Lliga Individual

Aram Bernaus vs J L Lleonart

Lluis Cubero vs Ferran Etxebarria

Gerard Villa vs Manel Pérez

David Ureña vs David Gomez

Aram Bernaus vs JJ Aliaño

J L Lleonart vs Jonathan Gonzalez

Lluis Cubero vs Joan Gasques

Ferran Etxebarria vs Toni Garcia

Gerard Villa vs Jordi Perez

Manel Perez vs J M Vidal

Jaume Sabaté vs David Ureña

David Gomez vs Ivan Gamez

Aram Bernaus vs Raul Mendez

Cesar Plaza vs Jonathan Gonzalez

JJ Aliaño vs Carlos Gonzalez

J L Lleonart vs Gustau Garcia

Sergio Mas vs LluisCubero

Joan Gasques vs Jonathan Leal

J.M Caralt vs Ferran Etxebarria

Laura Castelló vsToni Garcia

Joel Casas vs Gerard Villa

Jordi Perez vs Benet Rovira

Manel Perez vs Ivan Lopez

Andy Hugues vs J M Vidal

Aleix Bagan vs Jaume Sabaté

Victor Lorente vs David Ureña

Alex Lleonart vs David Gomez

Oriol Lorente vs Ivan Gámez

Aram Bernaus vs Dani Gonzalez

Raul Mendez vs Miguel Fraile

Paco Mecias vs JJ Aliaño

Andreu Jam vs Carlos Gonzalez

JL Lleonart vs Sergi Garcia

Jordi Torres vs Gustau Garcia

Catalin Sorin vs Cesar Plaza

Juan Victoria vs Jonathan Gonzalez

Sergio Mas vs Paul Keenan

Jordi Moya vs Lluis Cubero

Joan Gasques vs Sergi Romero

Josep M Caralt vs Raul Riba

Laura Castelló vs Ramón Orpez

Toni Garcia vs Jaime Muñoz

Joel Casas vs Oriol Melero

Gerard Villa vs Ainhoa Pérez

Jordi Perez vs Bernat Jam

Benet Rovira vs Jose Luis Gil

Xesco Olmos vs Manel Perez

Valentí Martí vs Ivan Lopez

Andy Hugues vs Georgina Pujol

Xavier Vila vs Jaume Sabaté

Aleix Bagan vs Xavi Soler

No thumbnails found

Josep Safont vs Josep M Vidal

No thumbnails found

Víctor Lorente vs Omar Bonfouss

No thumbnails found

David Ureña vs David Perez

No thumbnails found

Alex Lleonart vs David Acevedo

No thumbnails found

David Gomez vs Marc Soto

No thumbnails found

Oriol Lorente vs Xavier Duch

No thumbnails found

Alex Cebollero vs Ivan Gámez

No thumbnails found

Aram Bernaus vs Axel Aliaño

Ferran Roca vs JJ Aliaño

JL Lleonart vs Ester Pujol

Paco Molina vs Catalin Sorin

Diae B. vs Sergio Mas

El passat cap de setmana es va celebrar la fase final de la Lliga Individual 2014 de Blackball en el Consell de Joves de Sabadell, en aquesta edició han participat 190 jugadors de vint clubs diferents dels quals 70 han disputat la fase final.

La fase final va començar dissabte amb alguns enfrontaments de molt nivell a prèvies i primera ronda, diumenge quedaven 32 jugadors i molts jugadors de prestigi van anar caient pel camí, a quarts de final hi van arribar en Josep Lluís Lleonart de Rubí, l’internacional Ferran Etxebarria de Sabadell, David Gómez de Girona i el jove Gerard Villa de Sabadell. La primera semifinal va enfrontar a en Aram Bernaus de Carme amb el lleidatà Lluís Cubero, ambdós jugadors tenen molta experiència en la competició doncs han guanyat en tres ocasions cada un el preuat títol, el lleidatà Cubero es va imposar amb relativa facilitat (5-0).

La segona semifinal va enfrontar en Manel Pérez de Manresa i en David Ureña de Vic, malgrat anar eixugant els avantatges de Ureña en Manel Pérez no va poder evitar la derrota (3-5). A la final hi arribaren el vigent campió de les tres passades edicions Cubero amb el jugador més en forma del moment Ureña, va ser una final de molt nivell i un magnífic espectacle pels més de cent afeccionats que es van aplegar al Consell, moltes partides van acabar de tacada i un sol jugador sobre la taula i així vam arribar al (6-4) favorable a David Ureña, que s’imposa per primer cop en la competició de més prestigi a Catalunya.

Properament el pintor local Jesus Led li farà un retrat com a campió de la competició. Un cop acabada la final es va fer l’entrega de trofeus pels campions de la fase final i els campions dels vint locals que han participat, també es va fer un sorteig d’una taula de Blackball que va somriure a en Xavi Alcaina de Sabadell, la final fou transmesa per Live streaming i jugadors de tot el mon van poder seguirla.

La següent cita esportiva es la Superlliga per equips que començarà en breu, tota la informació es pot trobar al lloc web www.marmitaco.cat

Benvingut a la vuitena edició de la Lliga Individual, aquesta peculiar competició que immortalitza als seus campions de cada any, aquí hi trobaràs totes les dades per a participar-hi.

