Actualitat Billarística Maig 09

Valora aquest article
(0 vots)

Marmitaco News:

-Lliga Individual 2009: Les fotos de la fase final ja estan penjades a la web, a l’apartat Lliga individual edició 2009, ja pots remenar, val la pena.

-Superlliga 2008: El dia 22 de Maig a les 20:30h a la República, farem l’entrega de trofeigs de la Superlliga passada, com sempre plantarem la taula al mig del local i desde les 18h els més atrevits podreu jugar per parelles contra dos màquines, amb premi per a qui aconsegueixi guanyar-los.

Farem pujar als tres primers equips classificats en la fase prèvia de cada grup i als quatre millors equips de la fase final, presentarem el DVD de les finals que us agradarà molt i com cada any la Impossible Superleague Band ens delectarà amb un concert en directe, amb això i el sorteig de tac i funda suposo que ja en tindràs prou, no t’ho perdis!

 

-Superlliga 2009: La Superlliga ja roda amb 32 equips, estem fent un esforç per a actualitzar els resultats totals el més aviat possible, el Barça ens fa la guitza amb això dels partits en dimecres, però amb l’ajut dels capitans ens en anem sortint. Recordeu que aquest més hi ha un partit extra en el calendari, intenteu jugar el més aviat possible, si no hi ha acord entre capitans cal jugar-lo el dia 29 de Maig, el darrer divendres del més.

Les bases de concurs les penjarem al web en el moment que estiguin acabades, el “mercat” de jugadors encara és ben viu i prefereixo fer les llistes de jugadors més complertes. Encara hi ha algún equip just d’efectius, si algú vol jugar i no té equip que es manifesti i li trobem equip, ja ho veus.

-Campionats d’hivern: Si, ja sé que fa gràcia això de campionats d’hivern, però fa quatre dies teníem l’estufa engegada. Aquests campionats com més va, més éxit tenen i ja en queden poquets.

Individual amb hàndicap al Pool 27:

-Divendres 15 de Maig 21h, 6€ inscripció presencial.

-Divendres 29 de Maig 21h, 6€ inscripció presencial.

Parelles lliures al Mobi:

-Dissabte 2 de Maig 16h, 10€ x parella, inscripció presencial.

-Dissabte 23 de Maig 16h, 10€ x parella, inscripció presencial.

Snooker:

-Campionat de snooker Ciutat de Sabadell: Arribem a quarts de final amb dos grups de 4, passen els dos primers a semis, els grups són:

A = Jordi Armengol (1A)/ César Marmol (1C)/ Aram Bernaus (2B)/

Toni Orriols (2D)

B = David Pérez (1B)/ Oriol Ros (1D)/ Sergio Mas (2A)/Josep Mª Vidal (2C)

Si el campió no té pressa, anirà a Sheffield l’any que ve, sino ja trobarem alguna coseta entretant.

-Ránquing AESA:

15, 16 i 17 de Maig finals per els jugadors classificats de la zona Barcelona, per a més informació consulta el lloc web: www.asociaciondesnooker.es

Notícies internacionals:

-Dublin 8-10 de Maig: Quatre valents anem a probar sort en una operació suïcida, si no us arriben les esquitxades podeu conèixer la nostre dissort en directe a: www.cuesport.tv

-Catalonia Pool Festival: Amb gran satisfacció us comfirmo la celebració del Catalonia Festival del 20 al 26 de Març del 2010 a Tarragona, aquest event reunirà durant una setmana el més potent del continent i potser del món sencer. Per a fer-te una idea només cal dir que vindran 180 jugadors de les illes, per tan sols 60 de catalans, a més de francesos, gibraltarenys i altres que ja han comfirmat la seva assistència. Més endevant us explicarem el sistema de reserva de plaçes, a més, qualsevol local interessat en classificar jugadors no tindrà problema en aconseguir plaçes si ho fa saber a temps.

Notícies d’Abacat:

Aquest més hi ha diversos canvis en el calendari original, recorda de consultar-ho tot al lloc web: www.abacat.org

-3 de Maig: Femení, Júnior i Sénior al Vic Pool de Vic (Avda Generalitat, 58 telèfon 938894375)

-10 de Maig: 3ª Categoria al Snooker Sabadell

-10 de Maig: Junior al Bola Negre de Lleida.

-10 de Maig: Senior al Chupingo de Sabadell, Ctra. de Barcelona 643.

-24 de Maig: Divisió d’Honor, 1ª Categoria i 2ª Categoria al Vip’s Pool de Sant Fruitós de Bages.