Resum Fase Final Lliga Individual 2014

Valora aquest article
(0 vots)

El passat cap de setmana es va celebrar la fase final de la Lliga Individual 2014 de Blackball en el Consell de Joves de Sabadell, en aquesta edició han participat 190 jugadors de vint clubs diferents dels quals 70 han disputat la fase final.

La fase final va començar dissabte amb alguns enfrontaments de molt nivell a prèvies i primera ronda, diumenge quedaven 32 jugadors i molts jugadors de prestigi van anar caient pel camí, a quarts de final hi van arribar en Josep Lluís Lleonart de Rubí, l’internacional Ferran Etxebarria de Sabadell, David Gómez de Girona i el jove Gerard Villa de Sabadell. La primera semifinal va enfrontar a en Aram Bernaus de Carme amb el lleidatà Lluís Cubero, ambdós jugadors tenen molta experiència en la competició doncs han guanyat en tres ocasions cada un el preuat títol, el lleidatà Cubero es va imposar amb relativa facilitat (5-0).

La segona semifinal va enfrontar en Manel Pérez de Manresa i en David Ureña de Vic, malgrat anar eixugant els avantatges de Ureña en Manel Pérez no va poder evitar la derrota (3-5). A la final hi arribaren el vigent campió de les tres passades edicions Cubero amb el jugador més en forma del moment Ureña, va ser una final de molt nivell i un magnífic espectacle pels més de cent afeccionats que es van aplegar al Consell, moltes partides van acabar de tacada i un sol jugador sobre la taula i així vam arribar al (6-4) favorable a David Ureña, que s’imposa per primer cop en la competició de més prestigi a Catalunya.

Properament el pintor local Jesus Led li farà un retrat com a campió de la competició. Un cop acabada la final es va fer l’entrega de trofeus pels campions de la fase final i els campions dels vint locals que han participat, també es va fer un sorteig d’una taula de Blackball que va somriure a en Xavi Alcaina de Sabadell, la final fou transmesa per Live streaming i jugadors de tot el mon van poder seguirla.

La següent cita esportiva es la Superlliga per equips que començarà en breu, tota la informació es pot trobar al lloc web www.marmitaco.cat