Actualitat Març

Valora aquest article
(0 vots)

Fase final de la Superlliga

Arriben les finals el proper 5 i 6 d’Abril, de nou al Consell de Joves de Sabadell on tots els 30 equips tindran l’oportunitat d’assolir la final i classificar-se pel Catalonia Pool Festival 2014. La classificació final de la fase prèvia dels equips de la lliga la pots consultar aquí.

També pots consultar el quadrant de la fase final i els seus horaris, ja coneixem els guanyadors de les beques de 100€, el primer classificat general ha estat en Jonathan Leal de Cal Robert, primera noia classificada ha estat la Helena Martí de La Repu i el primer novell Raul Vilet dels Vamos Pahí: http://www.marmitaco.cat/index.php?option=com_resultatindi2013

De dimarts 1 a dijous 3 d’Abril farem campionats d’escalfament per a provar les taules d’inscripció gratuïta a les 21h, dimarts exclusiu per a novells, dimecres novells i promeses i dijous també per a experts.

Divendres 5 Open per a totes les categories amb 5€ d’inscripció, només cal ser-hi present abans de les 21h per a participar-hi. Rebreu un recordatori en la setmana prèvia junt amb el dossier de la fase final.

Just després de la final de diumenge 6 farem el tradicional sorteig d’un tac i un maletí per separat entre tots els jugadors que heu participat en la competició i estiguin presents a la sala. Farem també un live streaming de les finals per a poder seguir-les des de casa, dissabte 5 farem proves i diumenge 6 oferirem la part final de la competició, de totes maneres és preferible veure-ho en directe.

Molts més clubs i locals aniran confirmant els seus grups en els següents dies, properament farem un grup de facebook per a anar informant de les novetats. El tradicional grup de la mort es farà aquest any al NSQ Sant Quirze, on també es farà un segon grup apte per a tothom, les dates de la competició les pots trobar a l’arxiu adjunt.

Lliga Individual 2014:

Ja et pots inscriure per jugar la competició individual de més prestigi del nostre microcosmos, les bases de concurs les tens en l’arxiu adjunt, només cal disposar de una taula de blackball i vuit jugadors per a participar-hi, els locals on es farà grup de moment són aquests: Sabadell: Mil21, Ajala, El Ciervo, El Castell, Kafka, La República i Bar Diego. Sant Quirze: NSQ, Terrassa: 8 miles, Lleida: Club billar Lleida, Torredembarra: Bar Vs, El Vendrell: Carrer de Nit. Cerdanyola: Bar Suiza.

Molts més clubs i locals aniran confirmant els seus grups en els següents dies, properament farem un grup de facebook per a anar informant de les novetats. El tradicional grup de la mort es farà aquest any al NSQ Sant Quirze, on també es farà un segon grup apte per a tothom, les dates de la competició les pots trobar a l’arxiu adjunt.

Cada dijous campionat al Mil21

A les 21 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors, 40€ afegits amb 12 i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. Mil21, Ctra. De Molins de Rei, 212 Sabadell

Tots els divendres campionat al NSQ:

A les 21’30 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. A més també pots decidir no cobrar el premi i guardar-lo pel proper Catalonia Pool Festival 2014, d’aquesta manera quan arribi el moment no et costarà tant poder assistir-hi, a partir d’aquest divendres ja tindrem 5 taules al NSQ i podrem fer-hi més campionats. NSQ Carrer Miquel Crusafont i Pairó, 10 Sant Quirze del Vallès.

Bones partides i molta sort per les finals a tots els que hi participeu, fins aviat.