Actualitat billarística Juny 2009

Valora aquest article
(0 vots)

-Lliurament de trofeigs Superlliga 08: La festeta de la repu va ser un éxit, si et vas quedar sense DVD el trobaràs a les nostres botiguetes del Mobi i del Pool 27. Les fotos de la fase final les trobaràs a la web d’aquí a uns dies.

Vàrem entregar el poster al Tomás i va estar molt content, més de seixanta dedicatòries hi havia finalment, la millor notícia és que ens va despedir desde la porta de l’hospital, amb cadira de rodes però molt millorat i animat.

-Superlliga 09: Després del més de Maig, el millor en la història del Barça i el pitjor de la Superlliga (buf!) tornem a la normalitat, els resultats totals i individuals aniran sortint aquesta setmana, els individuals d’aquest any incorporen un coeficient de correcció en el supòsit que un jugador de categoria inferior guanyi a un de categoria superior, espero que us agradi.

 

Cal recordar als capitans que aquest més tenim una jornada extra perque Sant Joan cau en dimecres, gràcies per facilitar els resultats i deixar les carpetes a lloc.

-Campionats d’hivern: Ara ja fa gràcia del tot això de campionats d’hivern, què hi farem, només en queda un de parelles i les entregues respectives.

-Individual del Pool 27: Diumenge 21 de Juny, 18h lliurament de trofeigs, premis i regals als primers classificats del rànquing, pica-pica per a tots.

-Parelles lliures al Mobi: Darrera prova dissabte 20 de Juny, 16h.

Diumenge 28 de Juny a les 18h, lliurament de trofeigs, premis i regals als primers classificats del rànquing, pica-pica per a tots.

-Campionat de Snooker: exlusiu per a jugadors novells i Q -.

Amb la intenció de fer més popular aquest joc us proposem una competició destinada a descobrir nous talents en aquesta modalitat, el format és el següent:

Inscripció prèvia al bar Mobi, c/ Bonaigua, 18. 20€ x jugador. Límit inscripció 30 de Juny. Grups de tres jugadors sistema lliga, el primer de cada grup es classifica per a disputar la III Liga Nacional d’Aesa, que comença l’Octubre.

Els jugadors classificats ja tindran l’inscripció pagada (60€) per a participar-hi, els segons i tercers de grup jugaran un campionat de consolació a KO directe,amb un tac de snooker per al primer i un premi per determinar el segon.

Una bona oportunitat per a debutar en aquest joc, no t’ho perdis.

-Informació d’Abacat: Últimes proves de la temporada i entrega de trofeigs, consulta-ho tot al lloc web: www.abacat.org