Actualitat billarística Octubre '09

Valora aquest article
(0 vots)
Actualitat billarística Octubre '09 En Jordi, el Gustau i l’Abel estan molt contents perque encara no has jugat cap classificatori del Catalonia Pool Festival, de moment ja tenen 94, 72 i 48 euros pagats de la reserva.

-Catalonia Pool Festival: + info: www.cataloniapoolfestival.com

Continuem amb els classificatoris a bon ritme, encara hi ha molts jugadors catalans “a la parra”, tornant de Illa de Man us puc explicar que allà ho tenen tot molt clar, vindran els 30 sèniors del Legends Tour, o sigui els monstres del passat, que encara tenen molta corda, també estan confirmant les places des de Anglaterra, Gales, Irlanda del Nord, República de Irlanda, Gibraltar, França i la més nodrida de Escòcia, uns 60 jugadors i jugadores que a Man han arrasat en gairebé tots els campionats.

La que més il·lusió m’ha fet de moment és dels nostres amics sud-africans que no s’ho volen perdre, farem tot el possible per facilitar-los el viatge.

També el nou campió d’Europa Andy Lucas ha confirmat la seva presència junt amb la seva dona Shona, que també juga una estona llarga. Molts altres cracks s’aniran afegint, us aniré avançant els seus noms.


-Classificatoris Octubre CPF:

-Diumenge 11 d’Octubre: Bar Mobi, c/ Bonaigua 18, Sabadell: 16h Exclusiu jugadors novells

-Diumenge 18 d’Octubre: Consell de Joves de Sabadell, c/ dels Emprius, 11: 12h Totes les categories, sense handicap a 5 guanyades, 20€ inscripció, no es paguen partides a primera ronda.

-Dissabte 25 d’Octubre: Pool 27, c/ Marconi, 245 Terrassa: 16h Exclusiu N i Q-

-Dissabte 31 d’Octubre: Bar Mobi, c/ Bonaigua, 18 Sabadell: 16h Exclusiu N, Q- i Q+

-III Liga Nacional de AESA: + info: www.snookeraesa.es

Els 18 jugadors inscrits ja poden començar els seus enfrontaments, recordeu que cal haver jugat abans de final de mes i cal també anotar els breaks.

-Campionat de consolació snooker: El mateix diumenge 11 farem el sorteig del quadrant a KO directe i dues partides guanyades, a partir d’aquí teniu de temps fins el 20 de Novembre per a disputar la primera ronda, no t’adormis.

-Isle of Man European Championships: Si vols veure un resum del campionat ves a: www.avui.cat/sabadell , pels resultats has de visitar:

www.ebapool.com , si vols veure partides i l’ambient has d’anar a: www.cuesport.tv


No hi sóm tots, però es que amb vint persones és molt difícil coincidir.

Ja ho veuen!