Snooker Trials

Valora aquest article
(0 vots)

Actualitat de Snooker estiu 2009

Snooker Trials al Mobi: El joc del snooker és la modalitat reina del billar, tal com va dir en Raymond Ceulemans (Déu nostre senyor del billar francès) després de practicar-lo durant uns anys, curiosament el billar anglès va néixer com una adaptació de les taules de snooker amb mides més reduïdes.

Jugar a snooker una hora per setmana et fa millorar en molts aspectes el teu joc, especialment la posició del cos i les boles llargues, a més de l’estratègia de partida i el joc defensiu, llavors perquè no jugues a snooker?

 

Amb l’ànim de descobrir nous talents del snooker et proposem aquests trials exclusius per a jugadors Novells i Q-.

-Inscripció: 20€ per jugador, cal inscriure’t directament al Bar Mobi.

-Límit de 30 jugadors inscrits, per rigurós ordre d’inscripció.

-Sistema de competició: Grups de tres jugadors per sorteig, lligueta a dues partides guanyades (cal apuntar el millor break en cas de desempat).

-Dubtes sobre el reglament i altres, dimarts 30 de Juliol a partir de les 19h el

campió d’Espanya David Pérez us ajudarà en tot allò que volgueu saber sobre el joc, en el mateix bar Mobi.

Un cop jugats els grups abans del 30 de Setembre, els primers de cada grup ja estaran classificats per a disputar la III lliga Nacional de Snooker, organitzada per AESA, www.snookeraesa.es . Cal explicar que la inscripció per a participar-hi val 60€, d’aquesta manera els primers de cada grup ja tenen l’inscripció coberta sumant les inscripcions dels tres inscrits de cada grup.

La Liga Nacional d’Aesa es comença a disputar el més d’octubre i consisteix en un enfrontament al mes, sempre amb rivals del teu mateix nivell.

Els segons i tercers de cada grup jugaran un campionat de consolació amb un tac de snooker per al primer i un altre pel segon si es cobreixen les 30 places.

Memorial Paul Hunter:

Del 22 al 27 de Juliol de 2009, aquesta competició abans es deia English Open, arrel de la desaparició d’aquest prometedor jugador fa tres anys, es va canviar el nom per l’actual Paul Hunter english open, el company Domingues hi va participar l’any passat i va tornar molt content, si algú hi té interès que ho digui, així els interessats es poden coordinar.

Bons breaks!