Actualitat Juliol 2010

Valora aquest article
(1 vote)

-Billar anglès: Superlliga 2010: Resten dues jornades en el mes de Juliol i després s’ajorna la lliga fins el 15 de Setembre, anem actualitzant la classificació al lloc web a mida que ens arriben els resultats, recorda que després de vacances ja funcionarem amb actes telemàtiques, reunirem als capitans per a explicar-los com funciona, entretant seguim amb el sms famós.

-Lliurament de trofeus de la Superlliga 2009:
Divendres 16 a la República, hi sou tots convidats, els que veu jugar l’any passat, els que jugueu aquest any i tots els que vulgueu venir, tindrem alguna celebrity entregant els trofeus, presentem el cartell d’aquest any on tu surts i els horaris són:
-A partir de les 18h: Defensarà la taula una parella de matats, premi per a qui els hi guanyi una partida, com cada any.
-20-30h: Visionat d’un resum del DVD de les finals, un any més veureu la feina fantàstica que ha fet en Dirk, i endurte-la a casa per 12€ insignificants.
-20:45h: Lliurament de trofeigs als tres primers equips de cada grup en la fase prèvia i als quatre semifinalistes de la fase final, també els premis individuals masculí, femení i al millor novell i a les revelacions de la temporada.
-21:00h: Concert en directe dels Sus’n’Sus, pop vuitanter que ja vàrem degustar al Catalonia i que tornarem a disfrutar altre cop, espatuflant grup de pop vuitanter que contagía xerinola, fins i tot jo ballaré.
-21:30h: sorteig d’un tac i d’una funda entre tots els que vàreu participar en la Superlliga 2009 i regalitus per a tots, tots.

-Parelles lliures al Mobi: dues proves aquest mes, hi ha premis per prova i per rànquing al final de les 10 proves, inscripció de 10€ per parella. Si no tens parella la pots trobar allà mateix, per això són parelles lliures. En arxiu adjunt t’envio la classificació, les dates són:
-Dissabte dia 17, a partir de les 16h.
-Dissabte dia 31, a partir de les 16h.

-APB, una nova sala a Sant Quirze:
Les inicials signifiquen a passar-ho bé i crec que això ho tindrem en un local amb varis sectors, zona infantil pels més menuts i zona d’oci pels ganàpies amb futbolins, dianes, bolera i sis taules de billar anglès. També disposa de servei de restauració i moltes més coses que podràs descobrir a partir d’aquest mes, ja t’avisaré per la inauguració. Avui mateix hi he passat i tot i que encara falten cosetes em sembla que flipareu.

-Aquest Divendres anem a l'EMBASSA'T, t'hi apuntes?
Sabadell reviurà una de les millors nits de l'any: Art, djs, concerts, un ambient immillorable i al millor preu. L'envejable espai de la Bassa de Sant Oleguer, torna a acollir la segona edició d'aquest festival on podrem disfrutar de les noves cares del panorama local, a més d'alguns dels noms més ferms de l'indie estatal. I les millors propostes actuals d'aquí i de més enllà. Tot per viure una nit diferent, de qualitat, i única al Vallès. Que no t'expliquin quin és el festival més especial, vine a l'Embassat.

Apa, que vagi de gust.

I si vas a la platja o la piscina no t’oblidis el guix, mai se sap si et pot fer servei...