Benvinguts a la tercera edició de la Superlliga. Aquest any igual com l’any passat gràcies al patrocini de Jordi R.C. tornem a gaudir d’un premi extraordinari com és el viatge a Jersey per a l’equip guanyador.
A més enguany ja sou vint-i-dos els equips que hi participeu i això ens encoratja a seguir en la mateixa direcció tot intentant millorar el que ja tenim.
Aquells que jugueu per primer cop la Superlliga cal que llegiu amb atenció les bases de concurs doncs us ajudaran a comprendre millor el perquè de tot plegat, per a qualsevol dubte ja sabeu com localitzar-nos.

Els partits:
-Juguen quatre jugadors per partit, tot i que tres també podrien jugar en cas de no ser quatre, cada equip elabora la seva acta, un cop completades es mostren i es copien totes dues entre sí, això determina l’enfrontament de cada jugador que es disputa al millor de tres partides, dues partides guanyades.
-Els enfrontaments de lliga es celebren els dimecres a les 21h, de mutu acord entre capitans es pot variar el dia i l’hora de l’enfrontament, els partits es poden ajornar un màxim de dues setmanes en la primera volta i una setmana en la segona volta, llevat dels dos últims partits de la primera i de la segona volta, que no es poden ajornar.
-Paguen les partides sempre els jugadors locals.
-Cada equip elabora la seva acta, aquesta acta cal dipositar-la dins la carpeta de l’equip i deixar-la en el local propi durant les 24h posteriors a l’enfrontament, a més demanem als capitans locals que ens enviïn el resultat del partit via SMS, així aviat podreu consultar la classificació el dia següent del partit a la pàgina web www.marmitaco.cat
-Utilitzeu el dors de l’acta per a qualsevol observació o reclamació.
-Cal que tothom es llegeixi el reglament un cop a la vida, avui es un bon dia.
-Els enfrontaments puntuen de la següent manera:
0 punts = no presentat           1 punt = partit perdut
2 punts = partit empatat         3 punts = partit guanyat