Actualitat billar Desembre 2014

Valora aquest article
(0 vots)

Catalonia Pool Festival 2014

Així fou com més de cent-cinquanta jugadors de tot Europa es varen trobar altre cop a Salou i van gaudir d’una gran setmana de billar i festeta a parts iguals, la improvisada foto del darrer dia ho explica millor. En la vessant esportiva aquí teniu els resultats:

Juniors: Scott Roarty (campió), Chris Ferrier (sots-campió).
Seniors: Pat Holtz (campió), Mick Rouane (sots-campió)
Second Open: Tom Ford (campió), Dean Herbert (sots-campió).125€ x man
Flyer: Tom Ford (campió), Pat Holtz (sots-campió).
Ladies: Amanda Watson (campiona), Encarna Garcia (sots-campiona).
Legends: Ross McInnes (campió), Kris Karanike (sots-campió).
Open Principal: Jonathan Dryglas (campió), Ross McInnes (sots-campió).
Equips de 3 jugadors: Team Holtz/Garcia/Ohara (campions), Team Bernaus/Gonzalez/Escobairó (sots-campions).
Parelles Mixtes: Jonathan Dryglas/Carolina Cardona (campions), Axel Aliaño/Yolanda Ruiz (sots-campions).

Destacable per part dels jugadors catalans el campionat assolit per un molt ben acompanyat Ruben Garcia en epquips de tres, fenomenal actuació dels joves Axel Aliaño i Yolanda Ruiz en parelles mixtes, van estar a una bola de guanyar la competició. Encarna Garcia va arribar a disputar la final de noies a la super campiona Amanda Watson, la Encarna ha millorat molt però aquest cop va guanyar la Amanda.

I moltes més coses que et vas perdre si no vas venir.

Catalonia Pool Festival 2015

Ja estem preparant la següent edició del festival on per primer cop passarem de 200 jugadors, al ser un any sense Mundial tornarem a rebre la visita dels magnífics jugadors Sud-africans i marroquins, a més de tots els habituals i d’altres cares noves. Si tens clar que vols venir guarda’t les dates del 4 al 10 d’Octubre de 2015 i no facis res més fins que t’avisem, pot ser que canviem la ubicació i les condicions del mateix aquest any. Pots seguir les actualitzacions i un munt de vídeos del festival en el grup de facebook següent: https://www.facebook.com/cataloniapoolfest

Superlliga 2014

Hem arribat a la meitat de la competició, ambdós grups estan liderats pels equips del Bona que demostren estar en gran forma, aquí ho tens: http://www.marmitaco.cat/index.php?option=com_resultatequips2014 . En la classificació individual només en Benet Rovira dels Pool Dogs segueix sense perdre cap partida, seguit molt de prop per un motivadíssim Sergio Mas, aquí ho tens: http://www.marmitaco.cat/index.php?option=com_resultatindi2014 . Recorda que els menús son desplegables i pots veure les actes dels partits fent clic damunt del resultat i la fitxa individual de cada jugador fent clic damunt del seu nom.

Open de Nadal al Mil21

Diumenge 21 de Desembre a partir de les 11h, format Open amb handicap entre categories a KO directe, inscripció de 10€ per jugador i 400€ garantits en premis pels 4 primers, en cas d’haver-hi més de 32 jugadors els premis s’incrementen, cal estar inscrit abans del divendres 19 al mateix local, el sorteig es farà el dissabte 20 i s’avisarà als primers del quadrant per a disputar la primera ronda amb horaris. Mil21: Crtra: de Molins de Rei, 212, Sabadell.

https://www.facebook.com/events/1401396840151741/

Campionat de la Marató

Aquest any la Marató de TV3 està dedicada a les malalties del cor, que causen un terç de les morts en aquest país, una molt bona oportunitat per a demostrar que el nostre col·lectiu té el cor ben gran.

Diumenge 14 de Desembre a les 16h al NSQ Sant Quirze farem un campionat molt simple a dues partides guanyades, 5€ de inscripció i tac pel primer, també pots guanyar un menú per a dues persones gentilesa de NSQ si guanyes el campionat de Speed Pool paral·lel i un petit regal per a tots els participants, tot el que es recapti va per la Marató, una de moltes iniciatives per a recaptar fons i alhora demostrar que el nostre col·lectiu te un cor en plena forma.

Cada dijous campionat al Mil21

A les 21 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors, 40€ afegits amb 12 i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers.
Mil21, Ctra. De Molins de Rei, 212 Sabadell

Tots els divendres campionat al NSQ

A les 21’30 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers.. NSQ Carrer Miquel Crusafont i Pairó, 10 Sant Quirze del Vallès.

Bon Billar i feliç tac nou

Si has de renovar el teu material recorda’t de la nostre botigueta on pots triar i remenar tacs de Snooker i Blackball, maletins, fundes, guixos, sabatilles, estris de neteja i recanvi per tacs, panyo Strachan 6811, taules de billar i en definitiva tot el que et faci falta, si no ho tenim ho podem demanar.

Snooker

Ja tenim els vídeos editats de la exhibició d’en Tom Ford al NSQ, vàrem segrestar a en Tom durant el Catalonia i aquí teniu alguns dels vídeos editats per gentilesa de blackballfarm.com, quin joc més fàcil veient-lo jugar a ell:

Pep Gassó, break 91 punts:

Klass Desot,break de 88:

Jordi Torres, break de 124:

Tim Barton, break de 104

Fran Domingues, b. de 106

Daan Leyssen, l’únic que el va guanyar!

Bons breaks a tots, fins aviat!