Actualitat billarística Març 2010 - O qui s’ho perdi té un problema

Valora aquest article
(0 vots)

Si els coneixes a tots vol dir que ja ets dins, ets una persona afortunada i del 20
al 26 de Març viuràs, no es pot expressar millor, una experiència fins ara inèdita a casa nostre com és cobrar un deute històric, vint anys acumulat i d’aquí a quinze dies, saldat. (llegeix l’apartat introducció al lloc web www.cataloniapoolfestival.com )
Ens visiten alguns dels millors jugadors del món, un autèntic repte pels nostres campions i una oportunitat per a tots de conviure i d’aprendre amb els millors.


Si encara no estàs inscrit i t’acaben d’acomiadar de la feina mira’t el costat positiu i no dubtis a apuntar-te, encara hi ets a temps, si no pots venir tota la setmana però vols treure el cap durant uns dies, o jugar alguna competició ens ho has de comunicar abans enviant un correu (preferentment) a l’adreça següent:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé trucant al 670229548.
Aquest dissabte farem el darrer classificatori, gairebé tots els inscrits ja han satisfet tota la reserva però poden participar igualment, en cas de optar als premis si ja ho tenen pagat els donarem els diners en efectiu i sino a compte de la reserva.
-Dissabte 6 de Març: 16h al Mobi c/ Bonaigua 18, totes les categories amb handicap, 15€ de inscripció + 100€ afegits als premis per tal que cobrin els quatre primers, inscripció presencial a partir de les 15:45h al mateix Mobi.

-Competicions i horaris del CPF: Per si et pots escapar, recorda que si no estàs allotjat les inscripcions valen el doble, aquí ho tens:
Dissabte 20:         Arribada, registre, allotjament i festa de benvinguda.
Diumenge 21:     Equips de tres jugadors 10€ x j.     Premis 2.000€
Dilluns 22:         Sèniors (+40 anys)       25€ x j.     Premis    1.500€
Dilluns 22:         Parelles mixtes        10€ x j.    Premis    1.000€
Dimarts 23:         Nois individuals        25€ x j.     Premis    4.000€
Dimecres 24:        Noies individuals        25€ x j.     Premis    1.000€
Dijous 25:         Tortells i cols championship gratuït     Premis    1.000€
Divendres 26:         Finals de tots els campionats i festa de comiat.


-Totes les competicions del programa comencen a les 18h, no es paguen partides, les 14 taules Simply Pool noves estaran obertes durant tota la setmana. Deixant a part les competicions del programa els flyers començaran el mateix dissabte havent dinat i no pararan durant tots els dies, a més cada vespre tindrem
un Challenge (repte), entre dos dels molts cracks assitents a 9 partides guanyades, vaja que t’ho pots perdre però et serà difícil no pensar-hi.
A tots els allotjats recordar-vos que el dissabte dia 20 el dinar ja ens entra dins del preu i fins l’esmorzar del dissabte 27, no et deixis l’aneguet de la banyera, la pilota de futbol, la crema pel solet, les ganes de gresca ni el tac.

-Lliga Individual 2010: Gairebé tots els grups estan jugant, alguns fins i tot acabant la fase prèvia, recordeu que cal donar-nos pressa a jugar doncs el dia 7 d’Abril es tanquen tots els grups tal com estiguin, amb setmana santa pel mig.
La fase final es celebra el 24 i 25 d’Abril al Consell de Joves, des del dia 7 fins les finals programarem 4 campionats de repesca general i un de femení adreçats a tots els que havent participat no heu assolit plaça.
Els endarrerits encara teniu opció doncs hi ha uns pocs grups amb pocs jugadors, t’hi pots apuntar però anant per feina, que vas molt tard, als seguents llocs:
-Sabadell: Chupingo: ctra de Barcelona, 643 // La Festa: c/ Domènech i Montaner, 10.
-Terrassa: Bar Plaza: c/ Doctor Salvà, 135.
-Castellar del Vallès: Bar GP: c/ Montcada, 17
-Barberà del Vallès: Bar Manchego: c/ Poeta Maragall, 41

Abacat: Visita la pàgina www.abacat.cat per estar el dia de tot el que belluga en les competicions oficials a Catalunya, just després del Catalonia Pool Festival es faran proves de totes les categories a Tarragona, si vols reservar allotjament envia un correu a abacat per a informar-te i gestionar-ho.

-Snooker Aesa: Ja tenim els enfrontaments de Març de la Liga Nacional d’Aesa, pitja aquí: http://www.snookeraesa.es/web/images/competiciones0910/aesa_iii_liga_0910_mobi.pdf
Per a conèixer els enfrontaments del campionat de Hivern d’Aesa, pitja aquí:
http://www.snookeraesa.es/web/images/competiciones0910/local2mobi.pdf
I recordeu que seguim disputant el Consolation Cup, amb al quadrant penjat al mateix local.

Molt bones partides, ja saps on.