Actualitat billarística Juliol 09

Valora aquest article
(0 vots)

Marmitaco news:

Superlliga 09: Adéu Kafka, hola Kenzo: Dissabte passat ens vàrem acomiadar del Kafka, el popular local del passeig ha sucumbit a la pressió inmobiliaria, malgrat tot quan una porta es tanca una altre s’obre i els companys del Kafka ja estan bastint un nou local ben a prop, us informarem de l’inauguració quan ho tinguin enllestit.

A partir de la jornada 13 els equips Kafka losers, Panathikafkos i Kalimist jugaran els seus partits com a locals en el Kenzo, amb ritme caribeny, mojitos i bon billar a la carretera de Terrassa 210 de Sabadell.

-Altres canvis: El capità del Atuqtimporta té nou telèfon 644267976 i el Hot-Balls estrena capità, és en Sergio i el seu telèfon 666986610, ambós al grup A.

 

-Més premis cada any! El nostre patrocinador Jam servei tècnic està demostrant una sintonia total amb la competició, gràcies a ells aquest any sortejarem una plaça pel Catalonia Pool Festival entre tots els que participeu, serà just després de la final, visita la seva web si vols estalviar: www.jamsl.com

-Classificació Individual: Us envio còpia de la classificació fins la jornada 6, ja saps que tot ho tens al lloc web, els canvis introduïts aquest any permetran tenir un informe de cada jugador a final de temporada.

-Algú no juga la Superlliga? Hi ha un parell d’equips justos d’efectius, si vols jugar i no tens equip encara pots apuntar-te, envia’m un correu i a jugar!

-La Superlliga pel món: Desde el mateix lloc web, vés a enllaços, després entra a cuesport tv i dins de “blackball archive” trobaràs varis capítols amb el curiós nom de Spanish Superlliga, observa les visites que porta en menys de dues setmanes, la nostre competició és seguida amb molt d’interès pel món.

-Snooker Trials al Mobi: Hem ampliat el plaç d’inscripció una setmana més, estem sobre els vint inscrits i la idea és arribar a trenta, recorda que la fase prèvia es pot jugar en una tarda i tens temps fins a final de Setembre per a disputar-la, les bases de concurs són a la web. Alguns dels jugadors més prometedors del moment ja estan inscrits, potser només hi faltes tu?

-Internacional: Us presento a en Jordi o Geordie, la mascota del Catalonia Pool Festival, en Jordi us anirà informant de les novetats a través del lloc web:

www.cataloniapoolfestival.com properament, de moment en Jordi us recomana demanar festa del 20 al 26 de març del 2010 per venir a Tarragona amb nosaltres, sino pots venir no pateixis, ens veuràs desde casa per la tele.

-Del 24 al 28 de Juliol voltaran per Sabadell en Ross McIness i en Pat O`Kane, millors jugador i buscavides respectivament d’aquest joc nostre, seràn aquí per a preparar el Catalonia Festival i tindrem molta feina, però potser cap el vespre treurem el cap per algún local de la comarca on siguem ben rebuts.

Feu una ullada al correu durant aquests dies, potser hi ha sorpreses!

-Lliurament de trofeigs Campionats d’hivern:

-Al Pool 27 han participat 48 jugadors i jugadores en els Individuals i els quatre primers han estat:

1er Xavi Otero/ 2on Oriol Ortega/ 3er Jordi Aran/ 4rt Iulian Dragomir.

La revelació del campionat ha estat en Daniel Daquilema.

-Al Mobi han participat 69 jugadors i jugadores en les parelles lliures i els quatre primers classificats han estat:

1er César González/ 2on Alfredo Ramírez/ 3er Jordi Barón/4rt Jou Fontanals. La revelació del campionat ha estat la jove jugadora Ana Martín que als nou anys d’edat ja ha guanyat el seu primer campionat.

I crec que no em deixo res, alguns dimecres i dijous d’estiu cap al tard voltaré pel Kenzo, ctra de Terrassa 210. Diuen els jefes que conviden a un mojito a qui em guanyi una partida, ja ho beuen!