Actualitat Blackball Març 2016

Valora aquest article
(0 vots)

Fase final Superlliga 2015

Arriben les finals més incertes en 10 anys de Superlliga, la classificació més apretada que mai i un munt d’equips amb opcions d’assolir la final. El proper cap de setmana 12 i 13 de març al Consell de Joves de Sabadell sortirem de dubtes, de moment i a falta de d’una jornada la classificació està com segueix:http://www.marmitaco.cat/index.php?option=com_resultatequips2015

Bon moment també per a repassar les bases de concurs de la competició aquí: http://www.marmitaco.cat/index.php/superlliga/edicio15/item/426-bases-de-concurs-superlliga-2015

Per segon cop en deu anys un jugador ha pujat de categoria abans de les finals, cal felicitar a en Isaac Pascual per aquesta gesta: http://www.marmitaco.cat/index.php?option=com_informejugador2015&id=130 Aviat rebreu el dossier de la fase final amb tota la informació de les finals i dels opens que fem en la setmana prèvia, entreneu fort que ja ho tenim aquí.

Open de Noies Superlligaires

Vàrem prometre un open exclusiu per a noies que juguen la Superlliga amb un Catalonia Pool Festival de premi com a celebració pels 10 anys de lliga, no ho hem oblidat.

El proper dimarts 8 de març a les 21h farem l’Open, les noies que havent participat en la lliga desitgeu participar-hi només us cal ser presents a la sala abans d’aquesta hora. La distància, a 3 o 4 partides guanyades, la decidirem in situ en funció del nombre de noies presents. No es paga cap inscripció, només les partides.

Comença la Lliga Individual 2016

La fase final de la Superlliga assenyala l’inici de la Lliga Individual 2016, esperem que tal com va succeir l’any passat més de vint clubs s’animin a fer grup. Qualsevol club, bar o associació que desitgi fer grup només li cal dir-ho, cal disposar de una taula de Blackball i un mínim de 6 jugadors per a fer grup, la inscripció és com cada any de 12€, el format és un round robin (tots contra tots) a dues partides guanyades. En un grup de 6 jugadors classifica el primer, en grups de 8 classifiquen els 2 primers, en grups d’onze els 3 primers i grups de 15 els quatre.

Un cop disputats els grups es fa el recompte de punts, i els que no han aconseguit classificar-se disposen de 4 campionats de repesca per a intentar-ho.

La fase final es disputarà el cap de setmana del 28 i 29 de Maig, tots els primers de grup rebran un trofeu, també els primers classificats de la fase final a més de 1.000€ en premis i el gran premi, un retrat del campió de 1x1’5m, realitzat per l’increïble pintor Jesús Led. La Lliga Individual és la competició de més prestigi de la temporada, només 5 jugadors han assolit el premi en nou edicions disputades; Aram Bernaus (3), Lluis Cubero (3) i David Pérez, David Ureña i Nacho Schmit en una ocasió, no et perdis la desena edició.

Cada divendres Open al Mil21

Open amb handicap entre categories, cal avisar si arribes un pèl tard o ser-hi abans de les 21:30h en que es sorteja i es comença a jugar. La inscripció és de 5€ i s’afegeixen diners als premis, amb 16 jugadors els premis son: 55€ 1er, 35€ 2on i 20€ 3er i 4rt. La prioritat en tot moment és anar per feina i acabar el més aviat possible, hi participen jugadors de tots nivells i es veuen cada setmana molt bons enfrontaments.

XIII Open de Carme

Un dels clàssics de la temporada, on molts companys de l’Anoia col·laboren per a repetir-lo any rere any. El open es disputa el dissabte 19 de març, cal inscriure’t abans trucant a Ivan López: 630649858 La inscripció és de 10€

Catalonia Pool Festival 2016

Encara falta molt però ja pots apuntar les dates, del 2 al 8 de Octubre es farà la sisena edició del festival. De moment no et podem explicar més detalls però els preus i condicions seran molt similars a l’any passat, no és segur que seguim al mateix Hotel però si per la mateixa zona, on tan bé hem estat els darrers anys, seguirem informant.

Coaching amb Jimmy Carney

A finals de març, la bona notícia és que en Jimmy és dels millors especialistes que hi ha al mon, a més té anys d’experiència ensenyant. La mala notícia és que ho fa a Gibraltar, no ens queda massa a prop però si buscaves una excusa per anar a veure als nostres amics llanitos potser ja la tens, el circuit IPA aterra a la roca els propers 26 i 27 de març.

Entrevista a The Billartist

Si ets un freaky del Blackball i a més tens temps lliure potser t’interessi aquesta entrevista. Jo estic agraït amb aquest mitjà per ser valent i plural, valent de publicar continguts que poden resultar incòmodes i plural per fer-se ressò de totes les modalitats, per molts anys Billartist.http://thebillartist.com/15/02/2016/joan-marminya-entrevista-blackball/

Masters Barcelona Snooker

Un nou circuit pels jugadors de snooker, hi ha un munt de proves i en pots jugar alguna de solta, els preus son molt populars i hi ha jugadors de molt nivell, alguns viatjen des de Mallorca. Una bona iniciativa de Francisco Domingues al Club Billar Monforte de Barcelona, pots trobar-hi informació en aquest grup de facebook.

Bones partides i als més de 200 jugadors de Superlliga, bones finals!