Dossier Fase Final

Valora aquest article
(0 vots)

En primer lloc agraïr-vos el fet d’haver participat en aquesta edició de la Superlliga, gràcies a la vostre confiança hem esdevingut la competició de referència per equips fins i tot nord enllà...

Introducció:

En primer lloc agraïr-vos el fet d’haver participat en aquesta edició de la Superlliga, gràcies a la vostre confiança hem esdevingut la competició de referència per equips fins i tot nord enllà.
Gràcies doncs, en primer lloc als 223 jugadors i jugadores que amb la vostre  presència heu donat contingut a la competició, especialment a aquells que us desplaçeu desde lluny, estic segur que heu après moltes coses sobre el món del billar i aquest dimòni de modalitat, haureu fet amics o si més no coneguts, hauràs triomfat en la classificació individual per dalt o per baix o la teva nòvia t’ha deixat per un jugador rival, doncs no et preocupis perque a les finals ens trobarem tots i ens ho passarem pipa.

Després cal agraïr la confiança del nostre patrocinador, JAM servei tècnic per l’afecte i la complicitat que des d’un principi ha mostrat per l’iniciativa.
Gràcies també a tots els capitans pel seu esforç sovint invisible per tal de  coordinar els equips, així com als responsables dels locals per la seva implicació i disposició.
I com no gràcies al Consell de Joves de Sabadell per fer-nos sentir com a casa.
Molt especialment estic agraït a  aquells que d’una forma o altre doneu un cop de mà en la fase final, és imposible nombrar-vos a tots sense deixar-me algú i per això no ho faré, ells i elles ja ho saben i només puc dir que no tinc adjectius suficients per fer-los un compliment, gràcies per aquest somni.

La fase final:

A la fase final hi arriben tots els vint-i-vuit equips, qualsevol equip té la possibilitat de guanyar la competició tenint un bon dia o un molt bon dia.
Cal recordar aquí uns petits detalls que seran importants durant la fase final, igual com hem fet durant la fase regular els enfrontaments no tenen àrbitre, en tot moment hi haurà un cap de sala per a solventar qualsevol dubte existent, cal però apel·lar al seny i saber fer de tots plegats per a evitar conflictes.
No es pot donar cap instrucció desde la grada, els dos jugadors són els responsables d’arbitrar les seves pròpies partides i només ells poden marcar una falta del rival, cal prestar molta atenció al joc mentre estàs jugant.

Sistema de competició:

El sistema de competició és el mateix emprat durant la fase prèvia, o sigui:
A-1, B-2, C-3 i D-4, mateixa distància de 2 partides guanyades i possibilitat d’empat final. En cas d’empat es repeteixen els enfrontaments a 1 partida guanyada, si sou tan pesats de seguir empatant llavors es decideix a una única partida a disputar entre el primer jugador de cada equip, A-1.
Les mateixes limitacions existents durant la fase prèvia amb les categoríes es mantenen durant la fase final, qualsevol jugador degudament inscrit en la lliga pot participar en la fase final, en cas de guanyar el seu equip però, cal haver jugat un mínim de dotze partits per a tenir dret al viatje de premi.

Entrenaments i hora de joc:

A partir de dilluns dia 10 de Novembre ja tindrem les vuit taules montades en el Consell, des d’aquest dia fins el dilluns 24, just després de les proves d’Abacat, el Consell obrirà fins tard, ara ja ho saps. Les finals es disputen en quatre taules, les altres quatre són per a entrenar, amb prioritat pels equips que han de jugar abans d’una hora.
Demanem a tots els equips que es presentin una hora abans del seu enfrontament per a poder atendre els mitjans i poder escalfar una mica abans de jugar.
Recorda que no es podrà fumar dins la sala mentre durin les finals i tenir el mòvil apagat o en silenci.
Al final del dossier trobareu els enfrontaments amb els corresponents horaris.

Uniformitat:

No existeix cap norma d’uniformitat, molts equips han preparat els seus polos amb molta antel·lació, altres ho faran a última hora i altres no en tindran, només puc dir que mai ha guanyat la Superlliga un equip sense uniforme.

Obsequis:

Per a tots i totes els jugadors de la Superlliga d’enguany us hem preparat un pràctic obsequi per gentilesa de Jam Servei Tècnic, aquest us serà entregat el mateix diumenge un cop acabada la final.

Molta sort a tothom

Altre cop hi som, tenim un grapat d’equips amb possibilitats de fer-ho molt bé, però només un equip farà festa grossa, l’aritmètica diu que la majoria veurem la final pels projectors, això hem de tenir-ho clar.
L’esforç per fer-ho bé i assolir el millor dels resultats és legítim i normal en tota disciplina esportiva, però l’home fa el que pot i la fortuna fa el que vol.
Des de l’organització intentem preveure el millor dels escenaris possibles per als jugadors, ens encarreguem de bastir una catedral del billar durant uns dies per a desfer-la tot just quan ens hi havíem acostumat. Un escenari pot ser brillant però no llueix sense actors i aquests sou tots vosaltres, espero que disfrutis de la fase final guanyant la competició o perdent a primera ronda.
I que ens trobem tots diumenge per la tarda, per a estar plegats encara que només sigui un cop l’any i donem suport als companys que juguen per a guanyar la Superlliga, aquesta competició que fem entre tots.

En portada en Ferran Baselga del Kafkatalà, pag. 2 l’Abdlouahid del Yes I do, pag. 3 en Josep Bota del Ciervo i la Laia Pujades del Singular, pag 4 en Jordi Pasarell del Kafka pool, aquí al damunt en Pat O’Kane president de la P.P.P.O i en Ross McIness, millor jugador de l’història d’aquest joc, vindran a les finals sense tac, però potser després...