Actualitat Blackball Fi d’any

Valora aquest article
(1 vote)

Campionat del mon a Escòcia

Ja sabem on aniran a competir els equips d’Abacat aquest any, per primer cop el mundial es celebrarà a Escòcia i a partir de Gener comença la temporada amb l’objectiu de poder formar el màxim d’equips: Men A, noies, sèniors (+40), màsters (+50) i si es pot també de juniors (-23).

L’esdeveniment s’enregistrarà i serà emès posteriorment per Sky Sports, els jugadors catalans serem molt ben rebuts a Escòcia, si no et vols perdre aquesta oportunitat ja pots enviar un correu a Abacat per que t’hi apuntin a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , més informació al lloc web www.abacat.cat.

Superlliga 2013

Ja hem arribat a la jornada 20 i fins passat Reis no tenim la 22, abans del 8 de Gener cal disputar la jornada 21 doncs encadenem tres dimecres festius de forma consecutiva, en el grup A els Pool Runners són líders invictes seguits dels Consell de Mestre i Speak Pool.

En el grup B tres equips de Rubí encapçalen la classificació: Born to Pool, Pool Rubí i Golden Pool, aquí ho tens.

Individualment la classificació la encapçala en Jonathan Leal, seguit de David Ureña.

Lliga Individual 2014

El retrat del vigent campió Lluís Cubero encara s’està fent però tal com estigui acabat començarem aquesta competició, qualsevol local de Catalunya amb una taula de Blackball i un mínim de 8 jugadors hi pot participar, us enviarem un dossier especial sobre la competició just abans de començar-la, esperem assolir un rècord de participació doncs molts locals nous han mostrat interès en fer grup, aviat tindràs els detalls.

Campionat de Reis al Mil 21

Dilluns 6 de gener a partir de les 11h, limitat a 32 jugadors, 10€ de inscripció i regal per a tots els participants, campionat sense handicap a 4 partides guanyades fins a quarts, semifinals a 5 i final a 6 guanyades. 200€ pel primer, 100€ pel segon i 50€ als semifinalistes.

Per a apuntar-te cal contactar directament amb en Joan Marminyà, no cal pagar per avançat però si falles no et deixarem apuntar més, 2 jugadors reserves per si algú falla i sorteig a les 10:30h el mateix dia.

Cada dijous campionat al Mil21

A les 21 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors, 40€ amb 12 i 50€ afegits amb 16, premis pels 4 primers.

Tots els divendres campionat al NSQ

A les 21 hores comença, hem avançat l’hora d’inici per l’èxit de participació. Cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors, 40€ amb 12 i 50€ afegits amb 16, premis pels 4 primers. A més també pots decidir no cobrar el premi i guardar-lo pel proper Catalonia Pool Festival.

Campionat de la Marató

Acabem l’any amb dues propostes solidàries, dissabte 28 de desembre al NSQ Sant Quirze farem el campionat de la Marató, per novè any consecutiu posarem el nostre granet de sorra, enguany en favor de la recerca contra les malalties neurogeneratives. No hem pogut programar-ho abans per la multitud de competicions de Nadal, la Marató però recull fons fins el març del 2014, aquesta és la proposta: A les 16h campionat de Blackball a dues partides guanyades, 5€ de inscripció i un sopar de 25€ per a dues persones en el mateix NSQ de premi.

Paral·lelament en farem un altre de speed pool, a partir de les 16h fins les 17:30 exclusiu per a novells, de 17:30 a 19h novells i experts, de 19h a 20:30h tots els jugadors menys els mestres i de 20:30h a 22h tots els jugadors. Es paguen 5€ per a fer tres intents i a les 22h qui faci el millor temps s’endú un tac, tot el que es recapti en ambdues competicions va per la Marató.

Campionat solidari a la sala Versus

Diumenge 29 de desembre, aquest és un campionat de billar americà però això no és important, perquè de fet ja està complert amb 64 jugadors i suplents. Gràcies a la fantàstica iniciativa d’en Javi López, la Dolors López i la sala Versus entre d’altres es recolliran fons i joguines per als nens hospitalitzats a Sant Joan de Déu.

T’envio la informació per si vols col·laborar-hi d’alguna manera, aquí tens un document explicatiu amb els detalls: https://drive.google.com/file/d/0B71eP-Bh4joQSFFaQWdNVUVETGs/edit?usp=sharing .

Bones festes a tots i totes, i molt bon any nou, ple de tacades i solidaritat.