pool Amos, El Ciervo, Kalimist, Golden Pool, Yes I do, Pool Runners, Pooltergeist, Bar Diego, El Castell, Bar Trebol, Vamos Pahí, 7 i la Negra i Sistematick’s.

Falta confirmar si fan equip Ca la Montse, La Repu, Monforte, Mobi i Santafe Pool i potser altres si ens avisen a temps. Els equips ja formats ens poden enviar si no ho han fet encara el nom de l’equip, capità i la llista de jugadors amb la seva categoria.

Reunió de jugadors sense equip per la Superlliga

Aquells que voleu jugar i no teniu equip podeu venir el dilluns 17 a les 21h al Kafka, passeig de la Plaça Major, 57 de SBD, farem una reunió per a veure si podem ajuntar grups de jugadors amb ganes de participar, si no pots venir ens ho dius i també mirarem de trobar-te equip, dimarts a les 21:30h també farem una reunió a la República per mirar de fer un segon equip a la casa.

Superlliga Catalana

Hem ajornat l’inici d’aquesta competició doncs no hi havia quòrum suficient, al no arribar als catorze equips requerits la competició era inviable en els paràmetres plantejats, seguirem treballant en la seva difusió i més endavant ho tornarem a provar.

Lliurament de trofeus Superlligues 2011 i 2012

Estem buscant la data propícia en el mes de Juliol per a fer aquest acte, quan tinguem clara la data i el lloc us ho farem saber, així com la relació de jugadors i equips que recullen premi, també farem varis sortejos de tacs i fundes entre tots els que hi heu participat.

Cada dijous campionat al Mil921

A les 21h, 5€ d’inscripció i 30€ afegits per la casa amb un mínim de 8 jugadors i 50€ afegits amb 12 jugadors, premis pels 4 primers, ctra. de Molins de Rei, 212 SBD.

Inauguració del NSQ Sant Quirze:

Al costat de l’antic APB, on hi havia el WOK xinès s’inaugura el dia 28 a les 21h aquesta nova sala amb una taula de snooker i 4 de Blackball, esperem poder-ho celebrar durant molts anys.

Bruc Blackball: Encara queda alguna plaça vacant per aquest petit festival que es vol establir anualment, un intensiu de billar en un entorn fantàstic i uns premis que estan molt bé, en bona companyia i fins i tot jugadors forans, no t’ho perdis!

I un d’aquells vídeos que tant agraden als fabricants de panyo, fins aviat.