Actualitat Juny

Valora aquest article
(0 vots)

Lliga Individual 2014

Nou campió a la Lliga Individual, David Ureña ja forma part de l’exclusiu club de campions d’aquesta competició i aviat serà immortalitzat per en Jesús Led. En Lluís Cubero no va poder guanyar la seva quarta final consecutiva tot i superar al també tri-campió Aram Bernaus a semis, l’altre semifinalista va ser un entonat Manel Pérez.

El jugador més afortunat de la jornada va ser però en Xavi Alcaina que es va endur la taula de billar per sorteig, aquests dies començaran a aparèixer els resums, fotos, premsa i tot sobre les finals de la competició al lloc web, hi seguim treballant.

Superlliga 2014

Volem començar el 25 de Juny la desena edició de la Lliga per equips, per tant el dia 18 hem de tenir tots els equips confirmats encara que els hi falti algun jugador, si sou 6 podem començar. La majoria d’equips ja estan confeccionats o estan pendents de si hi ha algun canvi de categoria, en arxiu adjunt teniu els jugadors que canvien i també el formulari per a inscriure els equips.

Per a qualsevol dubte sobre la confecció de l’equip o sobre la competició pots consultar com funciona a les bases de concurs de la edició 2013, només canviarà el mínim de partits que va en funció de quants equips serem: http://www.marmitaco.cat/index.php/superlliga/edicio13/item/330-bases-de-concurs

Cada any hi ha jugadors nous o que no tenen equip, si és el teu cas només cal que ens ho facis saber i et trobarem equip amb tota seguretat, només cal que ens avisis i si vols jugar, jugaràs!

Catalonia Pool Festival 2014

Fins fa poques setmanes no hem pogut confirmar el festival d’enguany, una sèrie de circumstàncies han fet perillar la continuïtat del mateix o si més no, el d’aquest any. Finalment hem decidit que no us mereixeu un any sense la vostre setmana preferida i amb petits retocs la tornarem a fer grossa. Esperem que ens seguiu fent confiança, ens pocs dies ja tindrem tota la informació actualitzada en el lloc web del festival.

Els jugadors catalans van ser un 55% en el 2010, 45% en el 2011 i 35% el 2013, això es deu a l’increment de jugadors forans que no ha deixat de créixer, aquest any s’estan fent classificatoris a Escòcia i a Anglaterra i això vol dir que en vindran molts i molt bons, no tardis en reservar si ja ho tens clar, t’informaré de quan i com ho pots fer en breu.

Cada dijous campionat al Mil21

A les 21 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors, 40€ afegits amb 12 i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. Mil21, Ctra. De Molins de Rei, 212 Sabadell.

Tots els divendres campionat al NSQ

A les 21’30 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. A més també pots decidir no cobrar el premi i guardar-lo pel proper Catalonia Pool Festival 2014, d’aquesta manera quan arribi el moment no et costarà tant poder assistir-hi. NSQ Carrer Miquel Crusafont i Pairó, 10 Sant Quirze del Vallès.

Snooker

Fase Final de Lase al C.B. Monforte

Aquest dissabte 14 de juny es celebren les finals de la temporada al Club Monforte de Barcelona, c/ Sant Antoni Maria Claret, 373. Hi arriben els 4 primers classificats dels 4 playoffs celebrats a diferents llocs en l’àmbit ibèric, en total hi ha participat uns 190 jugadors i aquest dissabte hi arriben els 16 millors, a més alguns companys del Blackball hi seran presents. No dubtis si pots a acostar-te pel Monforte que estrena ubicació a La Sagrera per a veure molt bon snooker. Més informació al lloc web: http://lasesnooker.com/