Actualitat billarística Novembre '09

Valora aquest article
(0 vots)

Billar anglès: A falta de conèixer el calendari d’Abacat, esperarem una mica a programar els classificatoris pel CPF d’aquest mes, t’ho enviaré d’aquí uns dies.

Superlliga 09: Ens acostem a la fase final, amb un grup A on el Porky’s pool defensa amb ganes el primer lloc i un grup B on quatre equips estan a 1 punt de diferència, hi ha un resum de la lliga publicat a l’Avui fa uns dies, si el vols llegir vés aquí:



http://www.avui.cat/sabadell/notices/2009/10/l_8217_equador_de_la_lliga_arriba_amb_domini_gironi_4329.php

Recordeu que a la fase final hi arriben tots els equips i tothom té l’oportunitat de guanyar tenint un bon dia o un dia extraordinari, a més opteu a diversos premis individuals i una plaça per sorteig entre tots els participants per el Catalonia Pool Festival.

Catalonia Pool Festival: visita www.cataloniapoolfestival.com per saber-ne més. Recordeu que fins a final d’aquest mes es pot formalitzar la reserva tot omplint el full d’inscripció i ingressant 100€, aquells jugadors que han aconseguit punts en classificatoris els poden utilitzar a compte de la reserva. Us enviaré les dates dels classificatoris d’aquest mes d’aquí a uns dies, junt amb la llista dels que ja tenen punts.

Campionat a Fuengirola: 21 i 22 de Novembre, equips de 3 i individual, 30€ de inscripció per persona, premis no gaire espectaculars però qui pot dir no a un bon pescaíto frito. El campionat es juga en el nou local d’en Samir Kadur, una bèstia del billar en vàries disciplines i s’encarrega de les inscripcions catalanes en Eugenio Gonzalez 678227280.

Campionats al Mobi cada divendres: A partir del divendres 13 de Novembre,

esperem que la Sandra ja hagi parit, el format l’anirem definint sobre la marxa, en un principi és obert a totes les categories amb hàndicap de partides, 5€ de inscripció, inici a les 21:30h, també hem parlat de fer-ne de parelles i individuals, ja ho anirem definint més endavant, el vostre parer és el que volem escoltar.

Altres notícies:

-Campionat al Plural: Exclusiu per a jugadors novells, és a punt de començar però encara té places vacants, 10€ inscripció, bons premis, per a més info:

Joan Montllor: 600466152 o bé Oscar Ruiz: 647421449 i al mateix Plural.

-Torna el Kafka: El popular local del passeig torna després de quatre mesos de vacances (n’hi ha que viuen bé), amb una renovació important i noves propostes que us explicaran en Joan i la Míriam, benvinguts de nou!

-Actuacions al Consell: En divendres i dissabte, consulteu la web del consell si voleu estar al cas: www.cjsabadell.cat , a més després de les actuacions es pot jugar a billar, veure per creure.

-El Kenzo ja és zona wifi, així pots treballar o estudiar mentre fas un mojito, ja veuràs com aniran de bé els exàmens.

-Snooker: Els 18 jugadors inscrits a la III Liga nacional d’Aesa tenen feina aquests dos mesos, a més del enfrontament mensual que ja us enviaré i que també podeu consultar a www.snookeraesa.es , també tenim pendent un campionat a KO directe a disputar abans d’acabar l’any, aquest campionat otorga punts de rànquing igual que la lliga, ho trobareu penjat al Mobi.

Per cert en Tomás Salmerón està inscrit en la lliga i de mica en mica torna a jugar mentre fa recuperació, una molt bona notícia.

-Consolation Cup al Mobi: Per als 22 jugadors i jugadores que no es vàren classificar per jugar Aesa, el quadrant està penjat i cal jugar la primera ronda abans d’acabar Novembre, pots trucar al Mobi per a informar-te i reservar taula al 937242349.

-David Pérez guanya el Masters de Catalunya de snooker: Després de véncer en la final a en Aram Bernaus, trencant així la seva ratxa de finals perdudes en snooker, semifinalistes foren Joan Gasques i Oriol Ros.

+ info: www.snookeraesa.es .

I així fou com em vaig acomiadar, apa doncs, fins aviat.