Actualitat billarística Maig 2010

Valora aquest article
(0 vots)

En Jordi Pérez va fer baixar al noi de la trona, en Lluís Cubero s’hi va enfilar i en Quim Reyes, Jaume Mora i Sergi Marinyós van deixar la seva petja en la competició de més prestigi del nostre microcosmos.

-Billar anglès: Lliga Individual 2010:

En Jesús Led ja té preparats els pinzells per a pintar al rei lleó, les primeres finals transmeses en directe via internet van ser un èxit segons els protagonistes.
Es van veure moltes partides de gran nivell, amb un munt de sorpreses i anècdotes, trobaràs un ampli resum al nostre lloc web: www.marmitaco.cat
I si ets un nostàlgic, no dubtis a veure l’entrega de trofeus sense so, pitjant aquí:
http://www.ustream.tv/channel/finals-lliga-individual-2010

 

Superlliga 2010: Comença la millor competició per equips del sud d’Europa, aquest any amb algunes novetats per tal de seguir millorant l’anterior i amb el suport de nou de Jam servei tècnic, que et vol ajudar a estalviar: www.jamsl.com
Si vols jugar i no tens equip, si tens equip i no tens local, si et falten jugadors o si tens algún dubte, envia’ns un correu (preferentment) o fes una trucada, com cada any fem una borsa de jugadors i d’equips, per tal d’ajudar-vos.
-Una noia per equip: Fa un any ja es va dir que aquesta norma seria obligada a partir d’aquesta edició, la finalitat de la mateixa és evident, volem que més noies juguin a billar i aquestes noies existeixen, només cal que els hi fem cas.
-Què passa si un equip no té cap noia, podrà jugar l’equip? La resposta és si, es donarà un temps de marge per a trobar-la, aquest equip ha de deixar una plaça vacant per quan la trobi, si arribat el mes de Juliol segueix sense tenir-la, llavors es penalitzarà l’equip amb la pèrdua de 4 punts de lliga, necessites una noia.
També es penalitzarà el fet de fitxar a una tieta o a l’àvia i que després no jugui cap partit, els punts en aquest cas es restaran al final de la lliga, un cop fet el recompte de partits jugats, cal que la tieta jugui un mínim de 6 partits.
-Actes telemàtiques: Per tal de tenir la classificació actualitzada de setmana a setmana i evitar les tradicionals pèrdues de carpetes, oblits i accidents varis introduïm les actes telemàtiques com a solució. No caldrà doncs enviar un sms amb el resultat del partit, tan sols cal dedicar dos minuts a la setmana per a enviar un formulari via internet abans del següent partit, ja us explicarem com.
-Més premis: Com ja sabeu fins ara el premi era un viatje per a tot l’equip guanyador, primer va ser a Jersey però es va deixar de fer, després vam anar a Illa de Man però aquest any tampoc es fa. El premi per a aquesta edició és l’allotjament, dietes i inscripcions del proper Catalonia Pool Festival 2011 per a l’equip guanyador i l’allotjament i dietes per a l’equip sots-campió, així tots dos equips finalistes tenen un bon premi.
-Torna el dia d’entrenament: Tots els locals de moment estan d’acord amb la nova fórmula, els jugadors paguen 30€ de inscripció però tenen tants dies d’entrenament com jornades tingui la lliga, així els que van amb més ganes d’aprendre i d’aprofitar-ho tenen millors condicions, ja us explicarem els detalls.
-Canvis de categoria respecte a l’any passat: Els trobaràs al lloc web, si ets mandrós pitja aquí: http://www.marmitaco.cat/images/variacionivell10.pdf
-Bases de concurs: Segueixen tenint vigència els mateixos requisits de l’any passat en quan a confecció dels equips, els pots consultar aquí mateix:
http://nocg.noc-g.com/~marmitac/index.php?option=com_content&task=view&id=388&Itemid=159
-Així doncs, quan comença la Superlliga? És la pregunta que jo et faig, però si vols que jo la respongui et diré que la tercera setmana de Maig estaria molt bé, si tots els equips han fet els deures la segona setmana, perquè no?

DIMECRES 12 DE MAIG RESOLEM DUBTES A PARTIR DE LES 20H AL CONSELL DE JOVES DE SABADELL C/ DELS EMPRIUS, 11
ADVERTÈNCIA LEGAL: NOMÉS PARLAREM DE LA SUPERLLIGA

-Campionat cada divendres al Mobi: A partir de les 22h, exclusiu per a jugadors novells i Q-, 5€ d’inscripció, cal assistir-hi abans de les 22h.

-Parelles Lliures al Mobi: Consta de 10 proves, pots jugar-ne una, totes o el que vulguis, premis per prova (100% de les inscripcions) + premi final per ránquing individual, per això són parelles lliures ja que pots emprenyar-te i canviar de parella a cada prova. Apliquem el handicap de categories per a equilibrar, de la següent manera:
-Les limitacions per a fer parella són les següents:
    -Mestre només pot jugar amb Novell.
    -Q+ pot jugar amb Novell o Q-.
    -Q- pot jugar amb Novell o Q-.
-L’inscripció és presencial, fins a 10 minuts abans de començar cada prova.
-El preu de l’inscripció és de 10€ x parella, totes les inscripcions es repartiexen en premis a cada campionat amb la proporció següent: 1ª parella 50%, 2ª parella 30%, 3ª parella 20%.
-A més aquesta competició genera un rànquing que computa individualment, per això són parelles lliures, es valoren els 8 millors resultats de cadascú, l’organització aporta 30€ per prova jugada que a final de rànquing es repartiran els tres primers jugadors de la següent manera: 1er classificat =150€ / 2on classificat 85€ / 3er classificat 65€.
-1a prova de parelles dissabte 15 de Maig, 16h.
-2a prova de parelles dissabte 29 de Maig, 16h.

-Abacat Maig: Consulta el lloc web de l’associació catalana per a conèixer el calendari de proves de Maig: www.abacat.cat

-Snooker:
Entre l’affair Mobi i l’affair Higgins aquest mes els jugadors de snooker no tenim massa alegria al cos, potser aquesta “acabada” de Jimmy White t’agradi:
http://www.youtube.com/watch?v=LPeeDeAuOFI&feature=player_embedded

-Campionat d’Europa de snooker:
Alguns companys nostres tenen un compromís internacional aquest mes, els campionats d’Europa amateur que es celebren a Bucarest (Rumania) a partir del dia 27, venen classificats per la Ase i per Aesa en David Pérez i en Aram Bernaus, a més d’en Francisco Rodríguez i en Javier Gómez que competeixen en  categoria master. Si ho vols seguir pots trobar-los aquí: www.ebsa.tv  

-A l’Ajuntament no li agrada el snooker:
Després d’un any de múltiples gestions explicant a l’Ajuntament de Sabadell que una taula de snooker no és cap joc recreatiu, el dia 20 d’aquest mes haurem de desmontar la taula del Mobi, estàs convidat a assitir el dia 20 a partir de les 20h a la final del campionat de snooker Ciutat de Sabadell, us esperem a tots i no descartem la presència d’algun Vip, farem un pica-pica i l’entrega de trofeigs de diversos campionats que hem anat fent durant aquest temps.
Volem despedir la taula de la millor manera, jugant-hi uns bons frames i amb tots els que en un moment o altre, heu disfrutat d’aquest meravellós joc al Mobi.

I la temporada vinent per descomptat, seguirem jugant a snooker.