Actualitat Febrer

Valora aquest article
(0 vots)

Superlliga 2014

Resten tres jornades de lliga i unes setmanes més fins la fase final, el cap de setmana del 5 i 6 d’abril sabrem quins dos equips se’n van al Catalonia Pool Festival 2014.

Les finals d’enguany tornen al Consell de Joves de Sabadell, us passarem tota la informació sobre la fase final uns dies abans de celebrar-la, la classificació de la lliga fins la jornada vint-i-cinc la tens aquí i la individual.

Lliga Individual 2014

A punt de començar la competició, el quadre del campió està sortint del forn i en poques setmanes ja es començarà a disputar, els requisits son disposar d’una taula i vuit jugadors mínim per a poder fer grup, els locals confirmats seran els primers a rebre la carpeta de la competició i començar a jugar, les bases de concurs sortiran publicades abans.

Abacat

Ja s’han disputat vàries proves en totes les categories, només resta per a començar Divisió d’Honor que és d’on ha de sortir l’equip A que ens representarà al mundial d’Escòcia, allà s’hi troben els millors jugadors catalans i la inscripció resta oberta pels jugadors que en altres temporades han deixat de participar estant a DH, esperem trobar-los a tots el dia 23 per tal de fer una selecció molt potent pel mundial.

+ info

Open de Carnestoltes al Mil21 de Sabadell dissabte 1 de Març

A partir de les 12h, amb handicap per categories i KO directe, limitat a 32 jugadors. 10€ de inscripció i 400€ en premis: 1er 200€, 2on 100€ i 3er i 4rt 50€. Cal apuntar-te a través del grup de facebook, per telèfon, mar o aire però si no vens deus els 10€ i no et deixem apuntar més.

Pots venir disfressat si vols i guanyar un sopar per a dues persones si la teva disfressa és la més original segons el criteri del prestigiós tribunal d’experts en indumentàries frikis.

Cada dijous campionat al Mil21:

A les 21 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors, 40€ afegits amb 12 i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. Mil21, Ctra. De Molins de Rei, 212 Sabadell

Tots els divendres campionat al NSQ

A les 21’30 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. A més també pots decidir no cobrar el premi i guardar-lo pel proper Catalonia Pool Festival 2014, d’aquesta manera quan arribi el moment no et costarà tant poder assistir-hi, a partir d’aquest divendres ja tindrem 5 taules al NSQ i podrem fer-hi més campionats. NSQ Carrer Miquel Crusafont i Pairó, 10 Sant Quirze del Vallès.

Snooker: 3er Open de Mallorca

Encara falta una mica per aquest Open però és convenient planificar-ho amb temps, el club de Can Picafort és sensacional i la organització exquisida. Gairebé tots els jugadors que hi participen són alemanys i austríacs i el format de round robin permet enfrontar-se amb varis d’ells. Amb el transport i transfer a Mallorca, allotjament i inscripció no s’arriba als 200€, si tens interès en anar-hi avisa perquè si anem coordinats sortirà millor de preu.

Molt bones partides, fins aviat