Actualitat billarística Setembre '09

Valora aquest article
(0 vots)

Amb les piles carregades de nou i amb més ganes que mai, tornem de vacances amb la intenció de seguir oferint les millors competicions als jugadors de billar anglès i de snooker. Cada edició de la Superlliga o de la Lliga Individual ha estat seguida per més jugadors i ha millorat l’anterior, els que ens heu fet confiança des del inici en podeu donar fe, ara ens hem proposat fer-la encara més grossa i amb el vostre suport esperem avançar cap a un repte impossible d’imaginar anys enrere, organitzar un festival internacional a casa nostre.

-El Catalonia Pool Festival és una oportunitat de conviure i aprendre amb els millors jugadors i jugadores del món, en un lloc incomparable, a un preu ridícul i amb unes condicions que afavoreixen la participació de tot aquell que no s’ho vulgui perdre, tot això molt a prop de casa.

A veure si m’explico, durant una setmana allotjament en apartaments rodejats de natura, amb qui vulguis compartir-lo, amb esmorzar, dinar i sopar inclòs i taules obertes tots els dies per 299€ per persona, què et sembla?

 

Ja t’havia comentat que la primera cosa a fer és aconseguir tenir festa del 20 al 26 de març de 2010, si ja tens clar que això no és un problema i vindràs segur fes efectiva la teva reserva ingressant 100€ a compte abans del 30 de novembre, un cop fet això la teva plaça ja és segura.

A partir d’aquí si vols pots participar en els campionats classificatoris que anirem fent gairebé cada cap de setmana fins el més de gener, abans del 30 de gener cal fer d’ingrés dels 199€ restants, a no ser que hagis aconseguit punts en els classificatoris, aquests punts es bescanvien per diners a descomptar del que has de pagar.

Alguns locals ja han demanat tenir places per a fer els seus classificatoris, el nombre de places que tenim és de seixanta, intentarem que arribin a totes les zones on el nostre joc està arrelat.

A la web www.marmitaco.cat anirem informant dels classificatoris que farem pel Vallès, i en la web www.cataloniapoolfestival.com hi trobareu d’aquí a uns dies tota la informació del event, la setmana vinent seguiré informant i el dia 13 de setembre comencem amb els classificatoris, en pots jugar tants com vulguis fins a aconseguir els punts suficients per a cobrir la inscripció.

-Superlliga 2009: Torna la Superlliga després del break de dos mesos, el dia 16 i com ja és tradició amb partit del Barça pel mig, recorda que els partits a la segona volta només es poden ajornar una setmana, si voleu veure el partit o fer sudokus intenteu avançar l’enfrontament, no aplaçar-lo.

-Dossier Superlliga 09: Ja teniu el dossier a punt en els locals i a la web, junt amb la classificació individual actualitzada i algunes sorpreses, com per exemple que gràcies al suport de Jam servei tècnic www.jamsl.com , es farà un sorteig entre tots els que participeu a la lliga d’una plaça per a disputar el Catalonia Pool Festival, just després de la final.

-T’envio l’arxiu de la Classificació Individual actualitzada, els propers dies farem una simulació final, que tindrà en compte només els que han jugat la meitat dels partits com a mínim, que és tal com queda a última hora.

-Snooker Trials al Mobi: Alguns dels grups ja tenen al primer classificat, que ja té la inscripció pagada per a disputar la III Liga nacional de snooker que organitza Aesa: www.snookeraesa.es , altres grups sembla que no tenen pressa i el dia 25 de setembre es tanca la inscripció de Aesa, la setmana vinent adjudicarem dia i hora als que encara no han jugat, no podem fer tard.

A partir de l’octubre ja podrem començar el campionat de consolació a K.O directe pels segons i tercers de grup, amb tac de snooker pel primer i segon.

-III liga nacional de snooker Aesa: Als que no han quedat primers de grup en els trials, als que no han pogut jugar-los i a tothom que tingui interès en participar en la millor competició de snooker que es fa, recordar-vos que la inscripció es tanca el dia 25 de Setembre, cal omplir la fitxa d’inscripció al Mobi mateix i dipositar la inscripció de 60€.

Més informació a la web: www.snookeraesa.es.

-Abacat, nova temporada: Em consta que els companys de Abacat estan treballant en la confecció de la nova temporada, a més aquests dies perfilen els preparatius per a l’Illa de Man, on viatgen els campions a finals d’aquest mes.

Un any més podrem gaudir d’una organització feta pels jugadors, que curiosament són els que millor entenen als jugadors, amb la col·laboració de totes les sales que vulguin adherir-se i acompleixin els requisits pactats.

La temporada passada ja es va aconseguir aglutinar a tots els jugadors i a totes les sales de Catalunya en una mateixa organització, aquest és el camí per a garantir el millor dels futurs possibles al nostre joc, caminant plegats i buscant el benefici del col·lectiu més enllà dels interessos particulars, intentant millorar cada any el que els propis jugadors i les pròpies sales considerin millorable.

Garantint les mateixes oportunitats per a tots els jugadors i portant les probes de rànquing a tots els llocs on es pugui, com Lleida i Girona on tenen moltes ganes de fer coses, cal ajudar-los per fer que allà també creixi l’afició.

Sempre hi haurà algun avispat que voldrà fer el mateix, tot igualet però curiosament tot a la seva sala i això de tan groller com és, no mereix ni un comentari.

Per a qui tingui clara la diferència que estigui amatent a la web de Abacat, d’aquí a pocs dies la cosa ja bellugarà: www.abacat.org

Apa, a passar-ho bé!