Actualitat Novembre

Valora aquest article
(0 vots)

CPF 2013

La tercera edició del festival va ser, en paraules dels que van assistir-hi, sensacional i millor que les anteriors, fa una mica de vergonya dir-ho però una quarantena de jugadors catalans i els més de cent provinents d’una dotzena de països van passar una molt bona setmana de billar, solet, festeta i molts riures. En el pla esportiu els millors van ser en Pat Holtz, Phil Harrison, Ross McInnes, Ronan McArthy i Kirsty Lee Davies que va guanyar la final de noies en 20 minuts (6-0).

Dels nostres en Jonathan González va ser finalista en juniors i en Marcos Troya va triomfar amb el seu equip de tres on en David Pérez també va ser finalista. Podeu trobar els vídeos de les finals i altres partits interessants al canal de vídeo de Blackball Farm.

L’organització en general va millorar gràcies a l’experiència anterior i les noves incorporacions del staff, fruit d’això la pàgina de facebook del festival va registrar 27.000 visites de perfils diferents en la setmana posterior, molt bona feina d’en Vicens i en Xavi Aguilar traient molt de suc tecnològic, gràcies a l’esforç de molts hem consolidat l’esdeveniment en el calendari mundial i en podem estar molt satisfets, som la destinació preferida per a jugadors de tot el món i ja estem preparant l’edició 2014, properament t’explicarem els detalls però pots anar pintant la segona setmana d’octubre de 2014 en vermell.

Superlliga 2013

Hem fet un pas endavant amb la classificació de la lliga, pots consultar aquí la classificació dels equips i la individual.

Estem insistint molt als capitans per tal de que les actes s’entrin la mateixa nit del partit i que es comparteixi el password entre varis jugadors per a agilitzar-ho. Si voleu ajornar algun partit ho podeu fer però proposant la data d’entrada, com a molt tard es pot ajornar una setmana i passar el resultat en dues, a partir d’ara si un equip tarda més de quinze dies apuntarem 0 punts a l’equip que l’ha ajornat, així podrem tenir les classificacions ben actualitzades.

Fotos del lliurament de trofeus

Ja les tens penjades i n’hi ha de molt guapes, tenen molta resolució i les podeu baixar fàcilment.

Reunió d’Abacat al Hotel del Bruc

Aquest diumenge Abacat celebra una reunió a El Bruc a partir de les 13h, es farà una breu explicació del camí fet durant 7 anys, seguit de les preguntes que qualsevol vulgui fer i dinarem a les 3 en un bufet lliure de collons x 10€ els que han jugat i 18€ els que no han jugat encara, Abacat paga la diferència. Després de dinar farem una pluja de idees sobre com millorar el que tenim.

Busquem refrescar els objectius i buscar gent que col•labori, ja sigui jugant com fent feina, ens cal confirmar qui ve a dinar ben aviat, ho pots fer enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , és una jornada lúdica i festiva alhora que pot ser molt adient per als que volen conèixer l’associació, el seu funcionament i els seus objectius.

Cada dijous campionat al Mil21

A les 21 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors i 50€ afegits amb 12, premis pels 4 primers.

Les taules del Mil21 han estat entapissades de nou fa quinze dies i reubicades per tal de poder jugar amb tota la comoditat, van molt bé i es juga molt a gust.

Tots els divendres campionat al NSQ

A les 21’30 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors i 50€ afegits amb 16, premis pels 4 primers. A més també pots decidir no cobrar el premi i guardar-lo pel proper Catalonia Pool Festival 2014, d’aquesta manera quan arribi el moment no et costarà tant poder assistir-hi, ja ho veuen.