Fase prèvia:

Aquesta competició és oberta a tots els jugadors i jugadores que desitgin participar-hi i que acompleixin els requisits d’inscripció.

Per a inscriure-us cal que us adreceu al vostre local habitual, deixeu les vostres dades i feu efectiva la inscripció de 12€, només us podeu apuntar a la Lliga Individual en un sol local, el que desitgeu entre tots els locals previstos.

-La data límit d’inscripció és el 13 d’abril del 2014, es pot començar a jugar abans d’aquesta data, els grups han d’ésser d’un mínim de 8 jugadors.

El sistema de competició és el de lliga, o sigui tots contra tots, a una distància de dues partides guanyades, cal omplir una acta de partit cada cop que feu un enfrontament de lliga, aquest ha d’estar convenientment omplert i signat, i cal dipositar-lo dins del sobre dels partits jugats.

Us agraïm que no apunteu res en el quadrant dels resultats de lliga, nosaltres en som els responsables i és bo que només una persona hi tingui accés.

El nombre exacte de jugadors que es classifiquen a cada local no el coneixerem fins que no es faci el recompte de punts de cada local i es comprovi quants han acomplert els requisits, probablement obtindran plaça els quatre primers classificats en els quadrants de quinze jugadors.

Els enfrontaments es disputaran en els dies de joc preferent que assignarem per a cada local, això es fa per a facilitar que els jugadors es puguin trobar, en cas de no poder jugar en aquests dies, us facilitarem els telèfons dels vostres rivals per a contactar directament amb ells i trobar-vos quan us vagi bé, dins dels horaris i disposició de cada local.

Les partides de Lliga Individual es paguen a mitges entre els dos rivals.

-Disposeu de més d’un mes per a disputar els vostres enfrontaments, fins al dia 15 de Maig de 2014, en aquesta data procedirem a la suma de punts per a veure quins són els jugadors classificats, tots aquells jugadors que no arribin a disputar la meitat dels seus enfrontaments sumaran 0 punts en el recompte final i els seus resultats no es tindran en compte per a ningú. Tampoc tenen dret a repesca ni als sortejos posteriors a les finals.

A l’hora de fer el recompte de punts sovint hi ha situacions d’empat, en cas d’empat entre dos jugadors desempata l’enfrontament directe entre els dos, en cas d’empat múltiple (tres o més jugadors) es sumen els negatius totals que han generat, o sigui la columna vertical de cadascun d’ells.

Repesques

Un cop acabada la fase prèvia farem quatre campionats de repesca general i un de repesca femenina, d’aquesta manera tots els jugadors que han disputat la fase prèvia i no han assolit la classificació gaudiran de més oportunitats per a aconseguir-ho. La inscripció és gratuïta (pagant partides) i tan sols la poden jugar aquells que han disputat la fase prèvia i no han assolit la classificació, pots jugar tantes repesques com et calguin fins a classificar-te, els quatre primers classificats de cada repesca obtenen plaça directe per la fase final.

Les dates més rellevants i els llocs de les repesques són els següents:

 • 20 de Març: S’obre el termini d’inscripció en tots els locals.
 • 1 d’abril: Tots els locals tenen la carpeta, quadrant i actes, a jugar! 13 d’abril: Data límit d’inscripció, els grups es tanquen.
 • 15 de maig: Últim dia de joc hàbil, a les 12 de la nit en punt. 16 de maig: Recompte de punts a tots els locals.
 • 17 de maig: Dissabte 16h, primera repesca general al Mil21.
 • 18 de maig: Diumenge 16h segona repesca general al NSQ.
 • 21 de maig: Dimecres 21h repesca femenina a El Ciervo.
 • 24 de maig: Dissabte 16h tercera repesca general al NSQ.
 • 25 de maig: Diumenge 16h quarta repesca general al Mil21.
 • 21 de maig: Sorteig de la fase final al Kafka, 20h.
 • 30 de Maig i 1 de Juny: Fase final de la Lliga Individual, seu per decidir.

Tots els jugadors i jugadores classificats rebreu una carta explicant-vos tots els detalls de l’esdeveniment, després del sorteig també sabreu els horaris i les taules on us toca jugar des de primera ronda fins la final.

Premis de la fase final

Un cop disputada la fase final, immediatament després de l’ultima partida procedirem a l’entrega de trofeus, amb els premis següents:

 • -Trofeu per al campió de cada local.
 • -Trofeus per als quatre primers classificats de la fase final.
 • -Una beca esportiva de 50€ per als quart-finalistes.
 • -Una beca esportiva per als dos semifinalistes de 100€.
 • -Una beca esportiva pel finalista de 200€.
 • -Una beca esportiva per al campió de 400€, a més del retrat que en farà en Jesús Led tal com ha fet els darrers anys.

Les beques esportives es poden utilitzar per al proper Catalonia Pool Festival 2014, o es poden cobrar en efectiu.

També sortejarem un tac i una funda entre tots els jugadors presents a la sala que heu participat en la Lliga Individual 2014.

Tant sols resta desitjar-vos molta sort i sobretot que gaudiu de la vostre afició, per part nostre farem tot el possible per fer-vos sentir còmodes mentre duri la fase final, esperem que en conserveu un bon record tal com hem aconseguit en els darrers anys.