Actualitat Blackball Desembre 2015

Valora aquest article
(0 vots)

Catalonia Pool Festival 2015

Així vam acabar el festival, amb una improvisada foto de grup on falta molta gent, però els que hi surten sembla que ho van gaudir de debò. El festival segueix creixent, aquest any amb 175 jugadors inscrits, quan fa que no veus un quadrant de més de 128 jugadors?

Doncs al Catalonia vam tenir-ne 130 a l’Open principal, 138 al segon Open, 51 equips de 3 jugadors i 41 parelles mixtes. La nova ubicació a la Pineda va ser molt celebrada per tothom, molts van tenir temps d’aprofitar les piscines, el jacuzzi, el gimnàs o les pistes de pàdel en el mateix Hotel. Per part de l’organització vam detectar coses a millorar i ja estem treballant en les solucions, tractant-se del primer cop en aquest lloc estem prou satisfets.

En el pla estrictament esportiu els nostres jugadors van fer forat en molts quadrants, els més encertats van ser el jove Pere Alcazar que es va endur el junior sub-18, Marc Bros finalista als cabbages, Ferran Roca campió i Toni Garcia finalista en equips de tres i d’altres fent bons papers com Pere Joan Insense, David Rios, Gustau Garcia o Laura Castelló. El més encertat de tots va ser sens dubte en Lluis Cubero, el nostre campió lleidatà segueix ben afinat malgrat que es deixi veure poc, i emportant-se el campionat sènior a més de ser finalista a l’Open principal va demostrar tenir l’eina ben apunt. Concentrat únicament en jugar va donar el millor de si tot i perdre la final de l’Open amb Jack Whelan. Va ser capaç de guanyar a la final sènior al pitjor jugador amb qui et pot tocar en un campionat, Ross McInnes.

Aviat confirmarem les dates del 2016 i us explicarem com fer la reserva.

Superlliga 2015:

Superada la meitat de competició la lliga està més apretada que mai, un munt d’equips estan separats per molt pocs punts i si ja és difícil trobar favorits en aquesta competició aquest any sembla més incert que mai, molts equips optaran al premi final, aquí tens la classificació per equips.

Tenim pendent un campionat obert i gratuït per a totes les noies que participen en la lliga com a celebració pels 10 anys de Superlliga amb un CPF 2016 de premi, el farem un dissabte de febrer i avisarem a totes les noies.

Open de Nadal al Mil21

Diumenge 13 de Desembre a partir de les 11h, format Open amb handicap entre categories a KO directe, inscripció de 10€ per jugador i 400€ garantits en premis pels 4 primers, en cas d’haver-hi més de 32 jugadors els premis s’incrementen, cal estar inscrit abans del divendres 11 al mateix local, el sorteig es farà el dissabte 12 i s’avisarà als primers del quadrant per a disputar la primera ronda amb horaris. Mil21: Crtra: de Molins de Rei, 212, Sabadell.

Festa la Tacada d’Abacat

Diumenge 29 d’Octubre a la sala Santa Fe de Rubí, c/ Platí, 27. A partir de les 12h i obert a tothom, amb aquest acte es clou la temporada anterior, es presenta la comptabilitat de l’associació, es valora la temporada que ha acabat, es fa el lliurament de trofeus de la temporada i es presenta el calendari de la següent que comença el desembre amb l’objectiu d’enviar equips a Bridlington a l’abril i el proper octubre al campionat del mon d’Irlanda. Un cop celebrada la reunió i l’entrega qui vulgui es pot quedar a dinar i després farem un campionat, no et deixis el tac. L’objectiu de l’associació per la temporada que comença és el de bastir cinc equips per primer cop en un Mundial; Equips A, noies, sèniors (+40 anys), màsters (+ de 50 anys) i equip junior (-23 anys).

Si tens ganes de participar-hi només cal que enviïs un correu a l’associació manifestant les teves ganes de jugar-hi aquí: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , pots trobar tota la informació amb els projectes esportius de cada categoria i divisió aquí: www.abacat.cat

Cada divendres campionat al Mil21:

A les 21’30 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, format KO directe amb handicap, 5€ de inscripció i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers.

Bon billar i feliç tac nou.

A la botigueta de Marmitaco estem preparats per si vols començar l’any amb nou tac, un ampli ventall de tacs, fundes, maletins, guixos, boles, sabatilles de diferent duresa i diàmetres, panyo de blackball i de snooker i accessoris de tot tipus. També tenim un gran repertori de taules domèstiques o per explotació, de vàries marques i des de 700€ la més econòmica fins a 1600€ amb selector de temps, si penses en comprar-ne una deixa’t assessorar per un expert.

Bones partides i bon inici de temporada oficial, fins aviat!