Actualitat billarística Abril '09

Valora aquest article
(0 vots)

Superlliga 2009:

El dimecres 15 d’abril comencem la Superlliga i la nostra resposta a la crisi és la següent: quatre equips més que l’any passat (un total de 32) i fregant els 250 jugadors, nombre que superarem d’aquí a unes setmanes.

Estem treballant el calendari, el sorteig dels grups i enllestint tota la feina prèvia al campionat. Encara hi ha dos o tres equips justos d’efectius; si algú encara no en té que es manifesti i l’ajudarem a trobar-ne.

Les carpetes amb el calendari i les actes estaran llestes aquesta setmana (també podreu consultar-les al web, com sempre). El dossier de la competició encara trigarà unes setmanes a estar llest perquè, de moment, no disposem de gaires formularis d’equip.

Recordeu que és imprescindible omplir el formulari d’inscripció i fer efectius els 20 € abans de la primera jornada. Cada capità s’ha d’encarregar de reunir els diners i les dades de tots els integrants del seu equip.

 

Campionats d’hivern:

- Campionats individuals al Pool 27: c/ Marconi, 245. Terrassa. A partir del 20 de desembre del 2008. Es disputen durant dos divendres, quatre dissabtes i quatre diumenges. Podeu participar en proves soltes o jugar-les totes. La inscripció és de 6 € per jugador i hi haurà premis per prova i per rànquing.

- Dissabte 18 de març a les 16 h: inscripció presencial.

- Divendres 24 d’abril a les 21 h: inscripció presencial.

-Parelles lliures al Bar Mobi: c/ Bonaigua, 18. Sabadell. Tel.: 93 724 23 49. A partir del 13 de desembre del 2008 a les 16 h. Inscripció de 10 € per parella, premis per prova i per rànquing.

- Dissabte 11 d’abril a les 16 h: inscripció presencial.

- Dissabte 25 d’abril a les 16 h: inscripció presencial.

NOVETAT:

Ja tenim botigueta (o botiguetes): n’hi ha una al Mobi i una altra al Pool 27. Hi podreu trobar una dotzena de models diferents de tacs de billar anglès i d’snooker de les primeres marques, a més de fundes 3/4 i 1/2, guixos, sabatilles, portaguixos de models diferents, DVDs, tovalloles i diversos estris per cuidar i reparar el vostre tac. Ara ja ho sabeu.

Notícies internacionals:

-Grand National: us comunico amb gran decepció que el Grand National que estava previst el juny vinent ha estat sospès. El motiu és el boicot que la mateixa federació francesa (FFB) ha fet en programar les finals nacionals en les mateixes dates. Afebas ha decidit no entrar en aquesta dinàmica tan nefasta pels jugadors i ha sospès l’esdeveniment fins l’any que ve, suposo.

He pogut consultar els e-mails intercanviats en l’affaire i jo, a aquests de la FFB, no els compraria un cotxe de segona mà, això segur.

-Catalonia Festival of Pool: No em truqueu del 6 al 10 d’abril, seré a Bridlington amb el Sr. Gasques i la Srta. Pujol. Anem a fer una volteta pel campionat del món d’equips d’onze jugadors, i potser jugarem un flyer.

Òbviament jo no hi vaig pel flyer, tinc una reunió amb en Ross i en Pat per tal de decidir si tirem endavant el CFP 2010, just d’aquí un any, i en quines dates. Ja us explicaré com ha anat a la tornada.

La idea d’organitzar un esdeveniment internacional de primer nivell a casa nostra ve de molt lluny i l’estructura per dur-lo a terme mai ha estat tan favorable com ara, i els vincles i contactes assolits arreu són prou nombrosos com per intentar-ho.

-Dublin 8-10 de Maig: Només per a valents, en Pat diu que hi fan un 10.000€ garantits, 3.500€ pel primer i 100€ d’inscripció, si algú hi vol anar que es manifesti.

Calendari Abacat del mes d’abril:

Per a més informació consulteu el web d’Abacat: www.abacat.org.

- 4 d’abril: proves Femení, Júnior i Sènior al TCB. c/ Font de l’Ametlló, 12. Vilafranca del Penedès.

- 19 d’abril: proves de 3a Categoria, 1a Categoria, Femení, Sènior i Júnior al Vip’s Pool: c/ Montsant, 8. Sant Fruitós de Bages.

- 26 d’abril: 2a Copa.

Ja ho veuen: a l’abril, tacades mil!