CAMPIONATS D'HIVERN - Actualitat billarística d’hivern

Valora aquest article
(0 vots)

Un cop acabada la Superlliga i fins a tornar-la a engegar el proper mes de Març, us proposem un seguit de competicions compatibles amb el calendari d’Abacat.

-Lliga Individual 2009: Lliga per grups amb fase final conjunta, el sistema és el mateix que hem emprat fins ara, ja us podeu inscriu-re en divuit locals de Sabadell i Terrassa, la novetat és que aquest any es disputarà també a Castellar del Vallès, Barberà del Vallès, Santa Coloma de Gramanet, Rubí, Lleida, Girona i Tarragona.
En pocs dies us enviaré les bases de concurs, es preveuen uns 250 jugadors en la fase prèvia.

-Marató de TV3: Com cada any donem suport a la Marató, que aquest any recull fons per a lluitar contra les malalties mentals greus, el proper divendres dia 12 de Desembre a les 21h en el Consell de Joves de Sabadell farem un One Frame Challenge, campionat a una partida jugada i KO directe. L’inscripció és de 5€ i tot el que es recapta es destina a la Marató, els premis són un tac per al primer i un pernil per al segon, gentilesa de Marmitaco.
L’inscripció és presencial, fins a 10 minuts abans de l’inici (20:50h).

-Parelles Lliures: a disputar en el Bar Mobi, c/Bonaigua, 18 SBD, telf:: 937242349 a  partir del 13 de Desembre a les 16h. Inscripció de 10€ per parella, premis per prova i per rànquing.
-Amb l’ànim de fer competicions per a tothom us presentem una nova competició que es jugarà durant 10 dissabtes a partir de les 16h, pots ser fidel a la teva parella o canviar de parella a cada campionat, inclús pots anar-hi sense parella i trobar-la allí mateix abans de començar cada prova.
-Les limitacions per a fer parella són les següents:
-Mestre només pot jugar amb Novell.
-Q+ pot jugar amb Novell o Q-.
-Q- pot jugar amb Novell o Q-.
-Les dates de les proves són les següents: 1ª : 13 Desembre, 2ª : 10 Gener, 3ª : 17 Gener,
4ª: 7 Febrer, 5ª : 14 Febrer, 6ª : 28 Febrer, 7ª : 7 Març, 8ª : 21 Març, 9ª : 11 Abril i 10ª : 25 Abril.
-L’inscripció és presencial, fins a 10 minuts abans de començar cada prova (15:50h).
-El preu de l’inscripció és de 10€ x parella, totes les inscripcions es repartiexen en premis a cada campionat amb la proporció següent: 1ª parella 50%, 2ª parella 30%, 3ª parella 20%.
-A més aquesta competició genera un rànquing que computa individualment, per això són parelles lliures, es valoren els 8 millors resultats de cadascú, l’organització aporta 30€ per prova jugada que a final de rànquing es repartiran els tres primers jugadors de la següent manera: 1er classificat =150€ / 2on classificat 85€ / 3er classificat 65€.
-Límit per prova 32 parelles, distància de 3 partides guanyades en les dues primeres rondes.
-És important recordar ja ara la norma més important de les parelles escoceses, pots parlar amb la teva parella abans de cada entrada fins que un dels dos toca la taula, llavors no es pot dir res més.

-Dinar + campionat: En el mateix Mobi, l’Alfred i la Sandra ens proposen uns dinars ben parits i econòmics, a més alguns il·lustres billaristes cuiners és probable que passin pels fogons del Mobi, fins aquí puc llegir.
Cal reservar amb dos dies d’antel·lació per a poder assistir-hi, un cop fet l’àpat improvisarem un campionat de diumenge a la tarda, individual i amb handicap de partides entre categories diferents.
Les dates previstes són les següents: 21 de Desembre, 25 de gener, 22 de Març i 17 de Maig.


-Campionats individuals al Pool 27: c/ Marconi, 245 Terrassa, a partir del 20 de Desembre.
Es disputaran durant 2 divendres, 4 dissabtes i 4 diumenges, pots participar en proves soltes o jugar-les totes, com et sembli millor.
-Handicap de partides entre categories, amb els següents supòsits:
-Mestre vs Novell: distància de 5 partides amb 3 d’avantatge pel Novell.
-Mestre vs Q-:       distància de 5 partides amb 2 d’avantatge pel Q-.
-Mestre vs Q+:      distància de 5 partides amb 1 d’avantatge pel Q+.
-Q- vs Novell:        diatància de 4 partides amb 1 d’avantatge pel Novell.
-Q+ vs Novell:      distància de 4 partides amb 2 d’avantatge pel Novell.
-Q+ vs Q-:            diatància de 4 partides amb 1 d’avantatge pel Q-.
-Mateix nivell:       distància de 4 partides guanyades.
-Inscripció presencial fins a 10 minuts abans de començar cada prova.
- El preu de l’inscripció és de 6€ x jugador, totes les inscripcions es reparteixen en premis a cada campionat amb la proporció següent: 1er classificat 50%, 2on class. 30%, 3er class. 20%.
-A més aquesta competició genera un rànquing  individual, es valoren els 8 millors resultats de cadascú, l’organització aporta 30€ per prova jugada que a final de rànquing es repartiran els tres primers jugadors de la següent manera: 1er classificat =150€ / 2on classificat 85€ / 3er classificat 65€.
-Límit per prova de 32 jugadors, cal arribar d’hora per tal d’assegurar-te el lloc.
-Les dates de les proves són:
-1a: 20 Desembre dissabte    16h
-2a: 18 Gener diumenge       16h
-3a: 24 Gener dissabte          16h
-4a: 13 Febrer divendres       21h
-5a:   8 Març diumenge         16h
-6a: 28 Març dissabte            16h
-7a: 18 Abril dissabte            16h
-8a: 24 Abril divendres          21h
-9a: 17 Maig diumenge          16h
-10a: 24 Maig diumenge        16h

-Lliga per parelles Pool 27: Al mateix Pool 27 estem preparant un campionat amb sistema de lliga per parelles, amb les mateixes limitacions que en els campionats de parelles del Mobi, per a més informació, contacteu amb la Vanesa al mateix Pool 27 c/Marconi, 245 o tf. 660471957

-Vols aprendre a jugar? Doncs estàs d’enhorabona, l’Emili Sánchez del popular bar Chupingo, Ctra. de Barcelona 643 de Sabadell s’ofereix a dedicar temps a qui tingui ganes de començar o millorar de forma gratuïta, cal contactar personalment amb l’Emili en el mateix Chupingo.

Potser per avui ja en tens prou, d’aquí a uns dies t’enviaré les bases de concurs de la Lliga Individual, l’inscripció ja és oberta a tot arreu.