Com reservar el CPF 2015

Valora aquest article
(1 vote)

Catalonia Pool Festival 2015

Amb gran satisfacció ja us puc explicar com funcionarà el festival d’aquest any, hem canviat el club nàutic de Salou, on hem passat tres anys meravellosos per a poder seguir creixent i oferir-vos millors serveis. Els hem trobat en el Hotel Palas de la Pineda, a escassos cinc minuts de Salou, amb unes sales més grans, allotjament just damunt d’on tindrem les taules, piscines interiors i exteriors, spa, pistes de tennis, pàdel i gimnàs, platja a 70 metres, camp de golf just al davant i rodejats de chiringuitos.

Aquí podeu fer un cop d’ull, què us sembla?

Si ja ho tens clar fer la reserva és molt senzill, només hi ha una manera de fer-ho i és fent la reserva a través d’aquest vincle: http://www.palaspineda.com/ Posant poolfestival en el codi promocional ja ets dins, pots arribar el dissabte 3 d’Octubre en que farem una festeta al vespre o diumenge 4 en que comença el festival pròpiament, l’Hotel et cobrarà 50€ de paga i senyal per persona que perdràs si no pots venir, la resta es cobra quan hi arribis. Una habitació doble amb esmorzar per sis nits surt per 244’20€ per persona.

Un cop feta la reserva de l’hotel només et falta entrar al web del festival www.cataloniapoolfestival.com i omplir el full de registre aquí.

Fent aquests dos senzills passos en cinc minuts ja pots fer la migdiada fins octubre, cal que t’apressis a fer-ho si ja ho tens clar, en els dos primers dies han reservat més de 70 jugadors i encara falten quatre mesos i mig!

Aquest any han manifestat el seu interès jugadors de Xipre, Malta i Austràlia, a més dels nostres amics Sud-africans i de tot Europa com és tradició, sembla que el festival s’ha fet un nom i cada cop més companys de tot el mon tenen ganes de venir. Si no has vingut mai amb aquest vídeo et pots fer una idea.

També pots seguir les novetats del festival a través d’aquest grup de facebook cliques m’agrada i t’arribaran els avisos: https://www.facebook.com/cataloniapoolfest